Ερωτικό ωροσκόπιο 6/8

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα κάτσετε για πολύ στα αυγά σας σήμερα γιατί υπάρχει μέσα σας μια ερωτική φλόγα που σιγοκαίει και σας σπρώχνει να αναλάβετε δράση. Επίσης, κάποια ξαφνικά τηλέφωνα ή ειδήσεις σας μπορεί να σας τσιτώνουν γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο που ίσως είχατε σχέση παλιότερα σας συκοφαντεί, λέγοντας ψέματα ή ανακρίβειες.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα για σας τα πράγματα θυμίζουν βόλτα στην εξοχή. Χωρίς υπερβολές και βεγγαλικά, πολλά μικρά σας φτιάχνουν τη διάθεση και η μέρα σας αρχίζει να φαντάζει ιδανική. Αρκεί να ρεγουλάρετε λίγο τις απαιτήσεις από το σύντροφο και τον εγωισμό σας και μην επιμένετε ότι μόνο εσείς έχετε δίκιο γιατί σίγουρα η κατάσταση δε θα εξελιχθεί όπως θα θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε επαφές και συζητήσεις, καθώς και να αυτό-διαφημιστείτε. Ούτως ή άλλως άμα αρχίσετε τα επικοινωνιακά σας τρικ κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί, οπότε μετά από λίγη ώρα θα έχετε εσείς το πάνω χέρι, ιδίως αν υπάρχει απέναντί σας ένα άτομο που θέλετε να γοητεύσετε.

euridiki smaller popup


cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εδώ και καιρό σκέφτεστε να αλλάξετε την εικόνα σας προς τους άλλους τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στην εμφάνισή σας. Αυτό θα συντελέσει σημαντικά στο να προσελκύσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή να εξελίξετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ο Δίας σας παρέχει την εύνοιά του και σεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το χεράκι σας.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας λάμπετε και το δείχνετε. Είναι από κείνες τις μέρες που πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σας και αυτό σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας σπρώχνει να διεκδικήσετε κάποιο άτομο που σας αρέσει. Προσέξτε μόνο μην το μετανιώσετε ή πιστέψετε ότι μπορεί να εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φωνάζει να την ακούσετε και σεις κάνετε του κεφαλιού σας, κλείνοντας συνεχώς τα αφτιά σας και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη στα ερωτικά σας με το χαρτί και το μολύβι. Αφού βλέπετε ότι δεν μπορείτε, τι επιμένετε; Αν δε συνδυάσετε τη διαίσθηση με τη λογική, δεν πρόκειται να πάτε παραπέρα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε ανάγκη να βγείτε έξω να αναπνεύσετε άλλο αέρα γι' αυτό και είστε σε διαρκή επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και προσπαθείτε να προγραμματίσετε την βραδινή σας έξοδο. Επειδή, δε, όλα είναι ανοιχτά και στα αισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανό ανάμεσα στην παρέα που θα καταλήξετε να υπάρχει κι ένα πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αν και η μέρα ξεκινά με πολλά ερωτηματικά και αμφιβολίες να κατακλύζουν το κεφάλι σας, εξελίσσεται αρκετά καλά τόσο που σκάει κι ένα ελαφρύ χαμόγελο στο χειλάκι σας και έτσι χαλαρώνετε κάπως την επιτήρησή σας. Κατά το βραδάκι θα χαλαρώσετε στο σπίτι με μουσική, καλό φαγητό και το ταίρι σας για μοναδικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Σήμερα θα αποφασίσετε να βάλετε το δικό σας λιθαράκι σε μια αισθηματική κατάσταση που μπορεί να σας απασχολεί και να αποδείξετε σε ένα συγκεκριμένο άτομο ότι όντως ενδιαφέρεστε για κάτι παραπάνω και όχι για μια απλή περιπέτεια. Βέβαια επειδή η φήμη σας προηγείται τώρα τελευταία θα είναι κάπως δύσκολο να το πείσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Οι κινήσεις που κάνετε σήμερα στα ερωτικά σας είναι μάλλον σπασμωδικές, αφού από τη μια μπορεί να δίνετε το πράσινο φως σε κάποιο πρόσωπο για να σας προσεγγίσει και από την άλλη μετανιώνετε γιατί δεν ανταποκρίνεται στα δικά σας στάνταρ. Χαλαρώστε όμως γιατί έτσι και το θέμα σας δε θα λύσετε και προκαλείτε αρνητικά σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα νιώθετε ότι έχετε πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα με αποτέλεσμα να θεωρείτε ότι ό, τι σας έρθει στο κεφάλι μπορείτε να το αποκτήσετε, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας. Αυτή σας όμως η έπαρση σας βάζει σε αρκετές περιπέτειες γι' αυτό πατήστε λίγο στη γη κι αφουγκραστείτε τις δονήσεις του άλλου προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Προσπαθείτε να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας όσο μπορείτε αλλά το κακό είναι ότι εσείς μετά νιώθετε ριγμένοι και εκφράζετε παράπονα ή απογοητεύσετε που δεν σας το ανταποδίδει. Αντί να στενοχωριέστε, ζητήστε αυτό που έχετε ανάγκη και που και που δείξτε ότι δεν είστε τόσο στον κόσμο σας όσο πιθανόν να πιστεύει.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved