Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7

Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε έναν αγώνα διαρκείας, προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα για τον εαυτό σας και τις ερωτικές σας σχέσεις. Με δυναμική παρουσία και ύφος νικητή, θα διεκδικήσετε τα πάντα όλα από ένα άτομο που μέχρι πρόσφατα ήταν απέναντί σας στο «ναι μεν αλλά» και στην αμφιβολία. Θέλει ή δε θέλει; θα το μάθετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Μάλλον είστε από τους λίγους χαρούμενους που επιστρέφετε στη δουλειά και έτσι θα αποφύγετε κατά ένα μεγάλο μέρος της μέρας λεκτικές αντιπαραθέσεις και γκρίνιες ή μουρμούρες. Επειδή δεν γίνεται όμως να κοιμηθείτε και εκεί, προμηθευτείτε τουλάχιστον μια γερή δόση υπομονής για τη συνέχεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Τα χαμόγελα και τα πανηγύρια καλά κρατούν για σας, αφού από τη μια ο Άρης και από την άλλη η Σελήνη σας τροφοδοτούν όσο μπορούν με έξτρα ελκυστικότητα και ευδιαθεσία. Μπορεί να καταπιάνεστε με πολλά και να σας απασχολούν διάφορα άσχετα, αλλά σίγουρα το ερωτικό παιχνίδι ούτε το ξεχνάτε ούτε το σταματάτε.

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα ξεκίνησε και οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο παίρνετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια. Το μήνυμα είναι σαφές. Πρέπει να κυνηγήσετε την προσωπική σας ευτυχία με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας και να κάνετε αυτό που ποθεί η καρδιά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε σε ρήξη με το άτομο που έχετε σχέση.

ΛΕΩΝ

leont

Αν είστε από τους τυχερούς που ξεκινούν διακοπές, έχετε πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε σε ένα μέσο μεταφοράς ένα άτομο που θα σας γοητεύσει, κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στη νέα αυτή περίοδο που αρχίζει. Όσο για τους άλλους που παραμένουν στην πόλη, κάτι επιφυλάσσει και για σας η Αφροδιτούλα, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αν κυκλοφορήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Πολύ πιο σίγουροι και ενισχυμένοι συναισθηματικά ξεκινάτε τη βδομάδα σας με στόχο όχι μόνο την αυτοβελτίωση αλλά και την καλυτέρευση της σεξουαλικής σας ζωής, αφού τόσο καιρό ενδεχομένως να καταπιανόσασταν με διάφορα και δεν είχατε ούτε το νου ούτε και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τέτοια θέματα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σας, τα πράγματα στη σχέση σας δείχνουν να σας απασχολούν αρκετά. Ξέρετε ότι κάτι πρέπει να κάνετε αλλά δεν είστε βέβαιοι ποιό θα ήταν το καλύτερο για σας. Συνεχίζετε να ζείτε με ένα δίλημμα χωρίς τέλος και είναι επιτακτική η κουβέντα τόσο με το σύντροφο όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε πέσει σήμερα στην έρευνα και τη μελέτη πληροφοριών που έχουν σαν σκοπό να σας εξασφαλίσουν συναισθηματικά, ώστε να κάνετε ένα βήμα προς το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Το θέμα είναι ότι όσα κι αν μάθετε, πάντα θα υπάρχουν και κάποια που ο μόνος τρόπος να τα ανακαλύψετε είναι να έχετε προσωπική επαφή. Εδώ σε θέλω κάβουρα...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Έχουμε πει ότι στα ερωτικά έχετε πάρει ήδη το χρυσό μετάλλιο και κάνετε το γύρο του θριάμβου. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι δόσεις υπερβολής και ενθουσιασμού που σας πιάνουν και ξεχνάτε τα συναισθήματα κάποιου ατόμου που ενδιαφέρεται ειλικρινά για σας και που ίσως πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ξαναμπαίνετε σε μια φάση της ζωής σας όπου οι ανασφάλειες ή οι αμφιβολίες δεν μπορούν να έχουν καμία θέση. Με κίνδυνο να γίνετε απότομοι ή σκληροί προσπαθείτε να δείξετε στο άτομο που έχετε σχέση αυτό που σας ενοχλεί. Οι αδέσμευτοι, πάλι, θα φροντίσετε σήμερα να κοιτάτε κάθε τι που πέφτει στο δρόμο σας με άλλο μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Έχετε τη διάθεση σήμερα να κάνετε μια ακόμα προσπάθεια στη σχέση σας και να παρουσιάσετε τη δική σας πλευρά και οπτική. Γι' αυτό και θα επιδιώξετε να γίνει μια ειλικρινής και ξεκάθαρη κουβέντα και από τους δυο σε ένα όμορφο μέρος και χωρίς τη συναισθηματική φόρτιση που σας κάνει να νιώθετε αμήχανα.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η σεξουαλική πράξη για σας δεν είναι ποτέ ξεκομμένη από το συναίσθημα και αποτελεί μια απόδειξη των όσων νιώθετε για το άλλο άτομο. Παρόλα αυτά, ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει λίγο πιο μπρουτάλ, κατά τα δεδομένα σας πάντα, στο συγκεκριμένο τομέα και σήμερα θα το διαπιστώσετε και εσείς αλλά και ο σύντροφός σας από πρώτο χέρι.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved