Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου;

Αφροδίτη στον Υδροχόο: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Η ζωή σου θα αλλάξει λίγο με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου και ναι μεν, δε θα είσαι τόσο ενθουσιώδης όσο άλλες φορές, αλλά σίγουρα δε θα βαρεθείς κιόλας. Θα κάνεις καινούργιους φίλους, θα χαρείς με τους παλιούς, θα διασκεδάσεις κι ίσως αποκτήσεις ένα νέο ενδιαφέρον. Θα εμφανιστούν στο δρόμο σου αρκετά πρόσωπα που ενδεχομένως να ξεφεύγουν από το συνηθισμένο, να είναι πιο απελευθερωμένα, εκκεντρικά, αλλά πολύ ενδιαφέροντα που θα σε εξιτάρουν και ίσως κάποιο από αυτά παίξει ενεργό ρόλο στην ερωτική σου ζωή κάνοντάς την πολύ πιο συναρπαστική.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ξαφνικά στη σχέση σου θα αρχίσει να φυσά ένας αέρας ανανέωσης και θα υπάρχει λίγο περισσότερη αυτονομία που θα σου αρέσει, αφού έχεις ανάγκη να περνάς καλά στον ελεύθερο χρόνο σου και με το ταίρι σου, αλλά και με τους φίλους σου. Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάτι ασυνήθιστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε σπρώξει να εγκαταλείψεις κάποιες κλασικές και μάλλον παλιομοδίτικες αντιλήψεις και να υιοθετήσεις άλλες, διαφορετικές και πιο εξελιγμένες. Σίγουρα δε θα σου είναι εύκολο, καθώς πολλά είναι αυτά που σε κρατούν στη γη, αλλά το θέμα είναι να δεις τι σου έχουν προσφέρει μέχρι τώρα. Ίσως τότε πειστείς, αλλάξεις γνώμη κι αρχίσεις να δίνεις περισσότερο προσοχή σε πρόσωπα που μέχρι χθες αρνιόσουν, επειδή τα θεωρούσες πολύ... χύμα για τα δικά σου δεδομένα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ρισκάρεις και κάτι περισσότερο με ένα που θα σε ελκύσει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τελείως διαφορετική οπτική θα αποκτήσεις αυτό το χρονικό διάστημα τόσο για τη σχέση σου, όσο και σε θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά και την εξέλιξή σου. Μπορεί μάλιστα να έχεις την τάση να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, παρά στη δουλειά σου όπου θα σε πιάσει μια χαλαρότητα. Ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες καλό θα ήταν να μην τις αφήσεις να σου ξεφύγουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν αποκλείεται να σε πιάσει μια τάση να τα παρατήσεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις. Να πας σε άλλη γη, σε άλλα μέρη κι αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι που θα σε αναζωογονήσει σωματικά και πνευματικά. Αν όμως δεν ανήκεις στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα προσπαθήσεις να αλλάξεις την ψυχολογία σου με βόλτες, εκδρομές και καινούργια ενδιαφέροντα. Εφ’ όσον θα κυκλοφορείς περισσότερο, λογικό είναι, με την άνεση στην επικοινωνία που σε διακρίνει, να γνωρίσεις κι αρκετό κόσμο ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια επαφή με ένα άτομο που θα σε ενθουσιάσει.

Αν είσαι σε σχέση, η αμεσότητά σου θα κάνει την επικοινωνία σου πολύ πιο άνετη και θα μπορέσετε να μιλήσετε με το ταίρι σου ακόμα και για θέματα, που πριν ήταν κόκκινο πανί γι’ αυτό. Επειδή πάντως θα έχεις αρκετή ενέργεια, ενδέχεται να καταπιαστείς με διάφορα πράγματα, στο τέλος να τα αφήσεις όλα μισά και να υποστείς και από πάνω τη γκρίνια του καλού ή της καλής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές και μάλλον συναρπαστικές στιγμές στα αισθηματικά σου προβλέπεται να ζήσεις με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αφού θα νιώθεις πιο ελεύθερος/η να πειραματιστείς με άτομα, τελείως διαφορετικά από σένα και γι’ αυτό θα τα τραβάς κιόλας πάνω σου. Ένα μάλιστα θα σε ελκύσει πολύ, θα σε βάλει σε πειρασμό και δεν αποκλείεται να ενδώσεις, έστω και μόνο για την εμπειρία. Ωστόσο, δε θα είσαι απρόσεκτος/η γιατί φοβάσαι ότι είναι πολύ πιθανό να μπλέξεις σε καταστάσεις που δε θα μπορείς να διαχειριστείς. Γι’ αυτό και δε θα ρισκάρεις, όσο κι αν προκληθείς, αν δεν εξασφαλίσεις ότι δεν... κινδυνεύεις.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η σεξουαλικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό και προβλέπονται όμορφες στιγμές έρωτα και πάθους με το ταίρι σου. Από την άλλη, μια μη αναμενόμενη αύξηση εσόδων ή ένα μπόνους θα φτιάξει ακόμα περισσότερο το κλίμα ανάμεσά σας, αφού θα καταφέρετε να διευθετήσετε πολλές υποθέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, στον Υδροχόο θα ενισχύσει τη λάμψη και το μαγνητισμό σου, αλλά και τη διάθεσή σου να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες και να πειραματιστείς τόσο με πρόσωπα, όσο και με καταστάσεις που θα ήθελες να ζήσεις. Ίσως μάλιστα σε ελκύσει ένα άτομο που ξεφεύγει τελείως από το ιδανικό μοντέλο που είχες φτιάξει στο μυαλό σου, που θα είναι είτε αρκετά προκλητικό ή εκκεντρικό στην εμφάνιση είτε θα ασχολείται με ένα ασυνήθιστο επάγγελμα ή ενδιαφέρον. Αυτή η σχέση, ωστόσο, μπορεί να μην κρατήσει, ενδεχομένως γιατί, όταν περάσει ο ενθουσιασμός, θα διαπιστώσεις ότι τα θέλω σας είναι τελείως διαφορετικά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα αφήσεις τους τύπους και το «φαίνεσθαι» και θα αφοσιωθείς στην ουσία της σχέσης σου και είναι πολύ πιθανό να διαπιστώσεις ότι σιγά-σιγά έχετε μπει σε μια φάση όπου επαναλαμβάνετε πράγματα, χωρίς κατά βάθος να τα χαίρεστε. Είναι στο χέρι σου να βρεις τρόπους, ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτινιάρικη καθημερινότητα και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν αποκλείεται αυτήν την περίοδο να έχεις το κίνητρο να δώσεις περισσότερη σημασία εαυτό σου και την εμφάνισή σου, γι’ αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια διατροφή ή ένα είδος άσκησης για καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και για κρατήσεις ή να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σου αρέσει. Το μυστικό βέβαια για να διατηρείς στραμμένη την προσοχή πάνω σου είναι η θετική ενέργεια κι η ανεβασμένη ψυχολογία και εσύ φαίνεται να τα έχεις και τα δύο αυτή την εποχή, γι’ αυτό και είναι πιο εύκολο να τα καταφέρεις. Επίσης, είναι πιθανή και μια νέα ερωτική γνωριμία ίσως μέσα από τη δουλειά σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρχει μέσα σου μια τάση να τα αλλάξεις όλα, που ίσως επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κάποια πράγματα που παλιότερα σε ενοχλούσαν στο σύντροφό σου, τώρα να τα αντιμετωπίζεις πιο χαλαρά, να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία ή να μη σε απασχολούν καθόλου.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο και θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει την προσοχή σου από όλα αυτά που σε βασανίζουν ώστε να κοιτάξεις τα ερωτικά σου που παρουσιάζουν μια κάμψη, λόγω της δικής σου μη ενασχόλησης. Η ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου θα επιστρέψει, γι’ αυτό θα βγαίνεις περισσότερο κι όποτε σου δίνεται η δυνατότητα, θα φλερτάρεις. Παρ’ όλα αυτά δε θα έχεις τόσο την τάση να δημιουργήσεις μια σχέση, όσο να απολαύσεις τις χαρές της ελευθερίας σου. Πάντως ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μπορεί να σου προσφέρει ένα συνδυασμό δεσμού-ανεξαρτησίας.

Αν είσαι σε σχέση, θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί, οπότε λογικό είναι να γνωριστείτε και με καινούργια άτομα και να αυξήσετε τις επαφές σας. Πάντως μέσα δε θα θέλετε να μείνετε κι όταν δεν πηγαίνετε κάπου, θα έρχονται οι φίλοι σπίτι σας ή θα επισκέπτεστε εσείς το δικό τους, που και πάλι θα το διασκεδάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη τονίζει τον έντονο μαγνητισμό σου, αλλά και τη διάθεσή σου να εξερευνήσεις νέες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Άλλωστε είσαι περιζήτητος/η αυτή την εποχή οπότε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου το έχει κερδίσει. Δεν αποκλείεται να επιδοθείς σε ένα παιχνίδι, τροφοδοτώντας το μυαλό ενός προσώπου με ερωτικές φαντασιώσεις, που σαν επίδραση θα είναι πιο δυνατή και θα σε βάζει και εσένα σε ανάλογη διαδικασία. Ωστόσο, αν το τραβήξεις πολύ, η αναμονή είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα. Καλό είναι το παιχνίδι της φαντασίας, αλλά σύντομα πρέπει να περάσετε στην πραγματικότητα.

Αν είσαι σε σχέση, μια πιο χαλαρή συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου, θα φέρει περισσότερα αποτελέσματα, από την συνεχή πίεση και τον έλεγχο που του ασκείς και φυσικά αν το αντιληφθείς γρήγορα κι αρχίσεις να την εφαρμόζεις, θα ηρεμήσεις κι εσύ ψυχικά και θα περνά καλύτερα κι αυτός αφού δε θα αισθάνεται καταπιεσμένος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο σου θα ξανοιχτείς, θα γνωριστείς και ησυχία δε θα βρίσκεις. Αρκετές θα είναι οι συναντήσεις κι οι επαφές σου με συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα και όμορφες στιγμές θα διανθίσουν την καθημερινότητά σου, ενώ θα κερδίζεις θετικές εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια για το χαμόγελο και το χιούμορ σου. Ευκαιρίες για ένα νέο έρωτα θα υπάρχουν παντού και μάλιστα, αυτήν την περίοδο, θα γίνουν με τον πιο περίεργο τρόπο, γι’ αυτό έχε το νου σου. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από το περιβάλλον σου, που σε προκαλεί και σε πειράζει να μην είναι μόνο... φιλικά διακείμενο απέναντί σου.

Αν είσαι σε σχέση, μια απόδραση με το σύντροφό σου θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγετε απ’ όλους και όλα και να έρθετε πιο κοντά οι δυο σας. Αν δε γίνεται λόγω υποχρεώσεων ή οικονομικών, προσπαθήστε να βγαίνετε έξω πιο συχνά, να κάνετε βόλτες οι δυο σας και να τα λέτε που θα σας κάνει, επίσης, καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη , όμως παραπονεμένο/η δε θα σε αφήσει, αφού θα σε σπρώξει να χαρείς τη ζωή σου, αδιαφορώντας για το αν είσαι μόνος/η. Ίσως αυτό να είναι και το μυστικό, αφού αν δε σε νοιάζει καθόλου το τι θα γίνει κι αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν αβίαστα κι όπου πάνε, ίσως έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τελικά αυτό το πρόσωπο που αναζητάς. Προτάσεις και προκλήσεις θα υπάρχουν αρκετές, όταν όμως εσύ είσαι τελείως αλλού, γι’ αυτό και θα ξαφνιάζεσαι ευχάριστα. Πάντωςσου κούνησε το μαντίλι και μπήκε στον 2ο οίκο σου κάποιος/α θα σε ελκύσει αρκετά κι ίσως υπερβείς τα όριά σου για να συμβεί το ποθούμενο.

Αν είσαι σε σχέση, τα καλά νέα έρχονται από τον οικονομικό τομέα, καθώς, όπως διαφαίνεται, θα έχεις τα τυχερά σου, από δωράκια και κέρδη, μέχρι μια αύξηση που θα χαροποιήσει τόσο εσένα, όσο -και περισσότερο- τον σύντροφό σου, αφού θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πράγματα που σχεδιάζατε καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου γίνεσαι ο κύριος πρωταγωνιστής των ερωτικών κι είναι λογικό όλα τα φώτα να πέσουν πάνω σου. Προκλητικός/η, επαναστατικός/η, αλλά και ακαταμάχητος/η, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και θα γίνεις «στόχος», αφού πολλοί και πολλές θα θέλουν να σε «δέσουν» στο πλευρό τους. Μια ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή σου, θα έρθει να προσθέσει κι άλλους πόντους υπέρ σου, χρίζοντάς σε νικητή/α, ακόμα κι αν ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενες. Αυτή την περίοδο, πάντως, δε θα διστάζεις και θα πλησιάζεις οποιοδήποτε πρόσωπο σου αρέσει, αν βλέπεις ότι το πεδίο είναι ελεύθερο και μπορείς να το κατακτήσεις.

Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι το επίκεντρο του συντρόφου σου, αφού σχεδόν όλη η προσοχή του θα είναι στραμμένη πάνω σου. Θα σε φροντίζει, θα σε στηρίζει, παρ’ όλα αυτά μια τάση για περισσότερο δικό σου χώρο και χρόνο θα την έχεις. Αν το συζητήσεις ήρεμα και πολιτισμένα και κυρίως αν δεν το πιέσεις και δεν κάνεις του κεφαλιού σου, το χατίρι δε θα στο χαλάσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία θα είναι ανεβασμένη, τροφοδοτώντας και το μυαλό σου με ιδέες για το πώς θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα άτομο που θέλεις πολύ. Ίσως μάλιστα γίνεις πολύ ευρηματικός/η και βρεις πρωτότυπους και συνάμα χαριτωμένους τρόπους για να του τραβήξεις το ενδιαφέρον. Το θέμα όμως είναι να ρισκάρεις κι όλα αυτά να τα κάνεις πράξη, όχι απλά να τα φαντάζεσαι γιατί μέχρι να το αποφασίσεις, μπορεί να έχει φύγει. Καλό, επίσης, θα ήταν να είσαι κάπως πιο προσεκτικός/η, αν τύχει να είσαι το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης γιατί μεν θα περάσεις καλά, αλλά... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Αν είσαι σε σχέση, οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι πλέον πιο ομαλές και οι ρυθμοί πιο χαλαροί, κάτι που σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, να αποβάλλεις το περιττό άγχος και να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου για να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί, που πριν δεν μπορούσες λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved