Ερωτικό ωροσκόπιο 2/7

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/7

ΚΡΙΟΣ
Ανοχή τέλος! Όχι ότι την είχατε και ποτέ με το τσουβάλι αλλά, τουλάχιστον σήμερα, δεν έχετε καμία πρόθεση να αφήσετε τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι. Τουτέστιν, μετά από πολύ μεγάλο ψυχολογικό φόρτωμα, αποφασίζετε να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας θέματα και αν δεν τα βρείτε, το καπελάκι σας και φεύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα, δεν είστε και στα πολύ καλά σας, αφού αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μείνει εσείς πίσω, προκειμένου να σηκώσετε μόνοι σας το όλο βάρος της σχέσης σας. Συνήθως το μοιράζονται και τα δύο μέλη της σχέσης, οπότε μην αναλαμβάνετε εξ ολοκλήρου την ευθύνη γιατί στο τέλος μπορεί να κατηγορηθείτε και για επιβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

Όλα στο φως κινδυνεύουν να βγουν σήμερα, οπότε αν έχετε κάνει κάποια στραβή στα ερωτικά σας εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σας πολύ πιθανόν να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Διπλές σχέσεις, παράνομα ή κρυφά ειδύλλια, δεν παραμένουν στο σκοτάδι και απειλούν να ταράξουν την χαλαρή σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα το μόνο καλό που μπορεί να σας φέρει είναι να ξεφορτωθείτε μια και καλή μια σχέση που εδώ και καιρό θέλατε αλλά δεν αποφασίζατε να το κάνετε. Αν, πάλι, το ρίξετε στο κρυφτό, ετοιμαστείτε για ψυχολογικές επιθέσεις και στενό μαρκάρισμα από την άλλη πλευρά.

ΛΕΩΝ
Έχετε την αίσθηση ότι τα προβλήματα για σας δεν θα τελειώσουν ποτέ και σήμερα η διάθεσή σας είναι βαριά και ασήκωτη. Για μια ακόμα φορά καλείστε να πάρετε ηγετικό ρόλο και να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους στα ερωτικά σας, ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις από το άλλο μέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Άσχημα τα μαντάτα σήμερα που αρχίζουν και καταφτάνουν σχετικά με ένα πρόσωπο που συνδέεστε ερωτικά ή ενδιαφέρεστε και μάλλον θα χρειαστεί να γίνει μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσετε να του κουνάτε επικριτικά το δάχτυλο για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του.

ΖΥΓΟΣ
Ο Πλούτωνας από τη μια και ο Ουρανός από την άλλη σας κάνουν να νιώθετε ότι περνάτε από τις Συμπληγάδες αφού η πίεση που σας ασκείται ορισμένες φορές είναι αφόρητη. Δυστυχώς όμως, πρέπει να πάρετε κάποιες οριστικές αποφάσεις σχετικά με εσάς πρωτίστως και κατ' επέκταση με τη σχέση σας και μέρες σαν τη σημερινή θα συνεχίσουν να σας το υπενθυμίζουν με άσχημο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν είστε διατεθειμένοι να παραχωρήσετε τον έλεγχο της σχέσης σας τουλάχιστον για αυτή την περίοδο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο σύντροφό σας. Σήμερα δε, κάποιες σκηνές ζήλειας ή και κτητικότητας, ίσως απ' την πλευρά σας, θα καταστήσουν σαφές και ξεκάθαρο ότι καλό είναι να μην παίζει κανείς με τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αστεία, πλάκες, ευθυμία και χαλαρότητα σήμερα έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια, οπότε καλό θα ήταν, αν δεν έχετε μπει στο κλίμα της ημέρας, να το κάνετε. Εκτός κι αν ψάχνετε την κατάλληλη ευκαιρία να αποβληθείτε από την καρδιά του αγαπημένου ή της αγαπημένης σας, οπότε συνεχίστε στο γνώριμο στυλ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το μάθημα της ζωής σας είναι το γνωστό «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» και σήμερα καλείστε να δώσετε εξετάσεις σε αυτό. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας τόσο καιρό σας έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και σας αναγκάζει να τρέχετε κιόλας, υπενθυμίζοντάς σας κάθε φορά ότι το απόλυτο που ψάχνετε στα ερωτικά σας δεν θα το έχετε, αν εσείς δεν αλλάξετε παντελώς την κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ακόμα δεν προλάβατε να συνέλθετε από το σοκ της προηγούμενης μέρας που σας ταρακούνησε και έρχεται η σημερινή για το δεύτερο γύρο. Με τούτα και με κείνα που ίσως καταμαρτυρείτε ή σας κατηγορεί ο σύντροφός σας έχετε γίνει από δυο χωριά χωριάτες και αφού δεν είναι του στυλ σας τα ξεκατινιάσματα, μάλλον θα διαλέξετε την οδό της απόλυτης σιωπής.

ΙΧΘΥΕΣ
Ψέματα, ασάφειες και ασυνέπειες, σήμερα, δεν έχουν θέση στο τραπέζι του διαλόγου με το σύντροφό σας, οπότε αν (λέμε αν) έχετε λερωμένη τη φωλιά σας, καλά θα κάνετε να μην επιμείνετε στο αντίθετο γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν αποδείξεις που το πιστοποιούν. Στην αντίθετη περίπτωση, φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο λιτοί και λιγότερο υποχωρητικοί.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved