Ρωτώ τ’ άστρα… είναι η φίλη μου ξελογιάστρα;

Δείτε τι ζώδιο είναι η φίλη σας για να πάρετε τα ανάλογα μέτρα!

Ρωτώ τ’ άστρα… είναι η φίλη μου ξελογιάστρα;

Τις πταίει; Έχεις μια σχέση, πάνε όλα καλά και τελικά η σχέση σε παρατάει. Και ανακαλύπτεις ξαφνικά πως η «κολλητή» σου απολαμβάνει τους καρπούς από το δικό σου ταίρι.

Παρόλο που η φιλία είναι ιερός δεσμός, τελικά αν πέσεις σε «σκάρτη» φίλη, δεν θέλει και πολύ να εμπνευσθεί από εσένα ο Παπακαλιάτης το επόμενο του σήριαλ.

Ας δούμε τι παίζει κατά ζώδιο, με την υποσημείωση πως, αν εκτός από τον Ήλιο βρίσκεται και η Αφροδίτη εκεί, το «γλυκό» δένει ακόμη περισσότερο.

Κριός: Η φίλη η καλή… στα δύσκολα φαίνεται. Εντάξει, οκ, είναι η φίλη που για το χατίρι σου μπορεί να πήγε και σε συναυλία του Τερλέγκα, που θα σκιστεί για σένα αλλά λόγω του ότι έχει ερωτογενείς περιοχές από την κορυφή μέχρι τα νύχια και μπορεί να της κάτσει η φάση στο... ξεκούδουνο, το νου σου! Που και που τους αρέσει να παίρνουν την επικαρπία γι’ αυτό χρειάζονται προσοχή. Εάν μάλιστα στα πλαίσια της φίλιας λέτε πόσο γλυκός εραστής είναι το αγόρι σας και ταυτόχρονα της απαγορέψετε να πλησιάσει, τότε μην παραξενευτείτε, εάν κάνει η φίλη σας test drive με οψιόν αγοράς.

Ταύρος: Δεν θεωρούνται επιθετικογενείς παίχτριες και υπερασπίζονται όσο λίγες την φιλία. Βέβαια, ο καθένας από εμάς έχει και την «αχίλλειο» πτέρνα του η οποία είναι, στην συγκεκριμένη περίπτωση, το στυλ και το €. Εάν για παράδειγμα το αγόρι σας έχει όμορφο στυλ αλλά οικονομικά δεν έχει ούτε μαντήλι για να κλάψει τότε μπορείτε να κοιμάστε ήσυχες. Τα πιο επικίνδυνα επαγγέλματα είναι αυτά με την κατάληξη –ατίας (όπως εισοδηματίας-επιχειρηματίας). Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πλέον αξιόπιστες και μάλλον κινδυνεύουν αυτές από εσάς!

Δίδυμοι: Με την τέλεια κάλυψη συναισθημάτων, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας συναισθηματικός χαμαιλέοντας. Και βέβαια δεν έχει πρόβλημα να προχωρήσει σε μια «φιλική» ξεπέτα, ιδιαίτερα αν ο καλός σας είναι σβέλτος στο μυαλό. Είναι βέβαιο πως θα ενθουσιαστεί, αν συμμετέχετε κι εσείς στο παιχνίδι ανταλλάσσοντας ενδεχομένως εραστές. Στην περίπτωση που αρνηθείτε πεισματικά, η δημιουργική φαντασία της επιτρέπει να πει αρκετά ψεματάκια, τόσα ώστε η σχέση να ανακατωθεί και να περάσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Τότε είναι που ξανοίγεται και αποκαλύπτεται, με το άλλοθι πως με τον εν λόγω κύριο πλέον δεν έχετε σχέση.

Καρκίνος: Δηλώνουν μετά βδελυγμίας πως καταδικάζουν απερίφραστα τέτοιες καταστάσεις λόγω του ότι… έχουν πληγωθεί κι αυτές από τέτοια σκηνικά. Όμως αν πιστεύετε στην λαϊκή σοφία, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Συνήθως για να ακούσετε καλή κουβέντα για άνδρα, θα πρέπει να είναι κανένας με φακιόλι στο κεφάλι και να βάζει και ηλεκτρική σκούπα τα Σάββατα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι τρυφερές αγκαλιές που εύκολα εξελίσσονται σε κάτι επιπλέον, όταν ο φίλος σας έχει καταταγεί στην ομάδα των οικείων της. Δύσκολα θα σας την κάνει αλλά αν γίνει θα την κάνει με τέτοιο τρόπο που, όταν το μάθετε, μπορεί να είναι μετά από χρόνια σε παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια».

Λέων: Αξιοπρεπείς και από αυτήν την άποψη σιγουράτζες. Ακόμη κι αν λόγω της ματαιοδοξίας της βρεθεί σε αδύναμη στιγμή, για να την πέσει στον δικό σας πρέπει να γίνουν πολλά. Αν μάλιστα φοράει παντελόνι από τον «Κίτρινο Πράκτορα» και γυαλί Rayban από τον έγχρωμο μικροπωλητή από την Νιγηρία... noway, ξεχάστε το! Το θέμα στην προκείμενη περίπτωση είναι να προσέχουμε το αγόρι μας διότι όσο να 'ναι μιλάμε για στιλάτες... γκόμενες.

Παρθένος: Από τις πλέον ακίνδυνες …υπό προϋποθέσεις. Συνήθως αναλώνεται στην ανελέητη κριτική, τόσο που θα προτιμούσατε τελικά να την πασάρετε στον δικό σας μήπως και συνέλθει. Αν μάλιστα το αγόρι σας δεν έχει τόσο καλή επαφή με τις βρύσες της ΕΥΔΑΠ ή η στοματική του υγιεινή δεν είναι άψογη ….μην μασάτε με τίποτα. Η Παρθένος φίλη σας για να την πέσει σε άνθρωπο πρέπει να είναι ταυτόχρονα ποιητής και επιστήμονας ή να έχει μετοχές στην Detox. Επικίνδυνη μόνον ως υπηρέτρια, αφού όσο να ‘ναι η ποδιά έχει και τα πλεονεκτήματα της!

Ζυγός: Επικίνδυνα τα πράγματα... Ακόμη κι αν έχει αυστηρές ηθικές αρχές είναι σχεδόν βέβαιο πως έχει κατατάξει τον δικό σας στις καβάτζες. Αυτό δεν σημαίνει πως θα σας την κάνει οπωσδήποτε αλλά η μοναξιά είναι κακός σύμβουλος. Ζυγίνα και μόνη δεν ταιριάζει, οπότε είναι προτιμότερο να τσακιστείτε να της βρείτε άνδρα, πριν χάσετε τον δικό σας.

Σκορπιός: Σκληρή και αδέκαστη ξέρει να υπερασπίζεται τις αρχές της φιλίας κι αν της την πέσει το αγόρι σας, θα φάει άγρια πόρτα, δεν πα να 'ναι ο Κούρκουλος στα νιάτα του ή ο Άδωνις (καλέ όχι ο μπουμπούκος) αυτοπροσώπως. Η κοπέλα είναι θανατηφόρο όπλο μόνον σε μια περίπτωση: Αν κάτι στραβώσει στην σχέση σας και νοιώσει ότι την πουλήσατε, τότε sorry …insert cointo continue. Θα σας τον αρπάξει στο άψε σβήσε και μάλιστα με τον πλέον επώδυνο για σας τρόπο.

Τοξότης: Θα σας την κάνει, δεν θα σας την κάνει... Δύσκολο να μαδάς την μαργαρίτα, πολύ περισσότερο που η παρεΐστικη συμπεριφορά της αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Καλού-κακού μην την αφήσετε να πάει για σαφάρι με τον φίλο σας, αφού η περιπέτεια και η φύση την ανάβουν. Ακόμη, επειδή είναι multi-ethnic αν ο δικός σας είναι αλλοδαπός-αλλόθρησκος ή μιας άλλης κουλτούρας, ίσως δοκιμάσει να δει την …διαφορά. Ικανή για αρπαχτές αλλά όχι σε μόνιμη βάση.

Αιγόκερως: Στέκονται δίπλα σας μέχρι το τέλος και δεν πρέπει να φοβάστε. Όμως επειδή το μόνο που είναι σίγουρο σε αυτή την ζωή είναι ότι …αναπνέουμε θα πρέπει να θυμάστε το εξής: Γουστάρουν τους famous άνδρες, τους δραστήριους μιας και τους θεωρούν μια αρσενική προέκταση του εαυτού τους. Προσέξτε το πώς θα χειριστείτε μια τέτοια κατάσταση. Διότι εκεί (αν έχετε τέτοιον άντρακλα) είναι βέβαιο πως θα υπάρξει απειλή. Και σε μια τέτοια περίπτωση, σιγά μην το μάθετε, αφού οι Αιγοκερίνες έχουν ντοκτορά στην υποκριτική.

Υδροχόος: Η εξωγήινη φίλη σας δεν είναι από τις πεινασμένες αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά, ιδιαίτερα αν ο φίλος σας έχει κάτι το ξεχωριστό. Από αντιφάσεις άλλο τίποτα, οπότε αν σας δώσει απίστευτους όρκους όπως να της καεί η κάρτα γραφικών και να μην προλάβει να παντρευτεί τον Μαρκ στο Simms 3, τότε είναι που πρέπει να αρχίσεις να φοβάσαι... Η φιλία είναι πάνω απ’ όλα, αυτό όμως έχει διπλή ανάγνωση. Γιατί δηλαδή οι φίλοι να μην είναι και εραστές; Όλοι μαζί για την αλλαγή είναι το σύνθημα της και θα χαιρόταν ιδιαίτερα, αν ξεπερνούσατε μαζί τα ταμπού και τις ανόητες προκαταλήψεις.

Ιχθύες: Καλές φίλες αλλά με πρότυπο τον Βαρόνο Μινχάουζεν δεν βγάζεις άκρη, αφού ειδικεύονται στα ...κρυφά. Οι γυναίκες αυτές νοιάζονται, να τρέξουν και να γίνουν θυσία αλλά αν κλικάρουν άντε και αντίο θα σε δω στο πλοίο... Συχνά, η συμπόνια είναι η κερκόπορτα του κέρατου, οπότε αν αντιληφθείτε αγνά συναισθήματα για τον άνδρα της ζωής σας, τότε όλα παίζονται. Μην ανησυχείτε όμως, αφού δεν πρόκειται να το μάθετε ποτέ. Είναι αδιαφιλονίκητα οι πλέον ταλαντούχες «άλλες», αφού δεν κάνουν φασαρία κάτι που οι παντρεμένοι εκτιμούν ιδιαίτερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved