Δίας στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Πώς θα επηρεάσει ο Δίας στον Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Δίας στον Σκορπιό: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Ο Δίας μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 8 Νοεμβρίου του 2018. Για ένα χρόνο και κάτι, θα χαρίζει τύχη και ευκαιρίες για χρήμα, έρωτα και σχέσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Επίσης, ευνοημένοι είναι θα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες.

Προσοχή όμως! Ο Δίας είναι ο πλανήτης της υπερβολής, της επέκτασης και της καλοπέρασης γι’ αυτό ενθουσιαζόμαστε, γνωρίζουμε κόσμο, περνάμε ωραία, φλερτάρουμε ερωτευόμαστε, αλλά δεν στριμωχνόμαστε, δεν θέλουμε δεσμεύσεις και περιορισμούς, ούτε καταπιεζόμαστε. Μπορεί να μας εκθέσει, να κάνει γνωστά σε όλους τα ελαττώματά μας και να μας κάνει «ρεζίλι» στο άψε-σβήσε, αν δεν κρατάμε κάπως τα λουριά. Οπότε, το πώς θα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δώρα του εξαρτάται από μας και φυσικά από το γενέθλιο ωροσκόπιό μας και τις προδιαγραφές του.

ΚΡΙΟΣ ❤

Η τύχη δε σε εγκαταλείπει, αφού για ένα περίπου χρόνου ο Δίας στον Σκορπιό θα σου χαρίσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση που αναζητούσες. Ο έντονος ερωτισμός σου θα ελκύει πολλά πρόσωπα κι όπως αντιλαμβάνεσαι οι περιπέτειές σου δε θα έχουν τελειωμό, αφού θα υπάρχουν πάντα πρόθυμα να σου προσφέρουν ό,τι ζητάς κι ακόμα περισσότερο και εσύ φυσικό είναι να θέλεις να τα πάρεις. Οι πειρασμοί θα είναι απεριόριστοι και οι αντιστάσεις σου μικρές, ώστε να μη βουτήξεις το δάχτυλο στο μέλι. Ένα παθιασμένο ειδύλλιο επίσης είναι πολύ πιθανό που θα βάλει φωτιά στις νύχτες σου.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα οικονομικά σας παίρνουν την ανηφόρα, αφού θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τα χρήματά σας κι όχι μόνο θα καλύψετε τις ανάγκες σας, αλλά θα κλείσετε οριστικά εκκρεμότητες με τράπεζες ή εφορίες που ήταν ο βραχνάς σας. Κι ερωτικά όμως θα ζήσετε μεγάλες στιγμές με το ταίρι σου, αν και υπάρχει περίπτωση να δοκιμαστεί η πιστότητά σου, αφού θα ελκύεις πολύ και πολλούς/ες.

ΤΑΥΡΟΣ

Λογικό είναι ο Δίας στον 7ο οίκο σου να αυξήσει τις προσδοκίες σου στο μέγιστο, όσον αφορά στα ερωτικά σου, αφού η απήχησή σου στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη και θα συγκεντρώσεις γύρω σου αρκετούς ανθρώπους που θα θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σου. Έντονο σεξαπίλ θα έχεις, ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες θα παρουσιάζονται αρκετά συχνά, αν και δε θα είναι όλες της προκοπής, οπότε με τέτοια πέραση, θα ξεσαλώσεις, γι’ αυτό είναι πιθανό να μη σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο σχέσης, αφού θα περνάς και μόνος/η σου καλά κι οι επιλογές σου θα είναι αρκετές. Τώρα, αν σου κάτσει το 10 το καλό, θα το πάρεις...

Αν είσαι δεσμευμένος/η, εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου προσφέρεται για να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης σου και να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και κράτησε σθεναρή αντίσταση σε κάποιες ερωτικές κρούσεις που μπορεί να σου γίνουν, γιατί αν υποκύψεις, θα μαθευτούν και θα φέρουν το τέλος. Πολύ πιθανός είναι ένας γάμος ή και συμβίωση αυτή τη χρονιά, όπως επίσης και μια συνεργασία που θα φέρει αρκετά κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα με τη μέρα θα νιώθεις πιο ανάλαφρος/η, σαν να μειώθηκαν τα βάρη που κουβαλούσες τόσο καιρό κι η ψυχολογία σου λογικό είναι να αλλάξει προς το καλύτερο. Κάποια ερωτήματα που σε βασάνιζαν, τώρα δε θα σε απασχολούν τόσο κι αυτό σου δίνει και μια άλλη αντιμετώπιση και στα ερωτικά σου. Πάντως ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει και θα σου δώσει την αίσθηση ότι μαζί του θα περάσεις καλά, χωρίς καημούς και απαιτήσεις, θα υπάρχουν ίσως και μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, οι συνθήκες στη δουλειά σου θα είναι ευχάριστες, θα βελτιωθούν οι συναδελφικές σου σχέσεις κι ίσως πάρεις ένα μπόνους, ενώ αν δεν έχεις, το πιο πιθανό είναι να βρεις κάτι αυτό το διάστημα που θα σε βοηθήσει να καλύψεις βασικές ανάγκες σου, έτσι ώστε να μπορέσεις να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο ο Δίας θα βρίσκεται στον 5ο σου οίκο, θα ελκύεις το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης, οπότε φλερτ και προτάσεις θα έχεις με τη... σέσουλα. Ξενύχτια και βραδινές έξοδοι θα πληθύνουν, με εσένα να συγκεντρώνεις τη μερίδα του λέοντος της προσοχής. Όποιο πρόσωπο σου αρέσει, θα το αποκτήσεις με σχετική ευκολία, ενώ η δημιουργία ενός ερωτικού δεσμού είναι σχεδόν σίγουρη. Το ζητούμενο είναι να θέλεις να... περιοριστείς σε ένα και μόνο άτομο, αφού ενδέχεται να είσαι ευχαριστημένος/η με τις απεριόριστες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου και να θέλεις να τις... ερευνήσεις περισσότερο.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η καλοπέραση με το ταίρι σου είναι δεδομένη που επιτέλους θα βγείτε από το καβούκι σας και θα το διασκεδάσετε δεόντως, είτε μόνοι είτε με φίλους και άλλα αγαπημένα άτομα. Ο έρωτας του ενός για τον άλλο θα μεγαλώσει, ενώ θα υπάρχουν σκέψεις ή προσπάθειες για ένα παιδί. Αν έχετε ήδη, θα σας κάνει περήφανους και θα σας δώσει αρκετή χαρά.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία στον 4ο οίκο σου ποιος σε πιάνει. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει, η σιγουριά του νικητή θα επιστρέψει και λογικό είναι να βγάζεις προς τα έξω την εικόνα του απόλυτου φαβορί στα ερωτικά πράγματα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι αρκετές και αξιόλογες το θέμα είναι όμως να μην πάρεις ψηλά τον... αμανέ και θεωρήσεις ότι το άλλο πρόσωπο σου χρωστάει και χάρη που έριξες τα μάτια σου πάνω του. Γι’ αυτό πρόσεξε την αμετροέπεια και την αλαζονική συμπεριφορά σου γιατί ενώ έχεις όλο το πακέτο για να «χτυπήσεις» φλέβα χρυσού, μπορεί να καταφέρεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Αν είσαι σε σχέση, να περιμένεις χαρούμενες στιγμές με την οικογένειά σου αλλά και τον άνθρωπό σου, όπως επίσης και ευχάριστες εξελίξεις σχετικές με ένα ακίνητο ή περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, είναι πιθανή μια μεγάλη αγορά ακόμα και σπιτιού, όπως και συσκευών, επίπλων και εξωραϊσμός του χώρου σας ή να τον λειτουργήσετε και σαν επαγγελματική έδρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις σου θα αυξηθούν σε μεγάλο βαθμό, οπότε κι οι ευκαιρίες να συναντήσεις κάπου εκεί έξω τον έρωτα θα είναι περισσότερες. Είτε σε κάποιο μέρος που θα αρχίσεις να συχνάζεις, σε μια άλλη πόλη που θα βρεθείς ή τυχαία μέσω γνωστού ή συγγενή σε μια εκδήλωση ή γιορτή μπορεί να συμπέσουν οι δρόμοι σας με ένα πρόσωπο που θα βρείτε αρκετά κοινά και θα δέσετε γρήγορα. Επίσης, δεν αποκλείεται να σε ανακαλύψει αυτό σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να αρχίσετε μια επαφή που μέρα με τη μέρα θα γίνεται όλο και πιο στενή.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, η καθημερινότητά σου θα αλλάζει προς το καλύτερο, αρκετές θα είναι οι ευχάριστες στιγμές που περνάς με το ταίρι σου και τα πρόσωπα του στενού σου κύκλου, ενώ μπορεί να κάνετε συχνές εκδρομές που θα σας αναζωογονούν. Πιθανά είναι τα καλά νέα για συγγενείς, για μια γραφειοκρατική σας υπόθεση ή ένα μεταφορικό μέσο.

Μάθε τα πάντα γύρω από τις Σχέσεις, τον Έρωτα και την Απιστία.
Κάλεσε τώρα τους Κορυφαίους Αστρολόγους στο 901 500 7006

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας εγκατέλειψε το ζώδιό σου, αλλά δε σε αφήνει με το παράπονο αφού πλέον μπορείς να αποκτήσεις όσα ζητάς κι ακόμα περισσότερα στα ερωτικά σου, αρκεί να μη σε πιάσει το ανικανοποίητο και θέλεις συνεχώς και κάτι ακόμα, για να χορτάσεις κυρίως τη σεξουαλική σου πείνα. Προκλήσεις θα έχεις αρκετές κι η πέρασή σου στο αντίθετο φύλο θα αυξηθεί κατακόρυφα, ενώ δεν αποκλείεται να καταλήξεις με το πρόσωπο που σε ελκύει και να περάσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές. Το παν είναι όμως να απολαύσεις την κάθε μία με όλο σου το είναι και να καλύψεις αρκετές από τις επιθυμίες σου, χωρίς να σε νοιάζει το αν και πόσο θα κρατήσει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τόσο ερωτικά, όσο και οικονομικά θα υπάρξει μια άνθηση, είτε από ένα απρόσμενο κέρδος είτε από μια αύξηση, η οποία όχι μόνο θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα σωρό αγορές και πράγματα που θέλατε καιρό, αλλά θα σας απαλλάξει από ανησυχίες για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σας, οπότε απερίσπαστοι θα αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποδέχεσαι με δόξες και τιμές το Δία στο ζώδιό σου, ο οποίος σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και σου υπόσχεται τύχη και στα ερωτικά σου. Για μια και κάτι χρονιά, θα συγκεντρώσεις όλα τα φώτα πάνω σου, με το σεξαπίλ και τον έντονο μαγνητισμό σου να φτάνουν στο αποκορύφωμα, οπότε η επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο θεωρείται δεδομένη. Στην ουσία θα παίζεις χωρίς αντίπαλο, αφού όποιο πρόσωπο βάλεις στο μάτι, θα το κατακτάς με συνοπτικές διαδικασίες, κάτι που θα σε «κακομάθει», αφού θα θεωρείς ότι σου ανήκουν τα πάντα και μπορείς να τα κάνεις δικά σου. Πρόσεξε λοιπόν μήπως στην προσπάθειά σου να αποκτήσεις όλο και περισσότερα, χάσεις ένα άτομο που πραγματικά θα αξίζει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ πιθανό φέτος να αποφασίσετε με το ταίρι σου είτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να συζήσετε. Αν είσαι ήδη παντρεμένος/η, ο έρωτάς σου για τον σύντροφό σου θα δυναμώσει και θα περάσετε μαζί όμορφες στιγμές. Όμως, πρόσεξε μη δίνεις ασυνείδητα θάρρος σε άτομα που μπορεί να σε φλερτάρουν, ακόμα και μέσα στα πλαίσια του κοινωνικού γίγνεσθαι, για να αποφύγεις... παρατράγουδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με θετική ψυχολογία και άλλη οπτική θα αντιμετωπίσεις τα ερωτικά σου από εδώ και πέρα γι’ αυτό θα βγεις γρήγορα κι από αδιέξοδα που σε βασάνιζαν. Όλα θα σου φαίνονται πιο εύκολα κι απλά και με δεδομένο ότι ο Κρόνος οσονούπω θα σε αποχαιρετήσει, πολλοί από τους φραγμούς ή ενδοιασμούς σου στην πορεία θα εξαφανιστούν. Ευκαιρίες θα σου τυχαίνουν που όμως μάλλον θα είναι για να σε κρατάνε απασχολημένο/η και να μη «σκουριάζεις», αφού και τα συγκεκριμένα άτομα δε θα έχουν πολλές απαιτήσεις. Ίσως κάνεις σχέση με ένα δεσμευμένο πρόσωπο, οπότε η... δράση σου θα κρατηθεί μυστική.

Αν είσαι σε σχέση, μυστικά και εξομολογήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου και ίσως φτάσετε σε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας. Επίσης, θα ηρεμήσεις με κάποια εργασιακά θέματα που φαίνεται να δρομολογούνται έτσι όπως επιθυμείς, οπότε θα περνάτε και πιο όμορφα, όταν θα είστε μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξανοίγεσαι όσο δεν πάει κοινωνικά, διευρύνοντας τον κύκλο σου κι ερχόμενος/η σε επαφή με καινούργια και αρκετά αξιόλογα πρόσωπα, αφού ο Δίας στον 11ο οίκο σου σε κάνει πολύ εξωστρεφή, αλλά και σου δίνει μια αύρα που ελκύει κοντά σου κόσμο, οπότε και ερωτικά σε ευνοεί τα μάλα. Όπου κι αν πας, θα σε φλερτάρουν, θα ανταποδίδεις το φλερτ με περίσσεια ευκολία, οπότε φυσιολογικό είναι να γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα υπάρχει έντονη χημεία. Το αν προχωρήσεις σε σχέση, εξαρτάται καθαρά από το τι θέλεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και φυσικά τις προοπτικές που σου προσφέρει. Σίγουρα πάντως το κύριο ζητούμενό σου θα είναι να περάσεις καλά.

Αν είσαι σε σχέση, νέοι και παλιοί φίλοι, παρέες, έξοδοι και ενδιαφέροντα θα σας έχουν σε συνεχή κίνηση και με το ταίρι σου θα κάνετε «μεγάλη ζωή». Ανάμεσα στις διασκεδάσεις και την ψυχαγωγία όμως, ίσως σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις και ανθρώπους που θα σου φανούν χρήσιμοι στο άμεσο μέλλον και επαγγελματικά ή θα έχουν τα κατάλληλα κονέ για την προώθηση ενός στόχου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Δίας στον Σκορπιό και τον 10ο ηλιακό σου οίκο θα σου παρέχει για ένα περίπου χρόνο απλόχερα την εύνοιά του και θα σε βοηθήσει, όσο δεν παίρνει να πραγματοποιήσεις αρκετούς από τους στόχους σου. Θα ξεχειλίζεις από αυτοπεποίθηση και όπου βρεθείς θα τραβάς το ενδιαφέρον, οπότε μια αξιόλογη γνωριμία με πρόσωπο ελκυστικό αλλά και σημαντικό, ενδεχομένως σχετικό με τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι πιθανή και μάλιστα συγκεντρώνει αρκετές προϋποθέσεις να προχωρήσει και να δημιουργηθεί σχέση. Αν δε θέλεις να περιοριστείς, τότε μάλλον θα το φρενάρεις, αν «κοιτάξεις» το μέλλον σου, θα αρπάξεις την ευκαιρία.

Αν είσαι δεσμευμένος/η, μια επαγγελματική επιτυχία, κοινωνική αποδοχή, συμφωνία, προαγωγή, ακόμα και το άνοιγμα μιας δικής σου δουλειάς είναι πολύ πιθανά αυτό το χρονικό διάστημα με τον σύντροφό σου να είναι υπερήφανος για τα κατορθώματά σου και εσένα να λαμβάνεις μεγάλη ικανοποίηση. Φρόντισε να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνει αρκετή εύνοια, αφού οι ορίζοντές σου θα διευρυνθούν, οι γνώσεις σου θα αυξηθούν και το άνοιγμα που θα κάνεις θα είναι μεγάλο. Θα γνωριστείς με πολλά πρόσωπα που θα εξάψουν το ενδιαφέρον σου, που μπορεί να είναι από άλλη χώρα, διαφορετικής κουλτούρας, φιλοσοφίας ζωής ή απλά αρκετά μορφωμένα που συνεχώς θα μαθαίνεις κι εσύ πράγματα δίπλα τους. Θα ζήσεις στο έπακρο την κάθε στιγμή, θα ελκύεις με την παρουσία σου, θα κλέψεις καρδιές, ενώ ένα ταξίδι θα αποδειχθεί κι ιδιαίτερα τυχερό στα ερωτικά σου.

Αν είσαι σε σχέση, πολλά θέματα, ακόμα και επικοινωνιακά θα λυθούν με το ταίρι σου, ενώ θα σας δοθεί η δυνατότητα μέσα από ένα ταξίδι που θα κάνετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μια νομική σας υπόθεση θα έχει θετική εξέλιξη, ενώ η επαφή σας με κάποια πρόσωπα από το εξωτερικό ίσως ανοίξει και το δρόμο για ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved