Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/6

ΚΡΙΟΣ

Όχι που θα κάτσετε να σκάσετε σήμερα. Αρκετά προσπαθήσατε να κατανοήσετε τις ανάγκες και τα προβλήματα που μπορεί να κουβαλάει το άτομο που θέλατε ή έχετε σχέση κι αρχίσατε όχι μόνο να χαλιέστε αλλά και να εκνευρίζεστε με όλη αυτή τη μιζέρια. Και μιας και η υπομονή δεν βρίσκετε στο λεξικό σας, αποφασίζετε να είστε εσείς καλά κι άλλοι όπως βολευτούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως από την αρχή των γενεθλίων σας αρκετοί από σας νιώσατε τα δαχτυλίδια του Κρόνου να περικυκλώνουν τη σχέση σας και να σας μαντρώνουν ελαφρώς σε μια κατάσταση όχι και τόσο ευχάριστη. Αλλά σήμερα η μέρα απαιτεί να αισιοδοξήσετε και να περάσετε καλά με το ταίρι σας, αφήνοντας τα στενόχωρα και τα μίζερα για άλλη μέρα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη σύνοδο Ήλιου – Δία σήμερα στο ζώδιό σας είστε στα καλύτερά σας. Και αν και είστε καταπονημένοι από τα πολλά που έχετε καταπιαστεί, τίποτα δε μπορεί να καταβάλει το ηθικό σας. Αεράτοι και γεμάτοι κέφια ίσως αρχίσετε να φλερτάρετε ασύστολα ακόμα και στη δουλειά ενώ οι δεσμευμένοι θα προτιμήσετε μια πιο privé κατάσταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφήστε τους καημούς και τα παράπονα της Αφροδίτης σας σήμερα, πάρτε τηλέφωνο την παρέα και ετοιμαστείτε για τσάρκες. Και τίποτα ιδιαίτερο να μην κάνετε, δεν πειράζει. Πηγαίνετε μια βόλτα σε ένα πολυσύχναστο μέρος και ίσως είναι η τυχερή σας βραδιά, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρείτε μια πρόθυμη αγκαλιά.


ΛΕΩΝ

Η αντοχή σας είναι μεγάλη κι αν ο Κρόνος σας βάζει σε διάφορες δοκιμασίες, εσείς καταφέρνετε να βγαίνετε νικητές. Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη αλλά και με τη σιγουριά να εκπέμπεται από όλο το παρουσιαστικό σας θέλετε να τεστάρετε τη γοητεία σας και να παίξετε διακριτικά μεν αλλά με τακτική που δεν αφήνει περιθώρια για αρνήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς πιστεύετε ότι αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι αλλά καλό θα ήταν να το βιάσετε λίγο το θέμα, αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα γιατί πόσο να περιμένει και ο άλλος για να μάθει αν ενδιαφέρεστε ή όχι; Σήμερα πάντως σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε και μέσα στην τούρλα της ημέρας να φανερώσετε τουλάχιστον κάποια από τα αισθήματά σας.


ΖΥΓΟΣ

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι σας ή το κορίτσι σας ίσως κάνει καλό στην ψυχολογία σας. Απολαύστε μια βραδιά χωρίς αύριο και αρνητικές σκέψεις, αφού έτσι κι αλλιώς αυτές οι στιγμές είναι λίγες πλέον στην καθημερινότητά σας. Κι αν δεν είναι όλα όπως τα φανταζόσαστε, τουλάχιστον για σήμερα μην το σκέφτεστε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας σε ό, τι κάνετε. Ο ερωτισμός που εκπέμπετε είναι ικανός να προξενήσει ανεπανόρθωτες βλάβες και είτε είστε μόνοι σας είστε σε σχέση το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Ένα μυστήριο ύφος ή μια λοξή ματιά σας είναι αρκετή για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αέρα στα πανιά σας έχετε σήμερα και είστε έτοιμοι να πλεύσετε σε άλλη γη και σε άλλα μέρη γεμάτα αισιοδοξία και τύχη. Τα ερωτικά τυχερά δε λείπουν ούτε σήμερα, αφού έχετε σύμμαχο το Δία και μπορεί να προκύψουν ακόμα και στην ουρά της τράπεζας ή στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Και τι λέει ο λαός; Αν έχεις τύχη διάβαινε....


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς πάλι σήμερα αποφασίσατε να πάτε αντίθετα από το ρεύμα και να παραμείνετε σοβαροί και προσγειωμένοι. Αλλά όσο περνάει η ώρα και ίσως με τη συνδρομή ενός φίλου αρχίζετε και τουμπάρετε. Μέσα στην καλή διάθεση και τη χαλαρότητα ίσως εκμυστηρευτείτε και τα αισθήματα που τρέφετε για ένα πρόσωπο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σπίτι σας ίσως γίνει σήμερα το καταφύγιο του έρωτά σας. Δείπνο, μουσική, κεριά και διάθεση συναισθηματικών εξομολογήσεων συνθέτουν ένα σκηνικό που θα λύγιζε και το πιο απαιτητικό ή δύσκολο άτομο. Και μην τσιγκουνευτείτε τίποτα από τα παραπάνω, αν θέλετε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

Ένας καλός λόγος, μια γλυκιά ματιά ή ένα κομπλιμέντο σήμερα θα σας ανεβάσει στα ύψη, ίσως γιατί προέρχονται το άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν το περιμένατε με τίποτα. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να μη φανερώσετε πλήρως το τι αισθάνεστε όμως, θα προδοθείτε από το βλέμμα σας και το καρφωμένο στο πρόσωπο χαμόγελό σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved