Ποιό ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;

Οι άνδρες του ζωδιακού που έχουν το φόβο της δέσμευσης και πως τον εκφράζουν

Ποιό ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;

Πιθανόν να έχεις βρεθεί και εσύ στην φάση που συνάντησες έναν άντρα (που σίγουρα σε έλκυε τρελά), έκανες για λίγο παρέα και ίσως κατέληξες στο κρεβάτι μαζί του. Και μπορεί όλα να ήταν τέλεια μέχρι τη στιγμή που τον έπιασε ο φόβος της δέσμευσης. Ίσως σου είπε ότι δεν έψαχνε για κάποια σοβαρή σχέση το συγκεκριμένο διάστημα. Ναι, σαφώς κάποια στιγμή στη ζωή του θα θελήσει αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι μαζί σου.

Ο φόβος της δέσμευσης μπορεί να υπάρχει σε όλους τους τύπους των ανδρών, ασχέτως ζωδίου, ίσως γιατί κάποιοι απλά δεν θέλουν να εγκατασταθούν κάπου μόνιμα ή σε χρησιμοποιούν για να διασκεδάσουν, ας πούμε, τη... μοναξιά τους (...όταν έχουν ορέξεις).
Ανεξάρτητα από τις προθέσεις τους, διάβασε παρακάτω, από αστρολογικής άποψης, με ποιο τρόπο ο «φόβος της δέσμευσης» ενδέχεται να εκφραστεί στον κάθε άνδρα του ζωδιακού κύκλου.

31-10-2014 mesaaaaa

ΚΡΙΟΣ
Άκου φίλη, αυτός είναι ένας από τους χειρότερους τύπους ανδρών για δέσμευση, γιατί ακόμα και αν το κάνεις μαζί του, συνήθως θα είναι για πολύ λίγο διάστημα. Είναι καλύτερα μόνος του ή τουλάχιστον νομίζει ότι είναι. Υπάρχει ένας μισογυνισμός κρυμμένος σε πολλούς άνδρες Κριούς που πιστεύουν ότι ο σκοπός της ζωής τους είναι να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Άλλωστε ο ίδιος ζει για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον πόνο. Είναι ένας άνθρωπος ελέγχου και δεν πρόκειται να σε βάλει ή πριν από τον εαυτό του, εκτός αν είσαι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Θα σε χρησιμοποιήσει για σεξ ή για οτιδήποτε άλλο πιθανόν να «χρειάζεται» από μια γυναίκα, αλλά δεν θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου. Αν έχεις πληγωθεί από κάτι που είπε ή έκανε, θυμήσου, ότι δεν είσαι εσύ ο ένοχος αυτής της συναισθηματικής βλάβης.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτός πάλι, δεν θα σε αφήσει να μάθεις τι σκέφτεται αμέσως, αλλά αν σε κρατά κοντά του, σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι απλό, θέλει να τρώει, να κοιμάται και να κάνει σεξ, (όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά αλλά όλα μεγάλης σημασίας στην λίστα των αναγκών του). Για να εξηγιόμαστε, μην νομίζεις ότι μόνο και μόνο επειδή κάνετε λίγο σεξ και «παρέα», τον έχεις δέσει τον γάιδαρό σου και προς Θεού μην τον πιέσεις ή τον ελέγξεις σε τίποτα γιατί, αν το κάνεις, δεν θα τελειώσετε καλά. Αυτός δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν δε νιώθει έτοιμος και μην προσπαθήσεις να τον παρακινήσεις. Βασικά είναι περισσότερο ο τύπος για κανένα σεξ και ποτέ μην τον πάρεις τηλέφωνο. Κάποια στιγμή, εβδομάδες αργότερα χωρίς επαφή, θα τον δεις κάπου μεθυσμένο, να προσπαθεί ξανά, ζητώντας συγγνώμη. Μην πέσεις στην παγίδα, ενεργεί μόνο μέσα από εγωιστικά κίνητρα για να καλύψει τις ανάγκες του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τι να πω για τον Δίδυμο που επιδιώκει να περιβάλλεται από γυναικεία προσοχή; Δεν είναι δυνατόν να μην παρατηρήσει τις ελκυστικές γυναίκες γύρω του, αφού δεν μπορεί να περιοριστεί απλά σε μία. Εάν σου δώσει όρκο δέσμευσης, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι είναι επιρρεπής στην εξαπάτηση, ειδικά αν δεν έχει ωριμάσει πνευματικά. Από την άλλη από την στιγμή που θα τον γειώσεις εσύ, θα έρθει τρέχοντας πίσω σου, γιατί είναι ο τύπος που πιστεύει «ότι είναι φοβερός», αλλά (μεταξύ μας) είναι ένα πολύ ανασφαλές παλικάρι που χρειάζεται κρυφά την επιβεβαίωση. Αν τρέξεις πίσω του, θα πάρεις την κρυάδα (ή την άσχημη πλευρά του διπρόσωπου εαυτού του) γιατί ξέρει ότι σε έχει. Όπως και να έχει το θέμα, χρειάζεται μια ψυχική σύνδεση για να φτάσει στην σεξουαλική πράξη, εκτός και αν τύχει να πάτε στο σπίτι μαζί μία νύχτα μετά το μπαρ. Μεθυσμένος δεν είναι διανοητικά υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά αισθάνεται την στιγμή που χρειάζεται μια γυναίκα για να τον κάνει να νιώσει πλήρης. Εγώ σου τα είπα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν δεν ψάχνει για μια μόνιμη σχέση, γίνεται πολύ παλιόπαιδο. Ξέρει να βρίσκει τα σωστά κουμπιά και πώς να τα πατά. Ο Καρκίνος, φίλη, όπως και όλα τα ζώδια του νερού, ποθεί αληθινή συντροφικότητα και την άνεση μιας πραγματικής σχέσης, όποτε μπορεί να παίζει μαζί σου για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, εκτός από μια διαδικασία επιλογής. Τον έχω ικανό να πει οτιδήποτε έχεις ανάγκη να ακούσεις, όχι τόσο για να σε εντυπωσιάσει, αλλά πιθανότατα για να σε κάνει να ενδιαφερθείς περισσότερο. Η ατάκα του «εγώ δεν κάνω οτιδήποτε, μόνο και μόνο για το σεξ» δεν είναι ο κωδικός για το «σ' αγαπώ» αλλά για το «θα σε δω αργότερα ή όποτε νιώσω και πάλι μοναξιά»....

31-10-2014 mesaaa

ΛΕΩΝ
Αυτός δεν είναι κακός, στην πραγματικότητα μισεί να παίζει το ρόλο του κακού παιδιού, εκτός κι αν νιώσει την αίσθηση του φόβου της δέσμευσης. Τότε θα αισθανθείς την γερή δόση της αντοχής του. Ο Λέων έχει ισχυρή πίστη, και αν δεν δείχνει την απαραίτητη αφοσίωση στην πρωταγωνίστρια της ζωής του, θα κολλήσει στην τακτική «οι φίλοι μου πάνω απ' όλα». Είναι πιθανό να κοιμηθεί μαζί σου και να μην σε πάρει τηλέφωνο πότε ξανά ή να σε καλέσει και πάλι, αλλά μόνο τη στιγμή που θεωρεί βολική και δεν υποδεικνύει ότι το είχε σχεδιάσει. Είναι συνήθως στο τέλος της νύχτας, όταν βρίσκεται παρέα με τους φίλους του, αλλά μην περιμένεις πρόσκληση για να πας κι εσύ. Είναι ο τύπος του άντρα που θα επιδείξει μόνο ό, τι θεωρεί άξιο και αντάξιο του. Αν αυτό δεν σε περιλαμβάνει, δεν θα σε καλέσει έξω για μπύρες με την παρέα του. Αν το κάνει, όμως προετοιμάσου γιατί δεν νομίζω ότι θα αφήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, χωρίς να κρίνει τις επιδόσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτός είναι ο τύπος που πρώτα θα «παίξει» με το μυαλό σου, γιατί δεν πρόκειται να σου πει άμεσα αν θα πάει μακριά η βαλίτσα και θα πέφτει σε συνεχόμενους υπαινιγμούς τύπου: «δεν πιστεύω στην αγάπη». Ο Παρθένος, αγαπά την προσοχή γι' αυτό έχει ποικιλία από γυναίκες που φλερτάρει. Μπορεί, ακόμη να στέλνει απεγνωσμένα μηνύματα σε μια παλιά σύντροφό του, για να έχει κάτι να του κρατά συντρόφια αργά το βράδυ. Επίσης να σου υποσημειώσω ότι είναι ο άνδρας που κάνει σεξ και φλερτάρει, μέχρι να βρει αυτό που θα αισθανθεί εκείνος «το ιδανικό κορίτσι». Δυστυχώς βαδίζει το δρόμο προς την τελειότητα, έτσι εάν αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσεις τις προθέσεις του και την επιθυμία του, σε συμβουλεύω να προχωρήσεις, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν πρόκειται να κινηθεί έξω από την αυτή την κατάσταση, όπως επίσης και δεν θα σταματήσει να σε επικρίνει/συγκρίνει, ασχέτως με το πόσο καλό είναι το σεξ.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

ΖΥΓΟΣ
Αυτός μπορεί να φαίνεται τόσο γλυκός, τόσο γοητευτικός, αλλά θα αναζητήσει επειγόντως την πόρτα της εξόδου, αν αισθανθεί τον φόβο της δέσμευσης. Θα προσπαθήσει να αποφύγει οποιαδήποτε μορφή συνομιλίας που βαρύνεται συναισθηματικά και θα σου πει ότι τα πράγματα είναι καλό να εξελιχθούν φυσιολογικά και χωρίς χειραγώγηση. Μετά θα το γυρίσει σε εσένα, έτσι ώστε να αισθανθείς η κακιά της υπόθεσης γιατί πιέζεις τα πράγματα. Ο τύπος προσελκύεται από την ομορφιά όλων των ειδών και θα φλερτάρει παράλληλα, ενώ βαθιά μέσα του πιθανόν να επιθυμεί να κάνει σεξ με κάθε κορίτσι στον κόσμο. Τα μάτια του περιπλανιούνται συνεχώς στο χώρο και αν είναι έτσι, παρ' το σαν σημάδι, ότι είναι καλύτερο να τον αποφύγεις.

31-10-2014mesaaaa

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός δεν ξέρει πώς να αφήσει σε ένα άλλο πρόσωπο την αμέριστη εμπιστοσύνη του, ο οποίος είναι και ο λόγος που θα αμφισβητήσει την πραγματική επιθυμία του να είναι μαζί σου. Τόσο κακός όταν θέλει, θα ρίξει στάχτη στα μάτια σου, διότι το πρωταρχικό του ένστικτο είναι να εμπιστεύεται τον εαυτό του και μόνο αυτόν. Κάθε πρόσωπο που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχό του θα «τσιμπιέται» από το κεντρί του, αλλά μην εκπλαγείς αν είναι αδύνατο να τον ξεφορτωθείς. Κτητικός από τη φύση του, θα εξακολουθεί να σε έχει στην κατοχή του και αν δεν αποδεσμευτείς γρήγορα, θα σε στοιχειώνει σαν φάντασμα. Το επίπεδο της δέσμευσής του, δυστυχώς δεν μπορεί ποτέ να είναι το ίδιο με το δικό σου, ιδίως αν παρουσιάζει σημάδια δυσπιστίας, ανθεκτικότητας και μαλθακότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πρόβλημα εδώ είναι ότι χρειάζεται πολλή διέγερση και περιπέτεια. Εύκολα θα πάει στην επόμενη, αφού είναι ο τέλειος παίκτης κι επειδή είναι γοητευτικός, του αρέσει να είναι «φιλόξενος» με τις κυρίες. Είναι ο τύπος που θα σου υπενθυμίζει πόσο κελεπούρι είναι ή θα κρυφτεί πίσω από την επιτυχία του ή τις προηγούμενες σχέσεις του, γιατί είναι «τόοοοοσο απασχολημένος με τη δουλειά» που δεν προλαβαίνει να σε δει. Για έμενα σημαίνει ότι προσπαθεί να σε αποφύγει διότι το άνοιγμα, σε μια πραγματική, αληθινή σχέση είναι πολύ δύσκολο γι 'αυτόν. Είναι απασχολημένος, σίγουρα, αλλά εδώ είναι μια πρόκειται για το ότι του αρέσει η προσοχή, αλλά δεν είναι ο τύπος του «μαζί».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως θέλει να χτίσει μια σταθερή σχέση αγάπης κι αυτός είναι ο λόγος που θα καταλάβεις αν όλο αυτό βγάζει κάπου. Γεννήθηκε με την ικανότητα να δεσμεύεται και δεν θα του πάρει πολύ χρόνο για να ξεπεράσει το παρελθόν, εφόσον ποθεί τη σταθερότητα μιας στέρεας, συμπονετικής και γεμάτης εμπιστοσύνης σχέση. Αν δεν ενδιαφέρεται, θα είναι απλά για το σεξ. Θα διασκεδάσει μαζί σου, αλλά δεν θα απαντήσει σε μηνύματα, αγνοώντας σε εντελώς. Ακόμη κι αν δημιουργήσει μια σχέση, θα μπορούσε να σε άπατα με μια άλλη γυναικά πίσω από την πλάτη σου. Μπορεί να είναι ένας από τους τύπους που λένε «εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό» αλλά, ακριβώς όπως προσέλκυσε εσένα, το κάνει με όλες. Στην τελική, δεν είναι και τόσο αθώος ώστε να προχωρήσεις. Αν και, ξέρω ότι είναι δύσκολο, γιατί η αφοσίωσή του σε κάνει να λιποθυμάς και εσύ είσαι εθισμένη στην ανδρική προσοχή, ε;

31-10-2014 mesaaaa

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Λέει τα πιο γλυκά πράγματα με τρόπο το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου, αλλά συνήθως είναι περιτριγυρισμένος από γυναίκες, είτε του παρελθόντος, είτε του παρόντος του. Δεν μένει ποτέ χωρίς γυναικεία προσοχή και δυστυχώς δεν θα σου δώσει τις άμεσες απαντήσεις που ποθείς. Σαν σεξουαλική σχέση θα ταιριάζετε ίσως σε μεγάλο βαθμό, αλλά συναισθηματικά θα είναι για εσένα ένα πάζλ γεμάτο σύγχυση. Ο Υδροχόος είναι γνωστό ότι κατά καιρούς ξαναγυρίζει με χαριτωμένες φιλοφρονήσεις και φλερτ, στις γυναίκες του παρελθόντος του, ακόμη και όταν βρει κάποια για να δεσμευτεί.

ΙΧΘΥΕΣ
Ξέρει πώς να φλερτάρει και γνωρίζει πώς να έρθει πίσω στη ζωή σου σε απρόσμενες στιγμές, ενώ έχει έναν τρόπο με τις λέξεις και τα μηνύματα, που νομίζεις ότι αξίζεις ένα εκατομμύριο ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν ταιριάζεις με τα σχεδία του, γιατί απλούστατα δεν έχει. Πάντως όταν σε «χρειάζεται», η γοητευτική επίμονη του, δεν θα σου επιτρέψει να του πεις «όχι» κι ας το μετανιώσεις μετά (γιατί ας το παραδεχτούμε, ενέδωσες σε έναν αισθησιακό πειρασμό). Αν ο Ιχθύς θέλει να σε κάνει μέρος της ατζέντας του πίστεψέ με, θα το κάνει, αφού θα βρει χιλιάδες τρόπους για να σε ευχαριστήσει.

**Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

Διαβάστε επίσης: Ζώδια και σχέσεις: Είναι «παίκτης» - σίγουρα τον θέλεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved