Πώς να κάνεις πιο επιτυχημένες σχέσεις το 2015

Οι στόχοι που πρέπει να βάλεις για τα ερωτικά σου την καινούργια χρονιά

Πώς να κάνεις πιο επιτυχημένες σχέσεις το 2015

Κριός
Κριέ, είναι γνωστό ότι είσαι εγωκεντρικός μεν, αλλά μαχητής στον τομέα της αγάπης. Αν θέλεις κάποιον/α πραγματικά, εύκολα θα τον κερδίσεις, επειδή πάντα διακατέχεσαι από ένα πάθος για επιτυχία και νίκη.
Ένα πράγμα που θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στο νέο έτος, όμως, το να γίνεις πιο ενήμερος για τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων.
Μην επικεντρώνεσαι μόνο σε ό, τι εσύ θέλεις και αφού αφουγκραστείς και την άλλη πλευρά, τότε βούτα στην υλοποίηση των κοινών οραμάτων σας.
Αφουγκράσου τους άλλους περισσότερο φέτος.

Ταύρος
Σαν Ταύρος είναι πεισματάρης, μην το κρύβεις, και μονό όταν λειτουργείς σε παραδοσιακά μοτίβα σχέσης, αισθάνεσαι πιο άνετος και ασφαλής.
Το 2015 όμως σε καλεί να προσπαθήσεις να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος και να δεις τα γεγονότα από νέες οπτικές γωνίες. Σπάσε λοιπόν τη ρουτίνα σου ή προσπάθησε να κατανοήσεις τις διαφορετικές απόψεις του συντρόφου σου, σε καυγάδες και διαμάχες.
Να είσαι πιο ανοιχτός φέτος.

Δίδυμος
Το πνεύμα σου είναι γρήγορο και βρίσκεται συνέχεια σε υπερδιέγερση, για το λόγο αυτό χρειάζεσαι τον ενθουσιασμό και βαριέσαι εύκολα. Συνήθως παίρνεις πολλές πληροφορίες από γεγονότα και ανθρώπους, αλλά ποτέ δεν υπεισέρχεσαι σε περισσότερες λεπτομέρειες και βάθος. Αυτό είναι κατανοητό.
Αλλά, κατά το νέο έτος, θα πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι πιο συνεπής απέναντι στις σχέσεις σου.
Κάνε κάτι και «κόλλησε» με κάποιον! Δημιούργησε συνήθειες, ένα μικρό βήμα κάθε φορά, καθώς είναι ζωτικής σημασίας.
Και φρόντισε πριν αποφασίσεις να κυνηγήσεις το επόμενο συναρπαστικό ταίρι σου να δώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στο ήδη υπάρχον!
Κόλλησε με κάποιον/α, φέτος.

1-2-2015 mesaaa

Καρκίνος
Ακριβώς όπως η Σελήνη, κυβερνήτης του ζώδιου σου, έτσι κι εσύ έχεις έντονες συναισθηματικές μεταβολές. Νιώθεις πολύ ευαίσθητος για αυτόν τον κόσμο και όλα όσα θέλεις να κάνεις, προσπαθείς να σου δημιουργούν την αίσθηση ότι είσαι στην προστατευτική μήτρα της μητέρας σου.
Το να είσαι συναισθηματικός και να νοιάζεσαι σε αυτόν τον κόσμο είναι πολύ σημαντικό, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, χωρίς να αφήνεις τα πάντα να φτάνουν στην καρδιά σου.
Να είσαι λιγότερο ευαίσθητος, φέτος.

Λέων
Εσύ πάλι, κυβερνάσαι από τον Ήλιο, που είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος και αναζητάς όλος ο κόσμος να περιστρέφεται γύρω σου. Δεν μπορείς και κατά βάση ούτε θέλεις, να νιώθεις ότι είσαι σαν όλους τους άλλους, απαιτώντας η προσοχή τους να επικεντρώνεται πάντα σε εσένα.
Δεν είναι καθόλου κακό βέβαια να λάμπεις και να φέρνεις την χαρά και την ζεστασιά, ακριβώς όπως το φως του ήλιου.
Μερικές φορές όμως, πρέπει να μάθεις να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήνεις το σύντροφο σου να είναι το κέντρο της προσοχής.
Να είσαι πιο μετριασμένος φέτος.

Παρθένος
Οι σχέσεις σου μπαίνουν κάτω από ένα αναλυτικό πρίσμα, αλλά φροντίζεις πάντα να είναι σε σωστή βάση και τάξη.
Μπορεί να γίνεις υπερβολικά επικριτικός με τον σύντροφο σου, σε σημείο να τον πνιγείς, ιδίως όταν κάτι δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Προσπάθησε λοιπόν το νέο έτος να χαλαρώσεις τα λουριά και την κριτική.
Να είσαι πιο ανέμελος φέτος.

Ζυγός
Είσαι από τους ανθρώπους, που αν μη τι άλλο, αγαπούν τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις όλων των ειδών. Δεν νομίζω, ότι έχεις πρόβλημα να δημιουργήσεις την αρμονία και την ισορροπία μέσα σε μια σχέση, ενώ φροντίζεις να λαμβάνεις υπόψη τη γνώμη των άλλων.
Χειρίζεσαι τα πάντα με τον πιο ειρηνικό τρόπο, δεν προσβάλλεις κανέναν και προσεχείς να μην ενεργείς εγωιστικά.
Κατά το νέο έτος, θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις περισσότερα πράγματα μόνο για εσένα, και όχι για χάρη κάποιου άλλου.
Να είσαι πιο αποφασιστικός φέτος.

2-1-2014 mesaaaa

Σκόρπιος
Η μυστηριώδης φύση σου σε ωθεί να κρύβεις καλά τις προθέσεις, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, καθώς αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο ευάλωτος. Πολλές φορές, όμως, αυτή η ιδέα της εξουσίας είναι υπερβολικά σημαντική στο μυαλό σου, αλλά οδηγεί τις σχέσεις σε τέλμα. Φρόντισε να μοιράζεσαι με τους άλλους περισσότερο.
Να είσαι λιγότερο μυστικοπαθής φέτος.

Τοξότης
Αγαπάς την διεύρυνση των οριζόντων σου και είσαι πάντα συγκεντρωμένος εκεί που επιδιώκεις να φτάσεις. Πάντα ξέρεις ακριβώς ποιος θέλεις να γίνεις, τι θέλεις να κάνεις και πού θέλεις να ταξιδέψεις στο μέλλον. Δυστυχώς, αυτό που ζεις στις ιδέες σου για ένα λαμπρό μέλλον, συχνά σε κάνει να ξεχνάς όλα τα καλά πράγματα που σου προσφέρει η σχέση σου στην παρούσα φάση. Προσπάθησε να επικεντρωθείς περισσότερο σε ό, τι έχεις ήδη αποκτήσει, αντί πάντα να επιδιώκεις περισσότερα.
Να κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου στο παρόν.

Αιγόκερως
Κατά τα στερεότυπα, το μόνο που σε νοιάζει είναι μια καριέρα που θα σου προσφέρει πολλά χρήματα και καλή φήμη. Στην πραγματικότητα, όμως, είσαι ένας υπέροχος και ειλικρινά καλός άνθρωπος, να μην πω σύντροφος. Το μόνο που κάνεις και δυσκολεύεις τις σχέσεις σου, είναι να περιμένεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου. Ποτέ δεν είσαι ικανοποιημένος με αυτό που έχεις επιτύχει - στα μάτια σου, ποτέ δεν είσαι αρκετά καλός, ποτέ δεν έχεις εργαστεί αρκετά σκληρά.
Να κανείς πιο εύκολο για τον εαυτό σου, το νέο έτος! Είσαι τόσο καλός στους άλλους, όποτε γιατί να μην προσφέρεις και στον εαυτό σου το ίδιο;
Να είσαι ο δικός σου καλύτερος φίλος, μέσα στο τρέχον έτος.

Υδροχόος
Είσαι ένας φίλος για όλους και μεγάλος ανθρωπιστής και υποστηρικτής της ισότητας, έτσι ώστε ποτέ δεν θέλεις να κολυμπήσεις στο κύριο ρεύμα και να λειτουργήσεις σε μια σχέση, συμβατικά όπως όλοι. Αυτή η στάση, ωστόσο, μπορεί να μετατραπεί σε ορμητικότητα και να σε ωθήσει σε πράξεις εξέγερσης, μόνο και μόνο για να μην είσαι «ένας απ' όλους».
Να είσαι λιγότερο μεταρρυθμιστής φέτος.

Ιχθύς
Από τεχνικής απόψεως, στην πιο αγνή σου μορφή δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα, επειδή είσαι ο ορισμός της απόλυτης υπερβατικότητας και της ενσυναίσθησης. Διακατέχεις σχεδόν μια ικανότητα μέντιουμ στο να μαζεύεις τα vibes των άλλων και να αφομοιώνεις αυτό που σε κάνει ιδιαίτερα επιτυχημένο στις σχέσεις σου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχεις μόνο μια προσωπικότητα, καθώς προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις της σχέσης.
Όμως είναι καλό, να είσαι λίγο πιο εγωιστής από καιρό σε καιρό. Έτσι δεν είναι;
Να αφουγκράζεσαι λίγο περισσότερο τις ανάγκες σου φέτος.

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved