Ερωτικό ωροσκόπιο 19/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Παρότι σήμερα έχετε αρκετό τρέξιμο και ίσως υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις που δε θα σας αφήσουν να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας, δεν πτοείστε. Διατηρείτε τα κέφια σας και το χαμόγελό σας και περιμένετε πώς και πώς να έρθει το βράδυ γιατί πιθανόν να έχετε κανονίσει ραντεβού με πρόσωπο και θέλετε να περάσετε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η προσφορά και η ζήτηση σήμερα στα ερωτικά είναι ιδιαίτερα αυξημένη και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό το άτομο που σας εμπνέει περισσότερο. Όσο νυχτώνει τόσο η ατμόσφαιρα γύρω σας θα αποκτά έντονα σεξουαλικά στοιχεία και εσείς θα μακαρίζετε την για την τύχη σας αλλά συν... Αφροδίτη και χείρα κίνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Ούτε που καταλάβατε πως φτάσατε στο τέλος της εβδομάδας και οι περισσότεροι από σας ίσως να μην έχετε προλάβει ακόμα να συνειδητοποιήσετε καν με τις δουλειές που είχατε. Αλλά σήμερα θα τα αφήσετε όλα πίσω σας και θα κυκλοφορήσετε είτε μαζί με το ταίρι σας είτε με κάποιο δικό σας άτομο, αφού όλο και κάτι θα παίζει στα ερωτικά σας.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη συναισθηματικά, αφού αναγκάζεστε να κάνετε ακόμα ένα άλμα στο πρόσφατο παρελθόν και μια σύντομη ανασκόπηση σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής σας. Λάθη, πάθη και προσδοκίες που διαψεύστηκαν παρελαύνουν μπροστά από τα μάτια σας σαν ταινία και σας δημιουργούν αρκετές συγκινήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Με το κέφι σας και τον ενθουσιασμό σας ενδέχεται να γίνετε το κέντρο της προσοχής για πολλούς ενδιαφερόμενους σήμερα. Η Σελήνη στο φιλικό σας Τοξότη σας δίνει τη φλόγα που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε ή να ξεκινήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι και να κάνετε τη νύχτα σας αρκετά συναρπαστική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Είστε αρκετά κουρασμένοι από τις προηγούμενες ημέρες και το μόνο που σκέφτεστε σήμερα είναι το πότε θα πάτε σπίτι σας και θα ηρεμήσετε. Όμως πριν καλά-καλά αρχίσετε να συνηθίζετε την ιδέα της παντόφλας και του τηλεκοντρόλ βαριέστε, εκτός κι αν δεν είστε μόνοι σας, οπότε η ιδέα για τρέλες στο χώρο σας σάς φαίνεται ακαταμάχητη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας σήμερα και πηγαίνετε μια εκδρομή ή φύγετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για σαββατοκύριακο, αν μπορείτε και αντέχει η τσέπη σας. Όσοι δεν τα καταφέρετε, κρατήστε τη ρομαντική σας διάθεση, πάρτε το ταίρι σας και αράξτε σε ένα όμορφο θερινό σινεμαδάκι. Φεγγάρι, χάδια και ταινία...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Σήμερα επειδή συναισθηματικά είστε κάπως φορτισμένοι, θέλετε να νιώσετε ότι σας αγαπούν και σας νοιάζονται γι' αυτό ακόμα κι αν το βραδινό σας ξεκινήσει με πιο, ας πούμε, αισθησιακά πιάτα σύντομα θα το γυρίσετε στο άκρως ερωτικό και παθιασμένο για να καλύψετε την εσωτερική σας ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Δεν περιμένατε τη Σελήνη στο ζώδιό σας για να σας βγει η περιπετειώδης και παιχνιδιάρικη φύση σας αλλά όπως και να το κάνουμε βοηθά αρκετά στο να τονιστεί και, εν όψει σαββατοκύριακου, άλλο που δε θέλατε. Το πιο πιθανό είναι να μη σας δει το σπίτι σας παρά μόνο για να αλλάξετε ρούχα ενώ στα ερωτικά προβλέπεται πανηγύρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Αισθάνεστε λίγο αδικημένοι σήμερα αφού νιώθετε ότι έχετε πολλά να δώσετε σε μια σχέση, αρκεί να σας δοθεί η ευκαιρία να το αποδείξετε. Αρκετοί από σας έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας και θέλετε να νιώσετε τα βέλη του έρωτα να έχουν στόχο την καρδιά σας. Οι δεσμευμένοι πάντως από το βράδυ είναι πιθανόν να αρχίσετε τις εξομολογήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε μάθει να αρμενίζετε τον καιρό όπως τον βρείτε κι αν βγείτε με παρέα σήμερα ενώ η ερωτική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη όλο και κάτι θα κάνετε, μα ένα φλερτάρισμα, μα ένα υπονοούμενο, στο φιλικό πάντα. Σε περίπτωση, δε, ανταπόκρισης απ' την άλλη πλευρά, τότε είναι που δε θα κρατιέστε με τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Για σας όλο αυτό το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού είναι η ευκαιρία που περιμένετε για να ζήσετε στιγμές γεμάτες αγάπη, στοργή και γαλήνη. Επηρεασμένοι από το όλο κλίμα, δεν θα αφήσετε με τίποτα την ευκαιρία να πάει χαμένη γι' αυτό και θα είστε ιδιαίτερα πρόθυμοι αλλά και γενναιόδωροι συναισθηματικά.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved