Ερωτικό ωροσκόπιο 23/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Όπου βρεθείτε κι όπου σταθείτε υποστηρίζετε ότι βαρεθήκατε το κυνήγι του έρωτα και θέλετε την ησυχία σας αλλά όλο και κάποιο άτομο πέφτει στο διάβα σας και σας παίρνει τα μυαλά όπως σήμερα και ξαναρχίζετε τη γνωστή διαδικασία. Ύφος «δεν δέχομαι αντιρρήσεις», παιχνίδι, μαρκάρισμα και καυτά υπονοούμενα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα είστε πολύ πιο χαλαροί και έτσι θα αντιμετωπίσετε και πιο εύκολα κάποια θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά σας. Αυτό από μόνο του θα είναι αρκετό για να σας ανεβάσει τη διάθεση και να είστε ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά πιο ευχάριστοι και εκδηλωτικοί συναισθηματικά με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους, να μιλήσετε ή να κάνετε κάποιες δικές σας δουλειές που μέχρι τώρα δεν είχατε βρει χρόνο. Είστε, δε, αρκετά ορεξάτοι και ευδιάθετοι γι' αυτό και γίνεστε πόλος έλξης για ένα άτομο που ενδεχομένως θα ζητήσει κάτι περισσότερο από μια απλή γνωριμία.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να χαρείτε τη μέρα σας αλλά θα σας απασχολήσει ένα άγχος ή προβληματισμός για κάποια οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Όλα αυτά βέβαια προσωρινώς γιατί από το απόγευμα η καρδιά σας θα βουλιάξει στο συναίσθημα για ένα πρόσωπο που τελευταία νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι.

ΛΕΩΝ

leont

Με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο επανέρχεστε δριμύτεροι και πιο ανανεωμένοι σήμερα, έτοιμοι να ριχτείτε ξανά στη μάχη της επικράτησης. Ίσως κάνετε και κάποιες συζητήσεις ή μια επαγγελματική συμφωνία που θα σας ανοίξει αρκετές προοπτικές για το μέλλον ενώ πιθανόν να είναι στα σκαριά μια νέα ερωτική σχέση ή γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Αφροδίτη είναι από σήμερα στο ζώδιό σας φέρνοντάς σας αρκετά καλούδια στα ερωτικά σας. Μια καινούργια σχέση που μπορεί να προκύψει ή η καλυτέρευση της ήδη υπάρχουσας είναι από τις άμεσες προσφορές της. Θα συμβάλει θετικά στη διάθεσή σας που μέρα με τη μέρα θα γίνεται όλο και καλύτερη, αυξάνοντας έτσι τις επιτυχίες σας στο άλλο φύλο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Έχετε βαρεθεί να πηγαινοφέρνετε καταστάσεις του παρελθόντος γιατί νιώθετε ότι σέρνεστε στα ίδια και τα ίδια. Σήμερα ίσως αρχίσετε να ψάχνεστε για κάτι ή καλύτερα για κάποιο καινούργιο άτομο ή διαφορετικό που θα σας βάλει πάλι στο ερωτικό παιχνίδι. Δεν ελπίζετε σε πολλά αλλά ξέρετε ότι κάπως πρέπει να ξαναρχίσετε να ζείτε συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτές τις μέρες προσπαθείτε πολύ να έχετε καλή διάθεση και δεν θέλετε να βάζετε με το μυαλό σας διάφορα που μπορεί να σας ρίχνουν, αλλά πότε το ένα πότε το άλλο λες και το κάνουν επίτηδες και βρίσκεστε πάλι να κάνετε περίεργα σενάρια. Γι' αυτό το λόγο σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη της αγάπης και της επιβεβαίωσης από το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δε θέλετε ούτε και είστε σε θέση σήμερα να σκεφτείτε σοβαρά θέματα ή να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Γι' αυτό θα το ρίξετε στα αστεία και τις πλάκες, συμπαρασύροντας και τους άλλους σε αυτό το πανηγύρι. Μέσα στη χαλαρότητα της στιγμής ίσως καταφέρετε να προσεγγίσετε ερωτικά κι ένα άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Θα είναι μια καλή μέρα για σας, αφού είτε θα προκύψει κάποια οικονομική βοήθεια ή μια προσφορά που περιμένατε εδώ και καιρό και θα είναι πολύ καλύτερη απ' ό, τι πιστεύατε. Ο Δίας ξεκίνησε τις παροχές του και αυτό σας δημιουργεί την ελπίδα ότι ίσως να επεκταθούν και στον ερωτικό τομέα που καίγεστε περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Σήμερα είστε ευδιάθετοι και πιο αισιόδοξοι, αφού με τη Σελήνη στο ζώδιό σας βλέπετε τελείως διαφορετικά κάποιο θέμα στη σχέση σας και ενδεχομένως και μια λύση που μέχρι πριν δεν ήταν εφικτή. Αρκετοί μπορεί να κάνετε μια ιδιαίτερη αλλαγή στην εμφάνισή σας ή το στυλ σας η οποία θα είναι πολύ πετυχημένη και θα σας κάνει ακόμα πιο ελκυστικούς.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα, θα φροντίσετε να κρατήσετε την ουρά σας απέξω από ένα θέμα που μπορεί να προκύψει στα επαγγελματικά γιατί δεν έχετε καμία διάθεση να χαλιέστε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο πρώτο σας μέλημα είναι η φροντίδα του εαυτού σας και του συντρόφου σας και η προστασία της σχέσης σας από όλους και όλα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved