Ερωτικό ωροσκόπιο 8/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες ανησυχίες ή άγχος σχετικά με κάποιο επαγγελματικό σας θέμα ενδέχεται να σας απασχολήσει σήμερα αλλά είναι λογικό, αφού όλες αυτές τις μέρες το μυαλό σας ήταν σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας έχει ξεσηκώσει. Πάντως, ούτε και σήμερα είστε διατεθειμένοι να χαλάσετε τη μέρα σας, γι' αυτό θα κάνετε τα ελάχιστα και θα πάτε γι' άλλα...

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Με την κυβερνήτη σας, Αφροδίτη στην Παρθένο, σύμμαχο είστε πολύ κοντά στο να καταφέρετε να πείσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για τις καλές σας προθέσεις και πιστεύετε ότι, αν επιμείνετε, θα τις δει. Δε θέλετε να το χάσετε από τη ζωή σας και θα κάνετε τα πάντα για να μην κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας μαζί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Παρόλο που σιγά-σιγά νιώθετε το κουράγιο σας να σας εγκαταλείπει, δεν θα τα παρατήσετε, αν δεν πετύχετε το δικό σας σε ένα ερωτικό θέμα και κάνετε όλα αυτά που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν, ώστε να μπει το νερό στ' αυλάκι. Πάντως από το απόγευμα και μετά τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν ευχάριστη τροπή.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξέρετε ότι πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις αλλά σήμερα είναι κάτι που δε θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε λόγω των συνθηκών, οπότε παραμένετε κατά κάποιο τρόπο σε στάση αναμονής στα αισθηματικά σας θέματα. Όχι ότι αυτό δε σας χαλάει λίγο, αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα, φαίνεστε πιο προσγειωμένοι σε μια πραγματικότητα και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να ανακόψει την πορεία σας, ιδιαίτερα σε ένα ερωτικό σας θέμα που το πολεμάτε εδώ και καιρό. Ξέρετε ότι ενδέχεται να μη σας βλέπουν όλοι με καλό μάτι, εξαιτίας της εύνοιας που έχετε αυτόν τον καιρό, αλλά αυτό για την ώρα δε σας επηρεάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας νιώθετε σαν να χτυπάει ένα φρέσκο αεράκι το πρόσωπό σας που σας τονώνει και σας αναζωογονεί. Είναι η κατάλληλη περίοδος να επιδιώξετε κάποια πράγματα που πιστεύετε ότι σας αξίζουν στα ερωτικά σας και εφόσον οι επιθυμίες σας δεν ξεφεύγουν των λογικών πλαισίων θα είναι πιο εύκολο να επιτύχετε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Σήμερα, θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψετε την αγκαλιά του συντρόφου σας ή τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και να καταπιαστείτε με κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στα εργασιακά σας θέματα. Βέβαια επειδή θα το κάνετε με μισή καρδιά, το σώμα θα είναι πρόθυμο αλλά το πνεύμα θα είναι κολλημένο αλλού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Ευτυχώς, έχετε μπει σε μια φάση της ζωής σας που μπορείτε να εκφράζετε πιο εύκολα κάποια συναισθήματά σας ή προβληματισμούς που σας απασχολούσαν γύρω από τη σχέση σας κι έτσι είστε πιο χαλαροί και δεν καταπιέζεστε. Σαφώς και κρατάτε ένα κομμάτι καθαρά για τον εαυτό σας αλλά φροντίζετε να μη δείχνετε μυστικοπαθείς ή δύσπιστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παρόλο που δεν είστε ιδιαίτερα πρακτικά άτομα ή του προγραμματισμού, σήμερα, με τη Σελήνη στην Παρθένο βλέπετε και μόνοι σας ότι αν δεν κινηθείτε έτσι, δεν πρόκειται να καταφέρετε αυτό που θέλετε από ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Κόντρα λοιπόν στο ανήσυχο και ενθουσιώδες πνεύμα που σας διακατέχει, θα βάλετε τη λογική σας σε δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχετε βασιστεί περισσότερο στο ένστικτό σας παρά στη λογική για να κινηθείτε με ένα συγκεκριμένο τρόπο στα αισθηματικά σας. Μπορεί να είναι αντίθετο με το χαρακτήρα σας ή όλα αυτά που είχατε συνηθίσει αλλά φαίνεται ότι μέχρι στιγμής λειτουργεί άψογα. Μην απορείτε και ψάχνεστε, απλά ακολουθήστε το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Νιώθετε ότι ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το αποκτήσετε αλλά πρέπει να είστε σταθεροί και να μην παρεκκλίνετε είτε γιατί χάνετε τον ενθουσιασμό σας είτε γιατί σας πιάνουν οι εγωισμοί και στραβώνετε. Αν πιστεύετε ότι το πρόσωπο που επιθυμείτε είναι αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας, παραμείνετε συγκεντρωμένοι στο να το κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα σας απασχολήσει ένα θέμα του συντρόφου σας και ενδέχεται να σας επηρεάσει αρκετά. Ενδεχομένως, το ότι αποφεύγετε να δείτε την πραγματικότητα ή προσπαθείτε να την απωθήσετε, δεν κάνει και τόσο καλό στη σχέση σας, αφού συχνά επιβεβαιώνεται το ότι η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί για πολύ. "Έστε έτοιμοι" λοιπόν!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved