Ερωτικό ωροσκόπιο 6/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/7

ars

ΚΡΙΟΣ

Μια ημερήσια εκδρομή ή μια μακρινή βόλτα μπορεί να είναι ιδανική για σας σήμερα για να ξεφύγετε λίγο από τα καθιερωμένα και να κάνετε κάποια αλλαγή παραστάσεων. Όλα γύρω σας τα βρίσκετε τόσο βαρετά και μονότονα πλέον που ακόμα κι ένα πρόσωπο που μέχρι χθες καιγόσασταν σας φαίνεται να έχει χάσει τη λάμψη του.

trs

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο κατέφτασε και μαζί του και η ευδιαθεσία σας. Ήρεμοι και χαλαροί αρχίζετε να κάνετε σχέδια για το βράδυ σας και τα περισσότερα περιλαμβάνουν καυτές ερωτικές στιγμές με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή έχετε σχέση. Η ερωτική σας διάθεση είναι στο κόκκινο και η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα φροντίσει να σας ανταμείψει γενναιόδωρα.

astrologoi-astrology-300x100

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Δε θέλετε με τίποτα να τελειώσει αυτή η μέρα, αφού αν είναι δυνατόν θα προσπαθήσετε να χωρέσετε τα πάντα. Ξεκούραση, βόλτες, σχέση, φλερτ και ό, τι σας κάτσει στο κεφάλι. Σαν να έχετε βαλθεί να εκμεταλλευτείτε πλήρως τη Σελήνη στο ζώδιό σας και γυρνάτε σαν τη σβούρα, χωρίς να βρίσκετε καμία ησυχία.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λήξη συναγερμού σήμερα για σας! Ούτε περιμένατε ούτε και φανταζόσασταν όλα αυτά που συνέβησαν μέσα στη βδομάδα και τώρα επιτέλους μπορείτε να ονειρευτείτε το αύριο με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε γρήγορα και πλέον θα αρχίσετε να ελπίζετε σε καλύτερες μέρες στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

leont

Πάμε για άλλα για μικρά και για μεγάλα! Καλύτερη διάθεση δεν μπορείτε να έχετε σήμερα, αφού και σαββατοκύριακο είναι και εσείς είστε στα πάνω σας και θα φροντίσετε να πάρετε αρκετή δόση διασκέδασης και φλερτ είτε δύο σε ένα, είτε πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Όπως και να 'χει φροντίστε να το ευχαριστηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δε συνηθίζετε να ονειροβατείτε και είστε ιδιαίτερα προσγειωμένοι αλλά σήμερα λίγο η ζέστη, λίγο το Σάββατο είστε στα κέφια σας και το μυαλό σας ξεστρατίζει σε κάποιον ή κάποιαν που σας έχει πιάσει στα δίχτυα και δεν μπορείτε να ξεχάσετε. Αν είστε σε σχέση θα περάσετε ειδυλλιακά με το σύντροφό σας.

lbr

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα μην μείνετε μέσα. Πάρτε το σύντροφό σας και πηγαίνετε μια βόλτα στην παραλία ή καθίστε σε ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι και αφήστε την γαλήνη και τη μυρωδιά της θάλασσας να σας αγγίξει. Αυτό που πρωτίστως σας χρειάζεται είναι να είστε κάπου που η ομορφιά του τοπίου θα σας συνεπάρει και δε θα κάνετε αρνητικές σκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Έχετε βάλει μπρος τις μηχανές και δεν καταλαβαίνετε τίποτα. Η νύχτα είναι δική σας και σαν γνήσια παιδιά της θα φροντίσετε να κρατήσετε επάξια τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις ερωτικές απολαύσεις. Το σίγουρο είναι ότι το «όχι» ή το «μη» δε θα ακουστεί σήμερα από τα χείλη κανενός.

sgtt

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μα είναι δυνατόν εσείς να μην εκμεταλλευτείτε δεόντως τη μέρα; Όλες οι συνθήκες είναι υπέρ σας για να περάσετε καλά και να καταπλήξετε τα πλήθη. Ένα πάρτι ή μια μάζωξη είναι αρκετά για να σας κάνουν να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας και να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής με τη θετική σας διάθεση και την παιχνιδιάρικη συμπεριφορά σας.

cprc

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρότι η ψυχολογία σας το τελευταίο διάστημα ήταν σαν ασανσέρ καταφέρνετε σιγά-σιγά να σταθεροποιηθείτε και να ανακτήσετε το κουράγιο σας. Μην αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και μη δώσετε θάρρος σε κανένα χωριάτη - εραστή.... Περιμένετε να ηρεμήσετε και θα δείτε ότι ο Δίας θα αρχίσει να λειτουργεί υπέρ σας.

aqurs

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είστε κακά παιδιά όπως πολλοί νομίζουν, ούτε τόσο περίεργοι και σήμερα θα το αποδείξετε με τον πιο περίτρανο τρόπο, αφού και τα κέφια σας έχετε, και προσεγγίσιμοι είστε, και αρκετά ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο. Αρκεί βέβαια μην αρχίζετε τις υπερβολές και στο τέλος καταλήξετε να τσακώνεστε για τα κοινωνικοπολιτικά.

pcs

ΙΧΘΥΕΣ
Ηρεμία, ησυχία, τάξη και ασφάλεια επικρατεί στην καρδιά και τον προσωπικό σας χώρο. Αυτό που πιο πολύ σας νοιάζει είναι να είστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να χαλαρώσετε και να χαρείτε μια όμορφη μέρα. Αρκετά έχετε αναστατωθεί και τουλάχιστον για σήμερα θέλετε να ξεχάσετε όλες τις κακές στιγμές.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved