Είσαι γυναίκα Τοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Τοξότη ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;

Είσαι γυναίκα Τοξότης; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

Ειλικρινής, πνευματώδης, ενθουσιώδης, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για την ζωή, η γυναίκα Τοξότης είναι μια πνοή φρέσκου αέρα, το χρώμα μέσα στο γκρίζο της καθημερινότητας. Αυθόρμητη, περιπετειώδης, με χιούμορ είναι εύκολα προσεγγίσιμη αλλά έχει ανάγκη την ατομική της ελευθερία, ακόμα και μέσα σε μια ερωτική σχέση γιατί, αν περιοριστεί, θα αρχίσει να βαριέται και να ψάχνει διέξοδο. Της αρέσει η πρόκληση και το παιχνίδι αλλά όποια «τρέλα» κι αν κάνει, όταν βρει την πραγματική αγάπη είναι πιστή.

Αν είσαι γυναίκα Τοξότης, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση

Κριός
Είστε και οι δυο ζώδια της φωτιάς, οπότε η σχέση σας θα είναι «καυτή». Αυτόματα θα δημιουργηθεί μια έλξη μεταξύ σας, αν και μπορεί να εκνευριστείς αρχικά από την πολύ «αρρενωπή» του στάση. Είστε ειλικρινείς όμως, γεμάτη ενέργεια και σας αρέσουν οι γρήγορες εξελίξεις, έτσι δε θα υπάρχει χρόνος να βαρεθείτε και να χάσετε το ενδιαφέρον σας. Επίσης κι οι καβγάδες σας θα είναι έντονοι αλλά κανείς σας δεν κρατάει μούτρα και κακία και σύντομα θα τα ξαναβρίσκετε.

Ταύρος
Εσύ ιδεολόγος, με ματιά προς το μέλλον κι ο Ταύρος ρεαλιστής, προσγειωμένος στο τώρα, τα πράγματα δείχνουν δύσκολα μεταξύ σας αλλά ενδέχεται να κάνετε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Αυτός θα προσπαθήσει να σε κρατήσει στο σπίτι στο κρεβάτι, ενώ εσύ θα θέλεις να τον τραβήξεις στην εξοχή και τις περιηγήσεις. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να κατανοήσετε και να αποδεχτείτε τις διαφορές του χαρακτήρα σας. Αν δείτε τη σχέση ως μια πρόκληση και όχι εμπόδιο, μπορεί στο τέλος να τα καταφέρετε.

Δίδυμος
Ως απέναντι ζώδια έλκεστε μεταξύ σας σαν μαγνήτες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έχετε και την τέλεια σχέση. Υπάρχει η πνευματική αλλά και σεξουαλική διέγερση, αλλά είστε τόσο φιλελεύθεροι και απερίσκεπτοι που κανένας σας δεν έχει τη δύναμη να συγκρατήσει τον άλλον. Μερικές φορές θα σε εκνευρίζει η πολυλογία του και αυτός μπορεί να ενοχλείται από την επιπολαιότητά σου. Θα περάσετε καλά, όμως σύντομα θα στραφείτε προς αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δεν είναι ο άντρας που με το που θα τον δεις, θα σου κάνει το κλικ αλλά μόλις γνωριστείτε λίγο καλύτερα θα αρχίσει να αναπτύσσεται μια ισχυρή έλξη μεταξύ σας. Η σχέση σας μπορεί να είναι θυελλώδης μερικές φορές αλλά γρήγορα τα πράγματα θα εξομαλύνονται. Σου εμπνέει το ρομαντισμό και η παιχνιδιάρικη σεξουαλικότητά σου θα τον κάνει να βράσει από πόθο. Παρότι διαφορετικοί σαν φύση μπορείτε να γίνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι.

Λέων
Μεταξύ σας υπάρχει ενθουσιασμός, θετική ενέργεια και αισιόδοξη προοπτική. Ως ζευγάρι, θα είστε και οι δύο με διάθεση για διασκέδαση, δράση και θα κάνετε πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Μπορεί να εμπνεύσει ο ένας τη δημιουργικότητα του άλλου και ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα. Το μόνο κακό είναι ότι θα νευριάζεις ορισμένες φορές με τον τουπέ του κι αυτός με το χύμα και άνετο στυλ σου αλλά η σχέση σας θα είναι αρκετά συναρπαστική.

Παρθένος
Ο άνδρας Παρθένος θα σου δώσει την αίσθηση ότι ανήκεις κάπου αλλά σύντομα θα χαθεί, καθώς θα διαφωνείτε συχνά, κυρίως για πράγματα της καθημερινότητας. Εσύ συνηθίζεις να γενικεύεις κι αυτός να εξειδικεύει τα πάντα, εσύ δεν θέλεις να αγχώνεσαι, υπερβάλλεις κι είσαι «ό, τι κάτσει», αυτός είναι συγκρατημένος, της λεπτομέρειας και της οργάνωσης. Σίγουρα είναι ένας δύσκολος συνδυασμός και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να τα καταφέρετε.

Ζυγός
Με έναν άνδρα Ζυγό θα έχεις έντονη κοινωνικότητα, επικοινωνία και σεξουαλικά τόνωση. Από αυτή τη σχέση παίρνεις την αίσθηση της ισορροπίας κι εσύ της προσφέρεις άφθονο ενθουσιασμό και ιδέες για να καλοπερνάτε. Ο συνδυασμός σας είναι καλός και θα μάθεις να λειτουργείς μαζί του συντροφικά, αφού δε θα σε καταπιέζει, αλλά ούτε θα βαριέσαι κιόλας. Ο αέρας του θα φουντώσει τη δική σου φωτιά.

Σκορπιός
Η σχέση με το Σκορπιό μπορεί να καταλήξει άσχημα, αφήνοντας αρκετές πικρίες και στους δύο, αλλά θα είναι κι ιδιαίτερα παθιασμένη. Ενώ είσαι ειλικρινής, ανοιχτή και έντιμη, αυτός περιβάλλει τον εαυτό του με μυστικά και μυστήρια που σε ενοχλούν και δε σε αφήνουν να τον προσεγγίσεις περισσότερο. Όσο υπέροχα θα είναι τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα, άλλο τόσο έντονα θα είναι και στην καθημερινότητά σας, με σκηνικά ζήλειας και συχνούς καβγάδες.

Τοξότης
Αυτός ο συνδυασμός είναι η απόλυτη διασκέδαση! Οι δυο σας θα πάτε χέρι-χέρι από τη μια περιπέτεια στην άλλη και θα αναζητάτε συνεχώς τρόπους για να κρατήσετε την σχέση φρέσκια και συναρπαστική. Αυτό ισχύει και για τη σεξουαλική σας ζωή, καθώς τίποτα δε θεωρείται εκτός ορίων ή απαγορευμένο. Αλλά, όπως είναι γνωστό, τα αντίθετα έλκονται και σιγά-σιγά το ενδιαφέρον μεταξύ σας θα ατονήσει.

Αιγόκερως
Είστε σαν τη μέρα με τη νύχτα. Αυτή η σχέση μπορεί να «περπατήσει», μόνο αν είστε κι οι δυο πρόθυμοι να συναντηθείτε στα μισά του δρόμου. Η αισιοδοξία σου μπορεί να φωτίσει τον Αιγόκερω και να διώξει την απαισιοδοξία του ενώ αυτός θα πρέπει να αποδεχθεί την επιπόλαιη κι ανέμελη φύση σου. Ο συντηρητισμός ή η υπερβολική αίσθηση ευθύνης του σε ενοχλούν, ωστόσο σου δίνουν τη σταθερότητα που χρειάζεσαι και σε συγκρατούν από τις παρορμήσεις σου. Στην κρεβατοκάμαρα θα τα βρίσκετε πολύ περισσότερο.

Υδροχόος
Παρά το ότι δεν είναι και το πιο θερμό ζώδιο του ζωδιακού, ο ερωτικός συνδυασμός μαζί του είναι «απογειωτικός». Σπίθες πετούν και νιώθεις σαν να σε κτυπά το ηλεκτρικό ρεύμα, όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι μαζί με τον Υδροχόο. Ωστόσο και οι δυο θέλετε την ανεξαρτησία σας γι’ αυτό μπορεί να μην είναι η πιο ζεστή σχέση που θα έχεις, από άποψη οικειότητας. Παρ’ όλα αυτά, θα απολαύσεις τη «βόλτα» αυτή, όσο καιρό κρατήσει και δεν θα υπάρξουν μίση και κακίες, αν τελειώσει.

Ιχθύες
Ο άνδρας Ιχθύς μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητος και αδύναμος για σένα αλλά κι οι δυο είστε προσαρμοστικοί και μπορείτε τα βρείτε ως ένα σημείο. Αν και τα πράγματα είναι σαφώς πολύ καλύτερα στον σεξουαλικό τομέα και υπάρχει αρκετός αισθησιασμός, στην καθημερινή σας ζωή θα χρειαστείς αρκετή υπομονή με τον ευάλωτο Ιχθύ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν θα κρατήσεις αυτό το ψάρι ή θα το ρίξεις πάλι... στο νερό.

Διάβασε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved