Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Κριό

Πρωτότυπες ιδέες και hot spots για ένα μοναδικό ραντεβού με το ταίρι σου

Καυτά ραντεβού με την Πανσέληνο στον Κριό

Ας δούμε πως μπορούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια που εκπέμπει μια μαγευτική Πανσέληνος και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πώς; Μα με ένα ερωτικό ραντεβού!

Η Πανσέληνος στον Κριό γίνεται στις 8/10, 13:51

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος ονομάζεται η «Πανσέληνος του Κυνηγού» και μόνο από την ονομασία της καταλαβαίνεις ότι κυριαρχεί η ενέργεια, η δράση και φυσικά το έντονο ερωτικό στοιχείο. Είτε επιλέξεις το ρόλο του θηράματος, είτε του κυνηγού η μέρα υπόσχεται πολύ πάθος που θα κάνει το ραντεβού σου αξέχαστο, αρκεί να ελέγξεις τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να υπάρξει μιας και ταυτόχρονα γίνεται και Σεληνιακή έκλειψη.

Καλή ιδέα είναι να κανονίσεις ένα πρωτότυπο ραντεβού γεμάτο δραστηριότητες, προκειμένου να εκτονωθεί η περίσσεια ενέργεια αλλά και να εκφραστούν κάποια στοιχεία ανταγωνισμού μέσα από αυτές.
Αν δε σε πειράζει να τσαλακώσεις την εικόνα σου, μπορείς να κλείσεις συμμετοχή σε ένα αγώνα χρωματοσφαίρισης (paintball). Αλλιώς, διάλεξε κάτι πιο "Κριαρίσιο", όπως ένα «αμερικάνικου» τύπου μπαρ με καλή ροκ μουσική, άφθονη μπύρα, burgers ή πικάντικες φτερούγες κοτόπουλου, μπιλιάρδο ή βελάκια.

Για καλύτερη ενέργεια: φόρεσε ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε κόκκινο ή οποιοδήποτε άλλο φωτεινό χρώμα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved