Ερωτικό ωροσκόπιο 7/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Έχετε έρθει στα ίσα σας και σήμερα από το πρωί έχετε κέφια. Το πιο πιθανό, από το απόγευμα και μετά, να μαζευτείτε σπίτι και να ξεκουραστείτε. Αγκαλίτσες, φιλάκια και ίσως ένα όμορφο δείπνο που θα ετοιμάσετε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν ό, τι καλύτερο για να κλείσετε ευχάριστα τη μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Κυριακή και έχετε ακόμα μια μέρα περιθώριο να περάσετε όμορφα παρέα με το ταίρι σας. Βγείτε, πηγαίνετε σε μια παραλία, αράξτε σε μια ξαπλώστρα και απολαύστε ήλιο και θάλασσα. Δεν θα αφήσετε ούτε έγνοιες, ούτε αρνητικές σκέψεις να σας χαλάσουν τη διάθεση, αφού η Αφροδίτη ήδη έχει αρχίσει να κάνει τη δουλειά της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έχετε αρχίσει και ανεβάζετε τις ερωτικές σας στροφές από χθες αλλά σήμερα θα δώσετε ρέστα. Όλα σας τα σχέδια κάθονται όπως ακριβώς τα έχετε υπολογίσει και θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να χαλάσουν. Αυτό από μόνο του σας τροφοδοτεί με απίστευτη ενέργεια αλλά και σεξουαλική διάθεση.

astrologoi-astrology-300x100
cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτσι, όμορφα κι ωραία θέλετε να περνάτε τη ζωή σας. Με τη Σελήνη την κυβερνήτη σας και μάλιστα στο ζώδιό σας η αγάπη έρχεται να σας αγκαλιάσει και μάλιστα σφιχτά σήμερα. Ούτε μίση ούτε κακίες υπάρχουν στην καρδιά σας και το μόνο που νιώθετε είναι η ευχαρίστηση που παίρνετε από το σύντροφο ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

leont

Το παρελθόν καραδοκεί σήμερα και ενδέχεται για λίγο να σας αναστατώσει ίσως εξαιτίας μιας επαφής που θα έχετε με ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε σχέση και θα προσπαθήσει να σας ξαναγυρίσει στα παλιά. Παρόλο που προς στιγμή μπορεί να σαστίσετε ή να κολλήσετε, σκεφτόμενοι μετά θα καταλήξετε ότι δε σας αρέσει η ξαναζεσταμένη σούπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Έχετε την τάση να ξεφύγετε τελείως. Μια ζωή έχετε αφιερώσει στη λογική και τη σκέψη αλλά σήμερα όλα αυτά θα τα βάλετε στην άκρη και θα κάνετε αυτό που επιθυμείτε. Με το σπρώξιμο δε, ενός φίλου ίσως βγείτε σε ραντεβού με ένα άτομο που μέχρι πρότινος θέλατε αλλά το μυαλό σας κολλούσε σε κάποιες λεπτομέρειες και δεν το κάνατε.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Ζείτε για κάτι μέρες σαν κι αυτή που τα πάντα κυλούν όμορφα και τίποτα δεν αναστατώνει την προσωπική σας ζωή. Με ευδιαθεσία και αισιοδοξία (να 'ναι καλά ο Δίας) ότι τα ερωτικά σας θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο θα πείτε όλα αυτά που αισθάνεστε στο σύντροφό σας και θα του προσφέρετε μοναδικές στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε βαλθεί να πετύχετε τον ερωτικό σας στόχο και δεν θα ησυχάσετε, αν δεν το καταφέρετε. Ξεκινάτε λοιπόν το στενό μαρκάρισμα με τηλέφωνα και μηνύματα και ό, τι άλλο βάλει ο νους σας, όχι μόνο για να δείξετε το ενδιαφέρον σας αλλά και να δώσετε το πράσινο φως για να κάνει το άλλο άτομο την κίνηση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνετε και ξαναρίχνεστε στη μάχη με τη βοήθεια του Άρη στους Διδύμους για καινούργιες περιπέτειες. Σήμερα η αισιοδοξία σας και μια αρκετή δόση υπερβολής σας κάνει ασυγκράτητους και είτε αρχίζετε το ψάξιμο για νέες συγκινήσεις είτε βγάζετε ερωτικά την περίσσια ενέργειά σας στο άτομο που είναι δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Είτε είστε μόνοι αυτόν τον καιρό είστε σε σχέση, σήμερα είστε καλοδιάθετοι και πάνω από όλα πιστεύετε ότι κάτι όμορφο θα ξημερώσει για σας. Αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και διάθεση για να προχωρήσετε απερίσπαστοι μπροστά, χωρίς να σας στοιχειώνουν τα φαντάσματα του πρόσφατου παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Ξεκινάτε με όλη την καλή διάθεση για συμμάζεμα του χώρου σας και φασίνα αλλά στην πορεία αρχίζετε και βαριέστε γιατί δε θέλετε να σπαταλήσετε τη μέρα σας κάνοντας δουλείες. Οπότε τα παρατάτε όλα σύξυλα, παίρνετε το σύντροφό σας και βγαίνετε έξω. Στο κάτω-κάτω, οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ αλλά το καλοκαίρι είναι πολύ μικρό.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Η καλύτερή σας είναι σήμερα. Στην ατμόσφαιρα πλανώνται όλα τα θετικά συναισθήματα που έχετε ανάγκη για να ζείτε και να αναπνέετε και δε θα αφήσετε τη μέρα να πάει χαμένη. Ένα ραντεβού όπως εκείνα τις πρώτες μέρες της γνωριμίας με το σύντροφό σας ή μια βόλτα στη θάλασσα να δείτε το ηλιοβασίλεμα επιβάλλεται.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved