Ερωτικό ωροσκόπιο 13/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας, κάτι που σας χρειάζεται, προκειμένου να διεκδικήσετε αυτά που νομίζετε ότι σας ανήκουν δικαιωματικά. Ωστόσο, επειδή η περίοδος είναι λίγο περίεργη για σας, προσπαθήστε να μην προκαλείτε αρνητικά συναισθήματα εξαιτίας μιας ανταγωνιστικής και ίσως μιας εγωκεντρικής στάσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ίσως επιχειρήσετε να συναντήσετε κάποιο φίλο σας ή γνωστό σας, σήμερα, που έχει σχέση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θελήσετε είτε την υποστήριξή του είτε τη βοήθειά του για να το προσεγγίσετε. Είναι πολύ σημαντικό για σας να μπορέσετε να εξασφαλίσετε ότι θα σας δοθεί μια ευκαιρία για να κάνετε την κίνησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα δεν θα ξεκουραστείτε και πολύ, αφού μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα που πρέπει να διευθετήσετε, ξέρετε όμως ότι αν δεν το κάνετε τώρα θα μετανιώσετε αργότερα. Παρόλα αυτά, το μυαλό σας είναι σε ένα πρόσωπο και αισθάνεστε ότι καλό θα ήταν να τα παρατήσετε και να κάνετε ένα σύντομο... διάλειμμα για να ισορροπήσετε (και καλά).

euridiki smaller popup
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ατμόσφαιρα για σας είναι πολύ καλή σήμερα και ίσως σας σπρώξει να βγείτε καμιά βόλτα σε ένα αγαπημένο σας μέρος παρέα με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή σε κάποιο ταβερνάκι από τα παλιά. Πάντως μια ανησυχία κρυφή την έχετε μέσα σας, παρόλο που δεν υπάρχει εμφανής λόγος και δεν μπορείτε να καταλάβετε το γιατί.

ΛΕΩΝ

leont

Είστε σίγουροι ότι σήμερα μπορείτε να ρεφάρετε, κάτι που θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προχωρήσετε παραπέρα. Με σταθερότητα και επιμονή θα προσπαθήσετε να φτάσετε στον στόχο σας. Όσο για τον ερωτισμό που εκπέμπετε, ούτε λόγος και είναι πολύ πιθανό καταφέρετε να κερδίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θα σπρωχτείτε να αφήσετε για λίγο τον μετριοπαθή και συνετό εαυτό σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες για ένα ερωτικό σας θέμα, αφού βλέπετε ότι θα πρέπει να βάλετε εσείς το χεράκι σας για να στρώσει. Ίσως απαιτήσετε και από κάποιο άτομο να είναι πιο ξεκάθαρο και εντάξει απέναντί σας γιατί θεωρείτε ότι αλλιώς δεν πάτε πουθενά.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Μη μένετε πολύ κλεισμένοι στον εαυτό σας και προσπαθήστε σήμερα να μοιραστείτε τις σκέψεις ή το πρόβλημά σας σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Δεν είναι αδυναμία το να εκφράζετε το πώς νιώθετε ή να ζητάτε βοήθεια για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, γι' αυτό αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και μη σκέφτεστε ότι θα πέσετε στα μάτια του άλλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Αυτό που έχετε στην ερωτική σας ζωή δε σας κάνει και το καινούργιο που θέλετε το φοβάστε εξαιτίας του Κρόνου στο ζώδιό σας. Ξέρετε όμως ότι πρέπει από μόνοι σας να φτάσετε στο τέρμα για να ξαναμηδενίσετε το κοντέρ σας γιατί στο τέλος θα αναγκαστείτε να το κάνετε έτσι κι αλλιώς και δε θα σας αρέσει, αφού οι ευκαιρίες σας θα είναι περιορισμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Είστε αισιόδοξοι και μέσα στην καλή χαρά. Υπάρχουν βέβαια κάποια ερωτικά ζητήματα που είναι ακόμα άλυτα και που μάλλον η άλλη πλευρά έχει θέσει αλλά δεν θέλετε επ' ουδενί να τα αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση κι ούτε να σπαταλήσετε το χρόνο σας σήμερα για να τα συζητήσετε με το έτερό σας ήμισυ. Γι' αυτό, θα προτιμήσετε να το ρίξετε στην παλαβή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Έχετε δουλέψει αρκετά πάνω σε συγκεκριμένα θέματα όλο αυτόν τον καιρό αλλά στα συναισθηματικό-ερωτικά βλέπετε ότι τα πράγματα χωλαίνουν. Ο Δίας σας προσφέρει την εύνοιά του αυτήν την περίοδο αλλά ίσως πρέπει να συζητήσετε με κάποιο δικό σας άτομο που σέβεστε την άποψή του να σας διαφωτίσει λίγο για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Party time για σας σήμερα που θέλετε να βρεθείτε με φίλους ή με το αγαπημένο σας πρόσωπο να γελάσετε και να περάσετε καλά. Φροντίστε μόνο να μην αρχίσετε ξαφνικά να προβοκάρετε και να προκαλείτε μέσα στη γενική ευθυμία και χάσετε τον έλεγχο γιατί κι η έρημη η Αφροδίτη μετά τι να σας κάνει;

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είστε πιο χαλαροί και αποφασισμένοι να ακολουθήσετε το δρόμο της καρδιάς σας κι όχι τη γνώμη κάποιων που προσπαθούν να σας επηρεάσουν για το αντίθετο. Παρόλο που ορισμένα άτομα επιδρούν καταλυτικά πάνω σας, αποφασίζετε να κινηθείτε με τη διαίσθησή σας και νιώθετε ότι θα τα καταφέρετε σε ένα ερωτικό θέμα που σας απασχολεί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved