Κλείσε ημερομηνία γάμου ανάλογα με το ζώδιο του μήνα

Επέλεξε το μήνα που ταιριάζει περισσότερο στην είκονα που έχεις για το γάμο

Κλείσε ημερομηνία γάμου ανάλογα με το ζώδιο του μήνα

Αρραβωνιάστηκες πρόσφατα; Συγχαρητήρια! Εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις μια ημερομηνία γάμου! Αλήθεια ήξερες ότι από τη στιγμή που έχεις ορίσει ημερομηνία για το γάμο σου, ορίζεις ταυτόχρονα και το ζώδιό του; Με άλλα λόγια, μπορεί να είσαι Κριός και ο/η σύζυγός σου Ταύρος, αλλά αν επιλέξεις "να δέσεις τον γάιδαρο σου", την 1η Ιουλίου, θα έχεις ένα γάμο στο ζώδιο του Καρκίνου. Έλεγξε την ημερομηνία του γάμου σου παρακάτω για να μάθεις περισσότερα.

Γάμος στον Κριό (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η φλογερή ενέργεια του Κριού είναι η δύναμη που ωθεί τη ζωή έξω από τον λήθαργο του χειμώνα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παντρευτείς, γιατί η αγάπη ευδοκιμεί στη δροσερή ατμόσφαιρα της άνοιξης. Υποσχόμενος/η να είσαι με ένα άλλο πρόσωπο για το υπόλοιπο της ζωής σου είναι ένα μεγάλο, τολμηρό βήμα και ο Κριός υποστηρίζει το είδος του θάρρους που χρειάζεται για να το κάνεις. Είναι σημαντικό να κρατάς τη σχέση αυτή φρέσκια και συναρπαστική, ακόμα κι αν από την αρχή της κοινή σας πορείας με το ταίρι σου έχει περάσει αρκετός καιρός. Για την επέτειό σας επιλέξτε αποδράσεις σε μέρη όπου μπορείτε να θαυμάσετε την ομορφιά της άνοιξης σε όλο της το μεγαλείο, της οποίας η αναγεννησιακή δύναμη θα ανανεώσει τη σχέση σας.

25-7-2014 tauros

Γάμος στον Ταύρο (20 Απριλίου- 21 Μαΐου)

Αν είσαι από αυτούς που βλέπουν το γάμο ως το επόμενο λογικό βήμα στη σχέση τους, η αργή, σταθερή και προστατευτική ενέργεια του Ταύρου δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες. Όταν ο γάμος σας τελεστεί υπό την επιρροή του ζωδίου αυτού, αυτόματα θα αισθανθείτε στην κοινή σας ζωή «βασιλιάδες» του προϋπολογισμού και την οικονομίας. Χαρακτηριστικά των ζευγαριών στο ζώδιο του Ταύρου είναι η οικονομική κατάσταση των άκρων και το έντονο φιλανθρωπικό έργο. Μια κοινή επιχείρηση ή επένδυση είναι πιθανή. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα και εσύ και το ταίρι σου να είστε δύσπιστοι όσον αφορά τη ρουτίνα που μπορεί να οδηγήσει σε τέλμα. Ο αισθησιασμός ευδοκιμεί στη συμβίωσή σας όταν οργανώνετε μικρά, αυτοσχέδια ταξίδια και εισάγετε ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή.

Γάμος στους Διδύμους (22 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Η παιχνιδιάρικη ενέργεια του Ήλιου στους Δίδυμους δημιουργεί μια εντελώς ιδανική ατμόσφαιρα για γάμο. Κατά την περίοδο αυτή, οι προετοιμασίες του μυστηρίου, κατά πάσα πιθανότητα, θα έρθουν όλες μαζί, μονομιάς, ενώ εσύ και ο σύντροφός σου πιθανόν να αντιπαρατεθείτε σχετικά με τις επιλογές σας όσον αφορά την προετοιμασία της τελετής όπως τα χρώματα, τα λουλούδια, τα εδέσματα και τη μεταφορά. Ο γάμος σας, όμως, θα χαρακτηρίζεται από έντονη επικοινωνία μεταξύ σας, τόσο στο φραστικό, όσο και στο σωματικό επίπεδο.

Γάμος στον Καρκίνο (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το καλοκαίρι δίνει κάτι από την απόλαυση της γενναιοδωρίας της Γης κι αν τελέσετε το γάμο σας στο μήνα του Καρκίνου, τα πάντα θα σχετίζονται με το φαγητό, τα γλυκά, την αγάπη σας, την οικογένεια και τους φίλους σας. Το πνεύμα αυτού του ζωδίου θα τονίσει τη σημασία της δέσμευσης των καρδιών σας και σας βοηθά να δημιουργήσετε μια νέα ενότητα. Συχνά θα ανησυχείτε περισσότερο για το σπίτι σας, τα παιδιά και τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους συγγενείς σας. Επίσης, θα σας απασχολούν επενδύσεις σε ακίνητα και ανακαινίσεις, ενώ η κουζίνα θα αναδειχθεί στο πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας, οπότε προσέχετε τη διατροφή σας. Πάντως, το τέχνασμα για τη διατήρηση του πάθους στο γάμο σας είναι να απαιτήσετε περισσότερο χρόνο, αφιερωμένο αποκλειστικά στους δυο σας.

25-7-2014 leon

Γάμος στο Λέοντα (23 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)

Η ζεστή, φανταχτερή ενέργεια του Λέοντα είναι ιδανική για να προσδώσει την απαραίτητη μεγαλοπρέπεια στην τελετή του γάμου σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο γάμος θα μετατρέψει και τους δύο σας σε VIPS και για το χρόνο που είστε μαζί ο καθένας σας θα πρέπει να συνηθίσει στα δεκαπέντε λεπτά της φήμης του άλλου. Και οι δύο θα έχετε τη δυνατότητα να αναλάβετε ηγετικές θέσεις στην εργασία, στην κοινωνία ή απλά στην τοπική κοινότητα. Το ακίνητο που πιθανότατα να σας αρμόζει θα είναι ένα αριστοκρατικό σπίτι με μεγάλο κήπο. Ο γάμος στο Λέοντα θα είναι ένα σημείο υπερηφάνειας και για τους δύο σας και ο καθένας θα θέλει να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες του άλλου, τόσο εντός, όσο και έκτος της κρεβατοκάμαρας.

Γάμος στην Παρθένο (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Για εσάς που θέλετε να γιορτάσετε τη γενναιοδωρία της αγάπης σας, ενώ ο καιρός είναι ακόμα εξαιρετικά ευχάριστος, η επίσκεψη του Ήλιου στη γήινη Παρθένο, είναι μια ωραία στιγμή για γάμο. Η ενέργεια του ζωδίου χαρακτηρίζεται από την τάση για αναδιοργάνωση και την πρακτικότητα, πράγματα που θα επιτρέψουν στην κοινή σας συμβίωση την εκτέλεση όλων των σχεδίων σας. Αν τελέσετε το γάμο σας τον μήνα της Παρθένου, θα χαρακτηριστείτε σίγουρα από την αίσθηση του καθήκοντος, που θα υποστηρίζει την αγάπη και το πάθος μεταξύ σας. Πάντως, όταν πρόκειται για διά βίου δεσμεύσεις, όπως αυτή, τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου συνάδουν με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει μια απόφαση για γάμο.

Γάμος στο Ζυγό (23 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)

Το ρομαντικό πνεύμα του ζωδίου του Ζυγού δε μοιάζει με κανένα άλλο. Ο ψίθυρος του δροσερού άνεμου της εποχής, θερμαίνεται από τα φωτεινά χρώματα και την ευτυχισμένη διάθεση των ανθρώπων που καρπώνονται την γενναιοδωρία της συγκομιδής. Εάν λοιπόν ψάχνεις για πλούσια φινετσάτα σκηνικά και ήσυχη, ήρεμη διάθεση, επιλέξτε να παντρευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα πρόκειται για έναν πολύ ρομαντικό γάμο, ο οποίος θα θυμίζει παλιά παραμύθια. Να αναμένετε λουλούδια στο σπίτι, στον κήπο, καθώς και σε κάθε γιορτή και επέτειο. Εσύ και το ταίρι σου θα αλληλοεπηρεάζεστε σε θέματα γεύσης, στυλ, τέχνης, ομορφιάς και μόδας. Ειδικά όσον αφορά την τελευταία, το ζώδιο του Ζυγού, σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε εντυπωσιακό στυλ ως ζευγάρι. Πιθανότατα ο γάμος σας θα έχει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, αλλά με τα σωστά επιχειρήματα και τους σωστούς χειρισμούς μπορούν τα πάντα να επιλυθούν και να έρθετε σε συμβιβασμό.

28-7-2014 skorpios

Γάμος στο Σκορπιό (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Η βαθιά συναισθηματική ατμόσφαιρα, που δημιουργείται από τον Ήλιο στο Σκορπιό, φέρνει το πάθος σε όλο το γαμήλιο γλέντι. Από το σέξι νυφικό μέχρι τα πλούσια κεράσματα, η ιδέα της «αριστείας» είναι βέβαιο ότι θα διατηρηθεί από την τελετή μέχρι και την δεξίωση. Η κοινή σας ζωή θα θυμίζει κάποιες φορές στους φίλους και την οικογένειά σας μια βεντέτα ή ακόμα και μια σαπουνόπερα. Από την άλλη, το σεξ θα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της σχέσης και σίγουρα θα τεθούν πολλά θέματα ισχύος και ελέγχου, που όμως στο πέρασμα του χρόνου, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να τα αμβλύνετε. Γενικότερα, θα πρέπει να διαθέτετε πολύ προσωπικό χρόνο, ώστε να μπορέσετε να διευρύνετε τις χαρές της σωματικής και πνευματικής σύνδεσης σας.

Γάμος στον Τοξότη (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Σαφώς, δεν υπάρχει πιο χαρούμενος γάμος από εκείνο που λαμβάνει χώρα ενώ ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη! Η αγνή ευτυχία που θα προέρχεται από εσάς, θα προκαλέσει ευθυμία και πηγαία χαρά ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Σαν ζευγάρι σπάνια θα είστε στο σπίτι, δεδομένου ότι θα προσπαθείτε να εξερευνήσετε απομακρυσμένες περιοχές σε κάθε ευκαιρία. Ενώ σαν οικογένεια, θα είστε ανά πασά στιγμή έτοιμοι για πεζοπορία στον Όλυμπο ή για κάμπινγκ με τα παιδιά. Οι πεποιθήσεις, οι κοσμοθεωρίες σας και οι προσωπικές σας ιδέες θα είναι πολύ σημαντικές στο γάμο σας και οι απόψεις σας σχετικά με τη θρησκεία θα είναι ακόμα ένα μεγάλο θέμα, πριν από τη μεγάλη μέρα.

Γάμος στον Αιγόκερω (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Γάμοι στην αρχή του χειμώνα μπορεί να γίνουν πολύ διασκεδαστικοί, ειδικά αν είναι παραδοσιακοί γιατί θα τύχει να συμπέσουν με τις εποχικές οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η αξιοπρέπεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό της συμβίωσης σας, όπως και του Αιγόκερω, καθώς επίσης και η κοινωνική σας ανέλιξη. Θα καταπλήξετε τους φίλους με τη σταδιακή αναβάθμιση του τόπου κατοικίας σας και του κοινωνικού σας προφίλ. Και οι δύο θα είστε πολύ εργατικοί και τουλάχιστον ο ένας από τους δυο σας, θα ακολουθήσει μια σταθερή ανοδική σταδιοδρομία, καθώς θα ενθαρρύνεται από τον άλλο. Ο γάμος σας μπορεί να φαίνεται στους άλλους μια επιχειρηματική σχέση, αλλά όταν θα είστε μόνοι σας, θα είστε πολύ πιο παθιασμένοι από όσο οι ξένοι μπορούν να φανταστούν.

25-7-2014 ydroxoos

Γάμος στον Υδροχόο (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και μπορεί να μην είναι από τις πιο θερμές εποχές, αν επιλέξεις να σφραγίσεις την αιώνια αγάπη σου με ένα γαμήλιο φιλί, θεωρώ ότι είναι η πιο ρομαντική στιγμή του έτους. Θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι η ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου! Θα συγκεντρωθούν σίγουρα πάρα πολλοί φίλοι κατά τη διάρκεια του γάμου σας και θα είναι σα μια δεύτερη οικογένεια για σας. Ο γάμος σας, θα διαθέτει αντισυμβατικά στοιχεία και είναι ενδιαφέρον το ότι θα προσπαθήσετε να σοκάρετε τις οικογένειες και τους και τους καλεσμένους σας. Σαν ζευγάρι θα αναζητήσετε το υψηλότερο ιδανικό που υπάρχει στον άλλο και θα εργαστείτε σκληρά για να το αναδείξετε με όλους τους τρόπους, ακόμα και σεξουαλικά.

Γάμος στους Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου)

Το υπερβατικό πνεύμα που αποπνέει ο Ήλιος στους Ιχθύες, μπορεί να είναι τέλειο για το γάμο σας, αν είστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Η ελπίδα της άνοιξης που πλησιάζει, μπορεί να φανεί ένα δροσιστικό, μαγικό φιλί της ομορφιάς. Σαν ζευγάρι θα θέλετε να αναδείξετε την απαλή, συναισθηματική πλευρά της αγάπης σας, καθώς θα δημιουργήσετε ένα μαγικό γάμο για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Θα έχετε μια βαθύτερη ψυχική σύνδεση, ενώ θα μπορείτε διαισθητικά να διαβάζετε ο ένας το μυαλό του άλλου. Να περιμένετε μια εξαιρετικά τρυφερή διαβίωση και ίσως μερικά δάκρυα, καθώς τα αισθήματά σας θα είναι πολύ βαθιά και έντονα. Σίγουρα και οι δύο σας θα αναζητάτε το υδάτινο στοιχείο στο περιβάλλον σας και είτε θα προσπαθήσετε να ζήσετε κοντά σε ποτάμι ή θάλασσα, ή θα εγκαταστήσετε στο σπίτι σας ένα πολυτελές σπα ή μια πισίνα. Για να έχει διάρκεια η κοινή σας ζωή, θα πρέπει να κατανοήσετε την αμοιβαία ανάγκη να ξεφεύγετε κατά καιρούς και να αναπτύσσετε προσωπικές δραστηριότητες.

Ερωτική Ανάλυση Σχέσης: Μάθε αν ταιριάζετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved