Ερωτικό ωροσκόπιο 30/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/6

ΚΡΙΟΣ

Πιστεύετε ότι λίγο ακόμα και θα πιάνατε πάτο με όλα αυτά που νιώθατε και σκεφτόσασταν τις προηγούμενες μέρες αλλά ήδη από χθες το βράδυ με τη Σελήνη στο ζώδιό σας αρχίσατε και παίρνετε τα πάνω σας. Καλύτερο συγχρονισμό, ακόμα κι αν το ευχόσασταν, δεν θα μπορούσατε να έχετε, αφού είστε πλέον πανέτοιμοι να επιστρέψετε στον... ερωτικό αγώνα.


ΤΑΥΡΟΣ

Ποιός βαριέται και που ζει και τα βρίσκει όλα ανούσια; Εσείς. Και ποιός σκέφτεται συνεχώς ένα άτομο και δεν μπορεί να το ξεχάσει; Ε, εντάξει τώρα, την απάντηση την μαντέψατε. Και τώρα η δική μας ερώτηση. Θα περιμένετε με σταυρωμένα χέρια και θα το ρίξετε στις προσευχές μπας και γίνει κάτι;


ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

Τόσες μέρες τώρα με όλη αυτήν την ευσυγκινησία που επικρατούσε νιώθατε ότι χάσατε το στυλ και τον παλμό σας. Όχι τίποτα αλλά τώρα θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να επανέλθετε στα ίσα σας και να εκμεταλλευτείτε τον Άρη όσο είναι στο ζώδιό σας. Οπότε χωρίς να χάνετε χρόνο, αφήνετε την κλεισούρα και το μέσα κι ό, τι προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο να καταφέρετε αυτά που επιθυμείτε. Μην χάνεστε στα συναισθήματα και μη μένετε σε μια σχέση μόνο για χάρη των παλιών καλών στιγμών του παρελθόντος. Προσπαθήστε να την αλλάξετε ή να φτιάξετε κάτι καινούργιο και καλύτερο από αυτό που τώρα έχετε που δεν σας συνεπαίρνει κιόλας.


ΛΕΩΝ

Ίσως το να ξεφύγετε σήμερα από τα άγχη και τις σκοτούρες σας και να πάτε έστω και μια μονοήμερη εκδρομή κάπου να είναι η λύση για να περάσετε καλά. Η Σελήνη στον φιλικό σας Κριό σας δίνει την ώθηση να βγείτε προς τα έξω δυναμικά και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στα ερωτικά σας, οπότε πάρτε το δρόμο κι όπου σας βγάλει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε την κρίση και πιάστε τη Μήτση ή τον Διονύση, αφού ούτε οι πρώτοι είστε ούτε οι τελευταίοι που ζορίζονται. Και να κάθεστε να μετράτε και να ξαναμετράτε δε θα αλλάξει τίποτα, πέρα από το να γίνεστε χειρότερα. Γι' αυτό κοιτάξτε τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και αν δεν έχετε, ψάξτε να βρείτε γιατί πραγματική αξία έχει μόνο ο έρωτας.


ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για σας να κάνετε ένα βήμα προς την κοινωνικοποίησή σας. Φτιαχτείτε, στολιστείτε, παρφουμαριστείτε και βγείτε έξω. Ανακατευτείτε με τον κόσμο, κάντε νέες γνωριμίες και που ξέρετε, ίσως εκεί ανάμεσα στους πολλούς, υπάρχει κι ένα άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Μόνο μη το βάζετε κάτω.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όχι μούτρα και κακοδιαθεσία σήμερα! Μπορεί να μην είναι όλα όπως τα θέλετε, μπορεί να ψάχνετε να βρείτε την ουσία σε όλα αυτά που ζείτε, μπορεί ακόμα και να νιώθετε ότι σας λείπει το πάθος και έχετε γίνει λίγο μαλθακοί με τον Κρόνο στο ζώδιό σας αλλά δεν είναι αλήθεια. Κοιτάξτε γύρω σας και ίσως βρείτε κάτι που θα σας βάλει ξανά στο παιχνίδι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα αισθάνεστε ότι επιτέλους θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Όσο περνάει η ώρα τόσο δεν κρατιέστε και ντοπάρεστε ψυχολογικά για μεγάλες στιγμές, είτε είστε μόνοι είτε σε σχέση. Κλείνετε πονηρά το μάτι στη μέρα που ξεκινά και ετοιμάζεστε για επίθεση διαρκείας. Στα άρματα λοιπόν!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι κι αν πέφτετε αρκετά συχνά, μέσα σας έχετε τη δύναμη όχι μόνο να σηκώνεστε αλλά και να ξαναπροσπαθείτε για το στόχο σας. Κι αυτήν την περίοδο όσο κι αν φαίνεται περίεργο σε κάποιους δεν είναι ούτε τα επαγγελματικά σας ούτε τα οικονομικά σας αλλά μια σχέση, είτε καινούργια είτε η ήδη υπάρχουσα αλλά είστε αποφασισμένοι να δώσετε τη μάχη σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σήμερα συναντηθείτε με κάποιο άτομο που χαίρεστε ιδιαίτερα την παρέα του και θέλετε να το βλέπετε συχνά. Τα κοινά που έχετε και ο τρόπος που επικοινωνείτε δημιουργούν στο μυαλό σας διάφορα σενάρια που δεν είναι καθόλου αγνά και φιλικά αλλά προς το παρόν δεν θα κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Δεν σας νοιάζει ούτε η ζέστη ούτε τίποτα γιατί απλά έχετε τον άνθρωπό σας δίπλα σας και σας είναι αρκετή η φρεσκάδα των συναισθημάτων σας. Ακόμα όμως κι αν είστε μόνοι, το μυαλό σας είναι ικανό να πλάσει μια ιδανική κατάσταση και να τη ζείτε σαν να ήταν πραγματικότητα. Αν είναι το καλύτερο ή όχι δεν έχει σημασία, σημασία έχει να νιώθετε εσείς όμορφα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved