Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

ΚΡΙΟΣ ❤

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να κλείσεις έναν μεγάλο κεφάλαιο στα ερωτικά σου και να ξεκινήσεις ένα καινούργιο με σαφώς καλύτερες προοπτικές. Το να τα πάρεις όλα από την αρχή είναι και ένα αίτημα του τετραγώνου Άρη – Πλούτωνα που μετέχει ενεργά σε αυτήν, οπότε θα είναι τόσο έντονη η τάση για ξεκαθαρίσματα, που δεν θα μπορείς να αντισταθείς. Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να αναζητήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει σεξουαλική αλλά και συναισθηματική ταύτιση, ώστε να βιώσεις μια πολύ δυνατή εμπειρία.

Αν είσαι σε σχέση, αρκετές ερωτικές στιγμές επιφυλάσσει η τρέχουσα περίοδος για σένα και το ταίρι σου, όπου θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το πάθος μεταξύ σας έχει ξαναφουντώσει. που θα ξαναφουντώσουν το πάθος σας, αν και κάποια σκηνικά ζήλειας ή άσκησης ελέγχου δε θα λείψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Σκορπιό, είναι λογικό να σου δημιουργήσει μια συναισθηματική ένταση, αλλά και να ενισχύσει το πείσμα και την απολυτότητά σου. Στα ερωτικά σου το λίγο πλέον δε θα σου κάνει, θέλεις πολλά, έχεις απαιτήσεις και θα τις προβάλλεις σε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιάζεται. Ζητάς πράξεις και όχι λόγια, δράση και ξεκάθαρες καταστάσεις και είσαι αποφασισμένος/η να μη χαρίσεις την καρδιά σου πουθενά, αν δεν έχεις όλα τα εχέγγυα για ένα σταθερό μέλλον. Πάντως μια γνωριμία τέτοιου τύπου που θα οδηγήσει σε σχέση είναι πιθανή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, το τι θα σκέφτεσαι με το τι ισχύει θα είναι συχνά δύο διαφορετικά πράγματα, οπότε αντί να κάνεις διάφορα αρνητικά σενάρια για τη σχέση και το σύντροφό σου είναι καλύτερα να τον ρωτάς. Να επιμείνεις ώστε να πάρεις απαντήσεις σε ερωτήσεις ή αμφιβολίες και να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια δυσπιστία, μια υποψία θα την έχεις και δεν αποκλείεται να κόψεις τα πολλά πέρα-δώθε, τις δηλώσεις και τις επαφές με καινούργια πρόσωπα, ενώ θα χαίρεσαι περισσότερο τον χρόνο που θα περνάς με τον εαυτό σου και δυο τρεις δικούς σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι την κρίση τους. Ένα καινούργιο άτομο πάντως μπορεί να χαλάσει την ησυχία σου καθώς η έλξη μεταξύ σας θα είναι έντονη αλλά δεν αποκλείεται να είναι «απαγορευμένη» ή για ένα διάστημα να χρειαστεί να κινείστε πολύ διακριτικά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θέματα με συναδέλφους ή προβλήματα με τη δουλειά σου είναι πιθανό να σου προκαλέσουν μια αναστάτωση, επηρεάζοντας τόσο και την υγεία σου αφού μπορεί να παρουσιάσεις διάφορα ψυχοσωματικά, όσο και τη σχέση σου γιατί η ψυχολογία σου θα είναι πεσμένη και δε θα έχεις διάθεση για τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ερωτικές σου επιθυμίες αυξάνονται και πληθύνονται με τη Νέα Σελήνη στον 5ο σου οίκο, δεν αποκλείεται μάλιστα, δεδομένου ότι αντιλαμβάνεσαι την εύνοια που έχεις, να βγάλεις μια πολύ αισθησιακή, αλλά και απαιτητική συμπεριφορά, επιζητώντας την συναισθηματική σου εξασφάλιση. Το ένα πρόσωπο θα σου φαίνεται ανώριμο, το άλλο θα σου ξινίζει ή το τρίτο θα σου βρωμάει, δείχνοντας ένα ανικανοποίητο πρόσωπο. Βέβαια, αν δεν κάνεις τη σωστή επιλογή τώρα που έχεις τις ευκαιρίες, τότε πότε; Πάντως η τύχη θα σου χαμογελάσεις και θα σε φέρει κοντά στη δημιουργία ενός ειδυλλίου.

Αν είσαι σε σχέση, θα ξαναφουντώσει η φλόγα του έρωτά σου για το σύντροφό σου, περνώντας απ’ όλα τα στάδια, φλερτ, διεκδίκησης αλλά και ζήλειας ενώ είναι πιθανό να θέλεις να απομονώνεστε, όποτε σας δίνεται η δυνατότητα, για να μοιράζεστε μοναδικές στιγμές με την ησυχία σας.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου αρκετές είναι οι εξελίξεις που διαφαίνονται στα ερωτικά σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μάλιστα δεν αποκλείεται να κολλήσεις πολύ, σε σημείο εμμονής, με ένα άτομο που ενδέχεται να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σου και να την ταρακουνήσει για τα καλά. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορείς να ησυχάσεις ενώ είναι πιθανό να καταστρώσεις ολόκληρο σχέδιο κατάκτησης. Κυριευμένος/η από το πάθος σου δείχνεις πρόθυμος/η ακόμα και να τα αφήσεις όλα για χάρη του και να το ακολουθήσεις... στην άκρη της γης.

Αν είσαι σε σχέση, κάποια οικογενειακά θέματα ίσως σας αναγκάσουν να παρέμβετε και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη ή να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Ενδεχομένως να αλλάξετε τελείως την στάση σας απέναντι σε ένα πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος όπου θα γίνει αυταρχική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά συγκρατημένος/η, αλλά και δύσπιστος/η θα είσαι αυτό το διάστημα, ως προς τις επαφές σου και τα άτομα που θα σε προσεγγίζουν θα τα περνάς από ψιλή σήτα για να εξακριβώσεις κατά πόσο λόγια και χαρακτήρας συμβαδίζουν. Από την άλλη δε θα αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, σχόλιο ή υπαινιγμό, χωρίς να ανταπαντήσεις, ενώ θα απαιτείς ξεκάθαρη στάση από όποιον/α σε πλησιάζει με ερωτική πρόθεση. Κάθε πληροφορία που πέφτει στα χέρια σου θα την ερευνάς εξονυχιστικά για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα πριν πάρεις την όποια απόφασή σου.

Αν είσαι σε σχέση, δε θα αφήσεις χαλαρό το ταίρι σου, αν πρώτα δεν πραγματοποιήσει κάποιες υποσχέσεις που σου είχε δώσει κι αν τυχόν βρίσκει δικαιολογίες ή καθυστερεί και τρώει χρόνο, τότε θα γίνεις αυστηρός/η και επικριτικός/η απέναντί του γιατί θα πιστέψεις ότι σε... δουλεύει.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πιο παθιασμένο/η, αισθησιακό/η και θελκτικό/η, προσφέροντάς σου έτσι τη δυνατότητα να παίξεις πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή ενός προσώπου, το οποίο όμως το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε βάζει να διεκδικήσεις για να κατακτήσεις. Πάντως, αρκετές φορές θα μπεις σε πειρασμό που θα είναι δύσκολο να αντισταθείς και επειδή η ανάγκη σου να ζήσεις πολύ έντονες στιγμές θα ενισχυθεί, δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε μια κατάσταση που θα σε κάνει να χάσεις το μπούσουλα. Ωστόσο, όσα βιώσεις αυτή την περίοδο θα είναι συγκλονιστικά, από ερωτικής άποψης.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ερωτικά η σχέση σου θα είναι στα καλύτερά της και μάλιστα συχνά θα έχεις την αίσθηση ότι με το ταίρι σου σεξουαλικά αγγίζετε το απόλυτο. Από οικονομικής άποψης, πάλι, υπάρχει περιθώριο καλυτέρευσης, αρκεί να έχετε και τα μάτια σας δεκατέσσερα να διακρίνετε τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων και σε καλεί να αλλάξεις τελείως την κατάσταση στην ερωτική σου ζωή. Ο προσωπικός σου μαγνητισμός ενισχύεται τα μέγιστα, η σεξουαλικότητά σου προκαλεί ζάλη και η εμφάνισή σου είναι τέτοια, που το μόνο εύκολο είναι να ελκύσεις κοντά σου ένα άτομο που θέλεις πολύ. Άλλωστε το πιο πιθανό είναι να έχεις προετοιμάσει ήδη το έδαφος και με δεδομένο ότι η τύχη είναι στο πλευρό σου, θα εκμεταλλευτείς άμεσα την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί για να πετύχεις, όσα έχεις σχεδιάσει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, αν το προηγούμενο διάστημα είχες δείξει μια χαλαρότητα στη σχέση σου ενδεχομένως γιατί σε απορρόφησαν οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, τώρα ξαναμπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι, ξαναπαίρνοντας τον έλεγχο και υπενθυμίζοντάς δυναμικά την παρουσία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα θα βαδίζεις αργά και προσεκτικά, εξετάζοντας κάθε περίπτωση που μπορεί να σου τύχει από όλες τις πλευρές της. Αν σου γίνει κάποια ερωτική πρόταση, θα το σκεφτείς πολύ πριν ενδώσεις γιατί δεν είσαι σε φάση να μπλέκεσαι σε προβληματικές καταστάσεις, ενώ αν υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο που σε έχει παιδέψει τον τελευταίο καιρό, θα αλλάξεις στάση απέναντί του. Πάντως ανεξάρτητα από τις προθέσεις σου, ένας κρυφός ή και λίγο... παράνομος έρωτας δεν είναι απίθανος...

Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι η κατάλληλη περίοδος να βγάλεις στην επιφάνεια όλα όσα σε τρώνε και να επιδιώξεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σου, ώστε να καταλήξετε επιτέλους για την πορεία της σχέσης σας αλλά και να «ξορκίσετε» κάποια φαντάσματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου, μέσω του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος ίσως καταφέρεις να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, καθώς μπορεί να σε φέρουν κάποια άτομα σε επαφή ή να γνωρίσεις από μόνος/η σου ένα πρόσωπο που θα βάλει οριστικό τέλος στη μοναξιά σου. Άλλωστε τώρα νιώθεις πιο σίγουρος/η και έτοιμος/η για να ζήσεις κάτι μεγάλο κι έντονο που θα σε βγάλει από το λήθαργο, οπότε ήρθε η στιγμή να το επιβεβαιώσεις. Ευκαιρίες πάντως θα έχεις, μιας και τραβάς σαν μαγνήτης, γι’ αυτό ανάλαβε δράση.

Αν είσαι σε σχέση, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα έχετε την τάση να περνάτε τα βράδια οι δυο σας ή με λίγους κι εκλεκτούς φίλους. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα κλειστείτε μέσα απλά θα περιορίσετε τις βραδινές σας εξόδους γιατί θα ευχαριστιέται περισσότερο πιο χαλαρές κι ήσυχες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου έρχεται να σου βάλει δύσκολα, καθώς ένας ερωτικός σου στόχος, όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσπάθεια να τον κατακτήσεις απ’ όσο αρχικά υπολόγιζες. Ωστόσο, θα το δεις σαν μια μεγάλη πρόκληση, αφού τέτοιου είδους... ανατροπές κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον σου. Θα πεισμώσεις και θα βάλεις τα δυνατά σου να τον πετύχεις, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνεις μετά; Γιατί, υπάρχει η περίπτωση είτε να κολλήσεις περισσότερο είτε να σου φύγει η κάψα, μόλις το κάνεις δικό σου.

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να κρατήσεις μυστική από το σύντροφό σου μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει για να την επεξεργαστείς λίγο παραπάνω, πριν τη συζητήσεις μαζί του, ίσως επειδή δε θέλεις να επηρεαστείς από την άποψή του ή να σου ασκήσει πίεση να τη δεχτείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε γεμίζει... πληροφορίες, θα πρέπει όμως να τις διασταυρώσεις και να τις χειριστείς ανάλογα γιατί υπάρχει περίπτωση κάτι που θα φτάσει στα αφτιά σου για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σε αναγκάσει σε άτακτη υποχώρηση και να ξανασκεφτείς κατά πόσο μπορείτε τελικά να είστε μαζί. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου και να εξετάσεις, αν οι «αγγελιοφόροι» σου είναι αξιόπιστοι ή κρύβουν κάποια πιο προσωπικά κίνητρα. Αν δε σιγουρευτείς απόλυτα για την αλήθεια των λόγων τους, μη βιαστείς να κόψεις την επαφή.

Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με το ταίρι σου ίσως είναι κάπως «ευαίσθητη», καθώς οι παρεξηγήσεις ή η ευθιξία θα είναι συχνό φαινόμενο ανάμεσά σας. Ωστόσο, πριν πεις ή κάνεις οτιδήποτε, καλό θα ήταν να ζητάς ψύχραιμα εξηγήσεις, όπως επίσης και να μην παίρνεις όσα λέγονται προσωπικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved