Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/6

ΚΡΙΟΣ

Ύποπτες ή τουλάχιστον περίεργες κινήσεις από το σύντροφό σας ή ένα άτομο που ενδιαφέρεστε σας δημιουργούν μια ανησυχία, αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι παίζεται, έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές και το στόμα σας ραμμένο, κάτι αρκετά δύσκολο για σας. Εννοείται ότι είστε σε κατάσταση συναγερμού αλλά για την ώρα δεν κάνετε τίποτα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινάει με την ευχάριστη γεύση που σας άφησε η προηγούμενη. Ξέρετε ότι πρέπει να ξεκουραστείτε, αλλά το πιο πιθανό είναι να καλέσετε σε έκτακτο συμβούλιο κάποιους κολλητούς σας και για να τους πείτε τα νέα σας και για να μοιραστούν τη χαρά σας για τις χθεσινές επιτυχίες σας στο άλλο φύλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε έτοιμοι να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και όλα τα προγνωστικά είναι υπέρ σας αυτήν την περίοδο. Δε χρειάζεται λοιπόν να βιαστείτε να επιλέξετε, αφού ακόμα ο χρόνος είναι με το μέρος σας και ο Δίας στο πλευρό σας, πέρα από τις ευκαιρίες που σας παρέχει, σάς σπρώχνει να διαλέξετε το καλύτερο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρομαντική σας διάθεση σε συνδυασμό με το συναίσθημα που σας διακατέχει είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να βγάλετε προς τα έξω ό, τι αισθάνεστε. Πριν τα πράγματα αλλάξουν πάλι για σας, εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, αφήστε τις αναβολές και τις αμφιβολίες και κάντε την κίνηση που έχετε στο μυαλό σας.


ΛΕΩΝ

Μπορεί να νιώθετε αρκετά εξαντλημένοι από τη χθεσινή νύχτα αλλά η ικανοποίηση είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας. Μην αρχίσετε από τώρα να σκέφτεστε τα συναισθήματα ή το μέλλον μιας σχέσης που πιθανόν να ξεκίνησε γιατί είναι πολύ νωρίς. Χαρείτε αυτό που έχετε και αργότερα το επαναδιαπραγματεύεστε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σήμερα είναι αφιερωμένη σε σας και τον σύντροφο ή τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή και θέλετε να την μοιραστείτε μαζί τους, δείχνοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Ακόμα κι αν έχετε κάποιες δουλειές που θα τις φορτωθείτε αύριο, αποφασίζετε να κάνετε τα απολύτως απαραίτητα και τέλος.


ΖΥΓΟΣ

Μυστικά και όχι ψέματα, απλώς η απόκρυψη της αλήθειας, φαίνεται ότι έχουν κάνει κατάληψη σήμερα στο μυαλό σας. Παρόλο που η διπλωματική σας ικανότητα δε σας εγκαταλείπει, ώρες-ώρες θέλετε να ρωτήσετε ευθέως ή να τα ξεστομίσετε όλα κι αυτή σας η ανάγκη ίσως σας δημιουργεί μια ένταση που σαφώς αντιλαμβάνεται το άτομο που είναι μαζί σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε χαλαροί και έτοιμοι να απολαύσετε την καινούργια σας κατάκτηση. Μπορεί να μην έχετε όση εύνοια θέλετε ή να βγαίνουν δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο σας, όμως αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας είναι σπάνιο να μην το κάνετε πράξη, ιδίως όταν σχετίζεται με το άτομο που επιθυμείτε να αποκτήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ακόμα υπό την επίδραση ισχυρής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού και ίσως θα ήταν καλό σιγά-σιγά να μαζεύεστε λίγο. Εντάξει, όλα είναι ωραία τώρα, αλλά ξέρετε ότι κάποια στιγμή θα πάρουν τις διαστάσεις που τους αναλογούν. Γι' αυτό πριν αρχίσετε τις υποσχέσεις για αιώνια αγάπη, πίστη και αφοσίωση στον αγαπημένο σας κάντε ένα τσεκάρισμα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κι εκεί που είστε ήρεμοι και χαλαροί κάποια μηνύματα ή τηλέφωνα γεμάτα υποσχέσεις και υπονοούμενα σας βάζουν στην εγκεφαλική πρίζα. Τι να πείτε, τι να γράψετε που δε θα δείχνει απροκάλυπτα τι αισθάνεστε αλλά να μην είναι και τελείως αδιάφορο ή ψυχρό; Όλα αυτά βέβαια έχουν τη χάρη τους αλλά μην σκέφτεστε τόσο πολύ και ας γίνετε πιο αυθόρμητοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αρκετά ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της ημέρας, αφού καταφέρνετε να αποστασιοποιηθείτε και έτσι να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις. Με αυτόν τον τρόπο δεν περνάτε κάποια αρνητικά συναισθήματα στον σύντροφο ή τον εραστή σας και τα κρατάτε μέσα σας για να τα αντιμετωπίσετε μια άλλη στιγμή που θα είστε μόνοι σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Η αγάπη για σας είναι η κινητήρια δύναμη στο σύμπαν και πιστεύετε ότι στο τέλος θα είναι νικήτρια. Για αυτό σας αρέσει να σκέφτεστε θετικά και να μη δηλητηριάζετε την καρδιά σας και το μυαλό σας με άσχημα πράγματα. Και, ακόμα κι αν όλοι σάς λένε ότι δεν υπάρχει ιδανική σχέση ή σύντροφος, εσείς θέλετε να ζήσετε το παραμύθι σας.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved