Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6

Καθημερινές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/6

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια μάλλον έντονη νύχτα η μέρα σας σήμερα σας νομίζετε ότι θα είναι αρκετά υποτονική αλλά πριν προλάβετε να πείτε ότι θα ηρεμήσετε και θα ξεκουραστείτε τα σχέδιά σας αλλάζουν άρδην. Μια μυστική συνάντηση, ίσως απόκτημα της προηγούμενης βραδιάς, δίνει φτερά στα πόδια σας και τουλάχιστον για την ώρα η χαλάρωση αναβάλλεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαλαρώστε τις αντιστάσεις σας κι αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Η μέρα αλλά ιδιαίτερα η νύχτα σας θα γεμίσει με νόημα, αφού μεν θα κόψετε ταχύτητα για μια στιγμή αλλά στο τέλος θα πάρετε ό, τι σας προσφέρει απλόχερα η τύχη, είτε πρόκειται για καινούργια γνωριμία είτε ευκαιρίες για αναθέρμανση της υπάρχουσας σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πολύ όρεξη ξεκινάτε τη μέρα σας, όχι μόνο γιατί είναι Σάββατο αλλά γιατί πιστεύετε ότι η νύχτα σας σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Κάτι καλό μαγειρεύεται για σας στις ουράνιες κουζίνες και θα σας σερβιριστεί πολύ σύντομα. Γι' αυτό, καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό μέχρι να σας φωνάξουν στο τραπέζι...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αποφασισμένοι σήμερα – αύριο να πείτε αυτά που νιώθετε στο άτομο που από καιρό είστε ερωτευμένοι και μέχρι τώρα κρατούσατε σιγή ασυρμάτου. Όχι ότι δεν δείχνατε το ενδιαφέρον σας αλλά υπήρχε μια επιφυλακτικότητα στη στάση σας και σας εμπόδιζε να πείτε καθαρά και ξάστερα αυτό που θέλετε χωρίς φιοριτούρες.

ΛΕΩΝ

Είναι οι μέρες σας αυτές. Τι άλλο να πούμε; Ο έρωτας από τη μια και το χρήμα από την άλλη όχι μόνο σας προσφέρουν χαρά αλλά έχουν βαλθεί να σας πάρουν από το χέρι και να σας συνοδεύσουν όπου και με όποιον επιλέξετε να βρεθείτε σήμερα. Έχετε μόνο το νου σας μήπως τους χάσετε στην πολυκοσμία και τη βαβούρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγά- σιγά αλλά σταθερά η διάθεσή σας αλλάζει προς το καλύτερο και σήμερα θέλετε πρωτίστως να περάσετε καλά. Η μέρα ευνοεί τις προσωπικές σας σχέσεις και θα διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι το παν για να είστε καλά με τον άλλο είναι να ξεφεύγετε από τα ίδια και τα ίδια και ο Άρης στους Διδύμους σας βρίσκει τρόπους.

ΖΥΓΟΣ

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας θυμίζουνε τα περασμένα; Μην επιτρέψετε σήμερα στον εαυτό σας να απομονωθεί και να αρχίσει να σκέφτεται παλιές καλές στιγμές ή αγάπες παρελθοντικές. Χαλαρώστε και αφήστε στο χρονοντούλαπό σας τα παλιά. Το παν είναι το μέλλον σας και αυτό, μόνο όταν πιάσετε από τα μαλλιά το παρόν, θα το φτιάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παιχνίδι της κατάκτησης δεν έχετε αντίπαλο. Έχετε το στόχο, είστε μεθοδικοί, έχετε την τακτική και σίγουρα ξέρετε πότε πρέπει να κάνετε την κίνησή σας. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον μαγνητισμό σας, αν εσείς έχετε πάρει απόφαση ότι θα είστε μαζί του και η τύχη σήμερα είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε στα πολύ πάνω σας, αφού έχετε την ευκαιρία να καταφέρετε το στόχο σας που δεν είναι άλλος σήμερα από το να περάσετε όσο πιο καλά μπορείτε παρέα με το άτομο που αγαπάτε. Στην πορεία βέβαια μπορεί να προστεθούν και άλλα δικά σας άτομα στην κομπανία και έτσι η συγκέντρωση να πάρει γιορταστικές διαστάσεις. Πάντα τέτοια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κέφια έχετε σήμερα και, αν και ο καιρός σας προβληματίζει λίγο, δε θέλετε να μείνετε κλεισμένοι σε τέσσερεις τοίχους. Κάνετε τις επαφές και αποφασίζετε να οργώσετε τα φάληρα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Καρκίνο κάνουν καλή δουλειά πάνω σας και μια τυχαία ή ενδιαφέρουσα συνάντηση θα σας βάλει ιδέες για κάτι παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απόφασή σας σήμερα να κατεβάσετε τους διακόπτες σε όποιο συναίσθημα σας ρίχνει ή σας βάζει σε βαθύτερες σκέψεις είναι σοφή. Ξέρετε, ότι δεν μπορείτε, τουλάχιστον για την ώρα, να κάνετε θεαματικές αλλαγές, οπότε δε σκάτε και είστε έτοιμοι να πάρετε το ταίρι σας αγκαλιά και να περάστε όμορφα είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον έβδομο ουρανό είστε σήμερα. Τι κι αν βρέχει; Στο δικό σας κόσμο έχει πάντα ήλιο γιατί εσείς έτσι θέλετε. Ομορφιά, αισιοδοξία, αγάπη, τα μοιράζετε απλόχερα και πιστεύετε ότι θα τα πάρετε πίσω διπλά. Αυτή τη διάθεση περνάτε και στο άτομο που είναι δίπλα σας και έτσι είστε καλά και οι δύο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved