Καυτά ραντεβού με Πανσέληνο στους Ιχθύες

Πρωτότυπες ιδέες και hot spots για ένα μοναδικό ραντεβού με το ταίρι σου

Καυτά ραντεβού με Πανσέληνο στους Ιχθύες

Ας δούμε πως μπορούμε να συντονιστούμε με την ενέργεια που εκπέμπει μια μαγευτική Πανσέληνος και να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Πώς; Μα με ένα ερωτικό ραντεβού!

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες γίνεται στις 9/9, 4.38 π.μ.

Η Πανσέληνος του ονείρου και της φαντασίας ενισχύει το ρομαντισμό μας, τον συναισθηματισμό μας και την ευαισθησία μας. Μας ταξιδεύει σε μια άλλη, μακρινή Χώρα όπου οι νεράιδες, οι πρίγκιπες και τα ξωτικά κυριαρχούν, σπρώχνοντάς μας να ξεχάσουμε έστω και για λίγο την πεζή και μίζερη πραγματικότητα και να προσποιηθούμε ότι είμαστε οι ήρωες ή οι ηρωίδες ενός παραμυθιού που πάντα θα έχει Happy End, μετά από την απρόσμενη και καταλυτική μεσολάβηση μιας καλής μάγισσας.

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ρομαντικό θερινό κινηματογράφο, με γραφικά τραπεζάκια και καρεκλίτσες μιας άλλης εποχής και το άρωμα του γιασεμιού ή του νυχτολούλουδου να σου τρυπάει τη μύτη; Αν, δε, η ταινία που θα επιλέξεις είναι παλιά (του '50-'60) ή ερωτική που στο τέλος η αγάπη θριαμβεύει, τότε το ραντεβού σου θα είναι πετυχημένο. Για το τέλος της βραδιάς μπορείς να πάρεις μια μικρή βοήθεια από εδώ.

Αν ο καιρός είναι βροχερός, μια βόλτα με ομπρέλες και αδιάβροχα στην εξοχή με τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος και του γρασιδιού να κυριαρχεί είναι μια επίσης πολύ καλή ιδέα. Σχεδίασε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία που θα σου χαρίσει όμορφες αναμνήσεις!

Για καλύτερη ενέργεια: φόρεσε ένα ρούχο ή αξεσουάρ σε μπλε, μωβ ή σέξι μαύρο.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved