Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/6

ΚΡΙΟΣ
Μέσα σας επικρατεί ένα συναισθηματικό χάος και δε σας αφήνει να ηρεμήσετε και να απολαύσετε τίποτα για πολύ. Μία έτσι, μία αλλιώς, πότε έχετε κέφια και πότε πέφτετε. Όλο αυτό σας σπρώχνει συνεχώς στο να κυκλοφορείτε με μόνο στόχο να βρείτε κάποιο άτομο που να σας τραβήξει το ενδιαφέρον παραπάνω από μια μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η άποψή σας για ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ίσως είναι τελείως διαφορετική από αυτήν κάποιων γνωστών ή συγγενών σας. Παρότι όμως εκνευρίζεστε που δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια σας να δουν τι βλέπετε εσείς, σας βάζουν το σπόρο της αμφιβολίας και ίσως καταφέρουν να σας επηρεάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που κυρίως σας ενδιαφέρει σήμερα δεν είναι το συναισθηματικό κομμάτι αλλά καθαρά το σεξουαλικό και πώς θα το καλύψετε. Επειδή όμως δε θέλετε και να φτάσετε στα όρια της ωμότητας, θα κρατήσετε τα προσχήματα και θα το πλασάρετε έτσι, ώστε ούτε λίγο ούτε πολύ να μοιάζει σαν ανάγκη του άλλου ατόμου κι όχι δική σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέλει μαγκιά ο έρωτας λέει ένα τραγούδι αλλά και ρίσκο θα προσθέσουμε εμείς! Δεν μπορείτε να ζήσετε τις στιγμές που αναζητάτε, αν δεν είστε αποφασισμένοι όχι μόνο να εγκαταλείψετε χρόνιες συνήθειες αλλά και να διακινδυνεύσετε να χάσετε αρκετά από αυτά που θεωρείτε κεκτημένα σας, αφού αυτό είναι το πρόσταγμα του Ουρανού.

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Καρκίνο και στο δωδέκατο οίκο σας τόσο καιρό δεν βρίσκετε προκοπή. Θέλετε - δε θέλετε, το μυαλό αλλά και η καρδιά σας είναι κολλημένα στο παρελθόν και κάνετε συνεχώς κύκλους αντί να προχωρήσετε ευθεία, θεωρώντας ότι ακόμα δεν έχετε κλείσει τους παλιούς σας λογαριασμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μοναστήρι να 'ναι καλά λέει μια λαϊκή παροιμία και σήμερα θα το επιβεβαιώσετε πλήρως, αφού με άλλη οπτική πλέον θα αντιληφθείτε ότι κανείς δεν είναι ικανός, τουλάχιστον για την ώρα, να σας ρίξει στα πατώματα και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ. Και η αναζήτηση μόλις ξεκίνησε...

ΖΥΓΟΣ
Αυτό που θα σας φάει είναι το ότι δεν μπορείτε (ή δε θέλετε) να μείνετε μόνοι σας. Έχετε ανάγκη από μια σχέση γιατί μόνο έτσι νομίζεστε ότι ολοκληρώνεστε. Κόντρα στη φύση σας δεν μπορείτε να πάτε αλλά σκεφτείτε ότι είστε σε ένα φαύλο κύκλο αφού, αν δεν εξελιχθείτε εσείς, δε θα έχετε τη σχέση που ζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες πληροφορίες που φτάνουν σε εσάς σήμερα ενδεχομένως να σας βάλουν σε υποψίες (δε χρειάζεστε και πολύ) και να σας δημιουργήσουν την ανάγκη να επανεξετάσετε κάποια θέματα στη σχέση σας ή τη γνώμη σας για ένα άτομο που ενδιαφέρεστε. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μη δέσετε κόμπο τίποτα και να περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μα καλά, παιδιά είμαστε τώρα; Θα αναφωνήσετε αγανακτισμένοι πιθανόν στον ερωτικό σας σύντροφο και θα προσπαθήσετε να τον πείσετε ότι εννοείτε αυτά που λέτε και αισθάνεστε. Κάτι όμως το ύφος σας, κάτι η συμπεριφορά σας τις τελευταίες ημέρες σίγουρα δεν δίνουν την εντύπωση που εσείς θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα στα ερωτικά σας αρχίζουν και στρώνουν αλλά κρατάτε και μια πισινή γιατί έχει φοβηθεί το μάτι σας, όχι κι άδικα εδώ που τα λέμε με τον Πλούτωνα από τη μια και τον Ουρανό από την άλλη. Πάντως φαίνεστε καλύτερα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάτι που ανεβάζει τις μετοχές σας κατακόρυφα αυτήν την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ορισμένες φορές αρνείστε τα αισθήματά σας και δεν θέλετε να παραδεχτείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό ότι έχετε δαγκώσει την λαμαρίνα. Δε χρειάζεται βέβαια να το κάνετε και αφίσα αλλά μην προσπαθείτε κιόλας να το δικαιολογήσετε με λογικά επιχειρήματα λες και πρόκειται για εμπορική συμφωνία. Ο έρωτας δεν έχει λογική.

ΙΧΘΥΕΣ
Δε θέλετε να τελειώσει αυτό το τριήμερο, αφού, τουλάχιστον από ερωτικής άποψης, σας πήγε αρκετά καλά είτε ήσασταν μόνοι είτε το περάσατε με τη σχέση σας. Γι' αυτό θα αδράξετε την ευκαιρία της μιας μέρας που σας έμεινε ακόμα και θα παρατείνετε τις όμορφες στιγμές σας, απωθώντας από το μυαλό σας το αύριο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved