Είσαι γυναίκα Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Ταύρο ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Ταύρος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Αισθησιακή, φιλήδονη, ζουμερή, με έντονο σεξαπίλ, η γυναίκα Ταύρος, ασκεί μεγάλη έλξη στο αντίθετο φύλο. Αναζητά την συναισθηματική κάλυψη από έναν άντρα, είναι πεισματάρα, πιστή και αφοσιωμένη στο σπίτι και τη σχέση της, φροντίζοντας από τον καλό της να μη λείψει τίποτα. Σπάνια ξενοκοιτάζει κι αν το κάνει θα έχει πολύ σοβαρό λόγο και απαιτεί το ίδιο από την άλλη πλευρά. Αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει τα ίδια που προσφέρει μπορεί να γίνει κτητική και ζηλιάρα. Ωστόσο, έχει υπομονή και δεν παρασύρεται από το θυμικό της στιγμής. Αν το κάνει θα είναι για να ξεσπάσει για κάτι που κρατούσε μέσα της καιρό.

Αν είσαι γυναίκα Ταύρος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

Κριός
Ο εξωστρεφής, ανεξάρτητος και δυναμικός άνδρας Κριός σε ελκύει αρκετά δεν αποκλείεται να σε ξεσηκώσει ώστε να ξεπεράσεις τελείως τα όριά σου. Όμως, στην πάροδο του χρόνου θα νιώσεις παραμελημένη και ενδεχομένως αυτός ότι ασφυκτιά και έχει παγιδευτεί μαζί σου. Πολύ πιθανό να αρχίσει να φλερτάρει γιατί θα ψάχνει διέξοδο κι εσένα να σε πιάσει η κτητικότητα οπότε πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο τέλος.

Ταύρος
Όταν δύο Ταύροι είστε μαζί και μόνο η συμβατότητά σας στην κρεβατοκάμαρα είναι εγγύηση για μια ικανοποιητική σεξουαλική επαφή. Οι διαφωνίες σας είναι σπάνιες αλλά αν φτάσετε σε αυτό το σημείο η σύγκρουσή σας θα είναι ισχυρή, καθώς και οι δυο είστε πεισματάρηδες και δεν υποχωρείτε. Σε γενικές γραμμές, πάντως αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει και να κάνετε μια υγιή, μακρόχρονη σχέση.

Δίδυμοι
Τα αντίθετα έλκονται και είναι φυσιολογικό να σε ιντριγκάρει ο Δίδυμος, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι αυτός είναι υδράργυρος και συ μολύβι και είναι λίγο δύσκολο να αποδεχτείτε τις τεράστιες διαφορές της προσωπικότητάς σας. Η ανάγκη σου για οικειότητα μπορεί να τρομάξει τον Δίδυμο και η αστάθειά του να σε εκνευρίσει. Αυτή η σχέση θα τελειώσει μάλλον άσχημα, ειδικά από την πλευρά σου.

Καρκίνος
Έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά κι αυτά καθιστούν τον συνδυασμό κατάλληλο για μια καλή, μακροχρόνια σχέση. Μπορεί να έχει αργή εξέλιξη αλλά τόσο σεξουαλικά όσο και στην κάλυψη συναισθηματικών αλλά και πρακτικών αναγκών λειτουργείτε άψογα. Εκτός αυτού είστε και οι δυο της σπιτίσιας ζωής και του χουχουλιάσματος. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα από καιρό σε καιρό λόγω της εσωστρέφειάς σας αλλά θα τα ξεπερνάτε σύντομα.

Λέων
Όσο δυνατή είναι η έλξη, άλλη τόση θα είναι κι η αντιπάθεια που θα δημιουργηθεί μεταξύ σας, καθώς αυτός θα θεωρεί την απλότητα ή την τάση σου για συναισθηματική εξασφάλιση καταπιεστική ενώ εσύ θα τον βλέπεις αλαζόνα και ξιπασμένο. Το πάθος θα φέρει συγκρούσεις και συχνές παρεξηγήσεις μεταξύ σας και θα χρειαστείτε μεγάλη προσπάθεια και αλληλοκατανόηση για να διατηρήσετε τη σχέση.

Παρθένος
Ο άντρας Παρθένος είναι προσγειωμένος, υπεύθυνος και σου δίνει την αίσθηση της σταθερότητας, οπότε σε πρώτη φάση θα είναι εύκολο να έρθετε κοντά. Ωστόσο, από σεξουαλικής άποψης δεν ταιριάζετε και τόσο πολύ, ίσως γιατί δεν είναι τόσο της ηδονής και των απολαύσεων όπως εσύ. Η τελειομανία του μπορεί στην πορεία να σε κουράσει και να μη θέλεις να συνεχίσεις την ερωτική σας σχέση.

Ζυγός
Ο ευγενικός Ζυγός είναι το ιδανικό ταίρι για σένα. Τα βρίσκετε άψογα, τόσο στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στη ζωή στο σπίτι κι έχετε πολλά κοινά. Αυτό που λίγο δε θα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα είναι οι δημόσιες σχέσεις που κάνει και το φλερτ που βέβαια συχνά είναι αθώο και μέρος των κοινωνικών επαφών. Αν είσαι κι εσύ πιο εξωστρεφής όμως, θα το ξεπεράσεις εύκολα.

Σκορπιός
Είστε απέναντι, οπότε υπάρχει ένας έντονος μαγνητισμός και κατανόηση. Ωστόσο κι οι δυο γίνεστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και οι κόντρες σας θα είναι εκρηκτικές, όμως το πάθος σας θα επισκιάζει τα πάντα. Σίγουρα αυτή η σχέση θα έχει αντοχή στο χρόνο, και εφ’ όσον και οι δυο είστε πιστοί και εστιασμένοι σε αυτή, θα καταφέρετε να καταπολεμήσετε τις απόλυτες τάσεις σας και τη διάθεσή σας για έλεγχο.

Τοξότης
Είναι συχνό φαινόμενο να ελκύεται ένας Ταύρος από έναν Τοξότη, ίσως επειδή ο κένταυρος είναι άνθρωπος της χαράς, της διασκέδασης, των απολαύσεων και αυτό ταιριάζει με την Αφροδίσια φύση του, παρά τις διαφορετικές προσωπικότητες. Ωστόσο αυτός ο ανεξάρτητος και πολλές φορές επιπόλαιος άντρας δε σου δίνει καμία αίσθηση ασφάλειας και σε ξεβολεύει γι’ αυτό το πιο πιθανό είναι να αποχωρίσεις εσύ από τη σχέση.

Αιγόκερως
Ο άντρας Αιγόκερως σου εμπνέει τη σιγουριά, τη σταθερότητα και την υπευθυνότητα που χρειάζεσαι, ώστε να νιώσεις ασφαλής σε μια σχέση. Δεν είναι ρομαντικός, συχνά είναι απόμακρος και ψυχρός κι αυτό σε χαλάει αλλά με τη δική σου προτροπή και επιμονή, είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να κερδίσεις την καρδιά του και να δημιουργήσετε μια μακρόχρονη και αρκετά καλή κοινή ζωή.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος άνδρας ενδεχομένως να έχει πολλά να σε διδάξει κι εσύ να του μάθεις άλλα τόσα αλλά είναι τόσο απρόβλεπτος και ανεξάρτητος που εκεί που είστε μια χαρά, μπορεί να πάθει κρίση και να θέλει να φύγει. Από την άλλη εσύ δεν έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και δεν προσαρμόζεσαι εύκολα στις αλλαγές, οπότε πριν καν το καταλάβεις η όποια σχέση σας θα έχει τελειώσει.

Ιχθύες
Δεν είναι τόσο συνηθισμένος συνδυασμός, ίσως γιατί ο άνδρας Ιχθύς δεν ταιριάζει στα πρότυπά σου. Είναι πιο ευαίσθητος, πιο ευάλωτος και έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορείς να στηριχθείς πάνω του. Η σεξουαλική σας όμως χημεία είναι μεγάλη γιατί υπάρχει μεταξύ σας άφθονος ερωτισμός, αισθησιασμός και ρομαντισμός, οπότε υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρετε και να δεις ότι έχει και μια άλλη πλευρά πέρα από την ευαίσθητη.

Διάβασε επίσης τις Ημερήσιες Ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved