Ερωτικό ωροσκόπιο 29/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/6

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!!

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας μπορεί να είναι ήδη στον Καρκίνο αλλά δεν σας μεταφέρει σήμερα τη χαλαρή του διάθεση γιατί το μυαλό σας είναι γεμάτο αναμνήσεις και η καρδιά σας φουλ στο συναίσθημα. Φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε, όμως γνωρίζετε ότι το χρόνο δεν μπορείτε να τον γυρίσετε πίσω, οπότε μην ταλανίζεστε με τα «αν» και τα «τότε που».

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα ίσως συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε κάτι δυνατό ερωτικά να συμβεί για να δώσει στη ζωή σας κάποιο νόημα αλλά ακόμα δεν είστε βέβαιοι τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Διάφοροι τρόποι περνούν από το μυαλό σας και πιθανόν να επιχειρήσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα, ώστε να ανοίξετε τους ορίζοντες των γνωριμιών σας μπας και αυξηθούν οι πιθανότητες να σας συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

astrologoi-astrology-300x100

Δεν είστε και τελείως ευχαριστημένοι από τις πρόσφατες εξελίξεις στη σχέση σας, παρόλα αυτά τα πράγματα σήμερα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα. Ανεξάρτητα όμως από τα συμβάντα εσείς αρχίζετε να σκέφτεστε ότι δεν έχετε αυτό που θέλετε πραγματικά αλλά αυτό που καλύπτει άμεσα τις ανάγκες σας κι αυτό σας κάνει λίγο μελαγχολικούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως φούσκωσαν τα μυαλά σας και περιμένατε από τη μια μέρα στην άλλη να λυθούν όλα σας τα προβλήματα ως δια μαγείας και να ζήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, ώστε και με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή να ξαναδείτε τα πράγματα, μήπως φταίτε κι εσείς ή έχετε κάνει κάποια λάθος εκτίμηση που χρειάζεται να διορθώσετε.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να μην είναι ικανή να φτιάξει τα πράγματα με το «καλημέρα», παρόλα αυτά μέσα σας αρχίζει και φουντώνει η ελπίδα ότι από δω και στο εξής θα αρχίσει να γυρίζει και για σας ο τροχός. Αυτό θα αποτελέσει και το κίνητρο για να βγείτε προς τα έξω, διεκδικώντας μια καλύτερη ερωτική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, νιώθετε ότι το άτομο με το οποίο έχετε σχέση προσπαθεί ειλικρινά και κάνει ό, τι μπορεί για να έρθει πιο κοντά σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα. Ίσως ήσασταν κάπως απόμακροι ή αλλού τον τελευταίο καιρό, οπότε αφήστε για λίγο τα άγχη και τις δουλειές σας και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί.

ΖΥΓΟΣ
Τα προσωπικά σας και ιδιαίτερα τα ερωτικά σας τον τελευταίο καιρό αποτελούν το μόνιμο βραχνά σας, δε θέλετε όμως να τα συζητάτε άλλο, πιθανόν γιατί πιστεύετε ότι γίνεστε κουραστικοί και επαναλαμβάνεστε. Μην σας παίρνει όμως από κάτω και ψάξτε μήπως αυτό που θέλετε και δεν το έχετε αποκτήσει ως τώρα ίσως τελικά να μην είναι για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λιγότερο καχύποπτοι και πιο θετικοί σήμερα ίσως δείτε με άλλο μάτι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ρίχνοντας περισσότερο βάρος σε αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε κι όχι σε συγκυρίες ή τυχαία γεγονότα που σας δημιουργούν αρνητικές σκέψεις. Όχι ότι δεν θα έχετε όμως και το νου σας σε περίπτωση που...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα κατεβάσετε για λίγο τις στροφές σας σήμερα και θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, κάτι που σας δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά και αγάπη. Μην απορήσετε λοιπόν, αν το μυαλό σας αρχίσει τα περίεργα παιχνίδια και πλάθει φανταστικές εικόνες τύπου σπίτι με αυλή, κουτσούβελα να τρέχουν πάνω κάτω και σκύλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παλιές ξεχασμένες αγάπες και διάφορες καταστάσεις που είχατε ζήσει μαζί τους παρελαύνουν σήμερα από το μυαλό σας και σας δημιουργούν μια νοσταλγία για το παρελθόν. Ακόμα όμως κι αν αφιερώσετε λίγο από τη σκέψη σας σ' αυτές, ξέρετε ότι στον μύλο σας έχει τρέξει πολύ νερό και δεν μπορείτε ούτε και θέλετε να ξαναγυρίσετε πίσω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ξεχασμένες στο μπαούλο του μυαλού σας επιθυμίες και προσδοκίες βρίσκουν τρόπο να ανοίξουν το καπάκι και ξεπετάγονται η μία μετά την άλλη, δημιουργώντας σας την αίσθηση του ανικανοποίητου. Με την έλευση της Αφροδίτης στο Λέοντα νιώθετε ότι σπρώχνεστε κατά κάποιο τρόπο στο να αναζητήσετε κάτι πιο μεγάλο και πιο έντονο στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε ανάγκη για να πορεύεστε να δίνετε και να παίρνετε αγάπη και σήμερα θα υπάρχει άφθονη γύρω σας. Με τόσους πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο, τον Καρκίνο, νιώθετε ότι πρέπει να μοιράζεστε και να εκδηλώνετε τα αισθήματά σας και γι' αυτό είστε μέσα στη γλύκα και το χαμόγελο, δημιουργώντας ένα νέφος θετικής ενέργειας γύρω σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved