Τα 12 pin-up girls του ζωδιακού

Σέξι, αισθησιακές και παιχνιδιάρες γυναίκες που βάζουν σε πειρασμό τον αντρικό πληθυσμό

Τα 12 pin-up girls του ζωδιακού

Τα pin-up girls ή pin-up models, όπως επίσης είναι γνωστά, ήταν ηθοποιοί, μοντέλα και φωτομοντέλα, αθώα αλλά σέξι και παιχνιδιάρικα, με καμπύλες, σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας. Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους με εσώρουχα, μαγιό ή ή ντυμένες αλλά να φαίνεται λίγο η ζαρτιέρα ή το στήθος τους, περνιόνταν από χρωματική επεξεργασία και συχνά ζωγραφίζονταν από τον εκάστοτε δημιουργό που πρόσθετε το ανάλογο background και κοσμούσαν τις εφημερίδες, τα περιοδικά και τα ημερολόγια της εποχής του '40. Ο όρος pin-up καθιερώθηκε στην Αγγλία το 1941, καθώς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου πολλοί στρατιώτες είχαν τα πόστερ τους «καρφιτσωμένα» στην κουκέτα ή στους κοιτώνες τους και με την Betty Grable να κατέχει την πρωτιά της πιο «πολυκαρφιτσωμένης».

Ας τολμήσουμε λοιπόν να συνδυάσουμε το στυλ του pin-up girl, με τα αισθησιακά χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας του ζωδιακού.

jghjggj

ΚΡΙΟΣ
Τα πάντα πάνω σε σένα απαιτούν προσοχή. Μπορεί να «φοράς» τον αισθησιασμό σου, όπως άλλες γυναίκες φορούν διαμάντια. Από τα γεμάτα σπίθες μάτια σου και το γοητευτικό χαμόγελο μέχρι την έντονη γεμάτη θέρμη συμπεριφορά σου, είσαι ένα pin up girl έτοιμο να μαγέψει και να συναρπάσει. Αν ποτέ φτιαχτεί ένα άρωμα για εσένα, το όνομα του θα είναι «Fire and Ice» γιατί είτε φουντώνεις και καίγεσαι, είτε είσαι παγερά αδιάφορη.

hhfhf

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα παθιασμένο, συναισθηματικό και στοργικό pin up girl με απαλό δέρμα. Μπορείς να παίξεις οποιονδήποτε ρόλο επιλέξεις: από τη διευθύντρια μιας επιχείρησης έως να ζωγραφίσεις ένα αριστούργημα, από το να προετοιμάσεις ένα καταπληκτικό γεύμα μέχρι να περιποιηθείς τον κήπο ή να γαλουχήσεις τα παιδιά. Έχεις ένα ανυπολόγιστο αυθορμητισμό και παιδική περιέργεια που κάνει τη ζωή σου μια συναρπαστική γιορτή για τις αισθήσεις. Οι άνδρες περιστρέφονται γύρω σου, όπως οι πλανήτες περιφέρονται γύρω από τον ήλιο. Είσαι ένα απαλό φως που έχει απίστευτα όμορφα και ζωντανά χρώματα, που λαμπυρίζουν σαν ένα κόσμημα.

jjhjhjh

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όταν περπατάς σε ένα δωμάτιο, μεταφέρεις μια μυστήρια ποιότητα που είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Το χαμόγελό σου είναι τόσο ενδιαφέρον όσο και της Μόνα Λίζα και υπάρχει αυτός ο καταπληκτικός αέρας αισθησιασμού που σε περιβάλλει, σαν ενεργειακό πεδίο. Μπορεί να δώσεις την εντύπωση ότι είσαι ένα pin-up girl με σπάνια ταλέντα και βαθιές γνώσεις. Στους άλλους, φαίνεται να τα έχεις όλα: καλή εμφάνιση, στυλ, εμπιστοσύνη και ενέργεια που σε κάνει να δείχνεις σαφώς νεότερη και με περισσότερο έλεγχο απ' ό, τι οι περισσότερες γυναίκες.

hhfgh

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρυφά, οι άνθρωποι αναρωτιούνται: είσαι ένα πραγματικό pin up girl ή μια πριγκίπισσα παραμυθιού; Τόσο απαλή και τόσο αισθησιακή, σαν μια δέσμη φωτός του ήλιου που φωτίζει κάθε δωμάτιο που μπαίνεις μέσα. Το γλυκό σου χαμόγελο, οι χαριτωμένοι τρόποι και τα εκφραστικά μάτια σου, σε κάνουν να φαίνεσαι απίστευτα όμορφη. Τα μάτια σου αποκαλύπτουν πολλά για σένα. Τον πλούτο των συναισθημάτων σου, τις ελπίδες, τις χαρές, τα πάθη και τις ανασφάλειές σου, που μπορεί να κρατάς κάτω από την προστασία του κελύφους της καρδιάς σου. Το πάθος σου περιμένει σαν Ωραία Κοιμωμένη για το σωστό φιλί, τις σωστές λέξεις και την κατάλληλη στιγμή. Μόλις απεγκλωβιστεί από τα εμπόδια, θυμίζει βόλτα με roller coaster μέσα από ένα τοπίο πλούσιο με συναισθήματα και ομορφιά.

dffdfdfdggfgf

ΛΕΩΝ
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην αρέσει σε κάποιον μια Λέαινα. Όμορφη, λαμπερή και διανοητικά ισχυρή, έχεις όλο το πακέτο! Δημιουργείς «δέος» γιατί έχεις γεννηθεί με μια θύελλα αισθησιασμού. Μπορεί να σου αρέσει να δείχνεις σιγά-σιγά οικειότητα, φροντίδα και τρυφερότητα, όταν όμως η ζωηρή, φλογερή και δημιουργική πλευρά σου θερμαίνεται, το σεξουαλικό κερί σου αρχίζει να καίει και από τη στιγμή που αναφλεγεί, είναι σχεδόν αδύνατο να σβήσει. Έντονο, αυθάδες, σέξι, γνήσιο και απόλυτα γοητευτικό pin up girl, είναι μερικές από τις λέξεις που μας βοηθούν να σε κατανοήσουμε καλύτερα γιατί όταν κάνεις έρωτα είσαι στο επίπεδο δέκα, σαν εμπειρία!

hghghghg

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι ενδιαφέρον να παρακολουθείς... άλλα άτομα να σε παρακολουθούν. Έχεις αυτήν την ειδική γυναικεία μαγεία που προσελκύει την προσοχή σαν μαγνήτης. Οι γυναίκες θαυμάζουν την ικανότητά σου, ενώ οι άνδρες προσελκύονται από την ήρεμη εμπιστοσύνη που εκπέμπεις. Είσαι ένα pin up girl με ενδιαφέροντα συνδυασμό μιας παρθένας και μιας στρίγγλας. Για τον έξω κόσμο, φαίνεσαι αγνή και καθαρή σαν το χιόνι. Στην ιδιωτική σου ζωή είσαι σκληρή, παθιασμένη και συναρπαστική. Το σεξαπίλ σου είναι γλυκό, πρακτικό και παιχνιδιάρικο, με ένα συνδυασμό του κοριτσιού της διπλανής πόρτας που είναι πολύ δελεαστικό για τους περισσότερους άνδρες και δεν μπορούν να αντισταθούν.

3ce78732e32f533cf2c7352c366067eb

ΖΥΓΟΣ
Ως αισθησιακό pin up girl έχεις ευλογηθεί με το συνολικό πακέτο. Οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να αισθάνονται γοητευμένοι από την αίσθηση του χιούμορ, εμπνευσμένοι από την παιδική αφέλεια και αιχμάλωτοι στα ορθάνοιχτα μάτια σου με τις μεγάλες βλεφαρίδες. Η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να διατηρήσεις σημαντικούς δεσμούς με τους ανθρώπους και να θέσεις ήρεμα νέα πρότυπα. Είναι γεγονός ότι δίνεις τον εαυτό σου και καθότι παιγνιδιάρικο και ρομαντικό ον, σου αρέσει να χορεύεις και να πειράζεις στο κρεβάτι τον εραστή σου. Το ρομάντζο είναι η επέκταση του αυθεντικού εαυτού σου.

fhfyhfghghg

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ανάμεσα στα pin up girls που έχουν πιστούς ακόλουθους. Γιατί; Επειδή το να κάνει κάποιος έρωτα σε μια αισθησιακή γυναίκα σαν εσένα, είναι κάτι σαν «ιερή τελετουργία». Όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, μεταφέρεις μια χημεία και μια σεξουαλική ίντριγκα, που αφήνει τους ανθρώπους έκθαμβους και κάνει θρύψαλα τον αέρα. Οι άνδρες αναστενάζουν από επιθυμία, ενώ οι γυναίκες θαυμάζουν την εμπιστοσύνη σου στον εαυτό σου. Η ποικιλία και το μυστήριο είναι τα κύρια κλειδιά για την διέγερσή σου, ενώ έλκεσαι από το απρόβλεπτο, το ασυνήθιστο, το εξωτικό και τις απροσδόκητες ανατροπές και τα γυρίσματα της ζωής.

dffdfsdfdf

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορείς και αποπνέεις το είδος της αύρας που σταματά την κυκλοφορία στα πενήντα μέτρα. Έχεις έναν τρόπο να τραβάς την προσοχή, χωρίς να κάνεις τίποτα το ιδιαίτερο, απλά είσαι εσύ. Εκπέμπεις εμπιστοσύνη και μια θηλυκή σεξουαλικότητα που σε κάνει πολύ ελκυστικό pin up girl. Απολαμβάνεις να ζεις, να αγαπάς και να γελάς με την καρδιά σου. Θέλεις να γνωρίσεις όλα τα θαυμάσια πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή όπως το πάθος, την αίγλη, το ρομαντισμό, την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό σε μεγάλες δόσεις. Μερικές φορές, μπορεί να είσαι πρωταθλήτρια στο φλερτ! Σου αρέσει να πειράζεις, να βασανίζεις και να παίζεις σεξουαλικά παιχνίδια, που τα βρίσκεις ελκυστικά. Εάν ήσουν άρωμα, θα μπορούσες να ονομάζεσαι «Blaze» γιατί όταν πρόκειται για σεξ, δεν θέλεις απλά να κάνεις έρωτα, θέλεις να δημιουργήσεις πυροτεχνήματα!

image

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις μια πολύ ισχυρή παρουσία που δεν περνά απαρατήρητη. Ο τρόπος που κινείσαι, ακόμη και το χαμόγελό σου δείχνει μια γυναίκα που είναι γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια και μεθυστική χημεία. Είσαι ένα ενδιαφέρον κράμα σοβαρότητας και αυθορμητισμού ενώ ταυτόχρονα είσαι σκληρή και τρυφερή, γλυκιά και σέξι. Δεν υπάρχει μία λέξη που πραγματικά μπορεί να συλλάβει την ουσία του αισθησιασμού σου. Η καρδιά σου είναι αληθινή και η εσωτερική εμπιστοσύνη σου προσθέτει ένα διάφανο στρώμα ζεστασιάς. Μπορείς επίσης να κάνεις την αίσθηση της πρακτικότητας, να φαίνεται σαν μια απίστευτα σέξι λέξη. Αν ήσουν άρωμα θα σε έλεγαν «Au Natural» γιατί είσαι ένα γήινο, αληθινό pin up girl, χωρίς απολύτως καμία αλαζονεία.

fgfgdfgdg

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες δεν ξέρουν τι να περιμένουν από εσένα γι' αυτό τους εκπλήσσεις και τους γοητεύεις. Είσαι ένα ζωντανό παράδειγμα της γυναικείας δύναμης και μπορείς να γλιστράς μέσα από τη ζωή, σαν να επιπλέεις σε ένα σύννεφο από μαλλί της γριάς. Όπως ένα ηλιοτρόπιο, το χαμόγελό σου «ανοίγει» τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου. Ένα free spirit pin up girl, που ήσυχα μάχεσαι κατά της μετριότητας. Καθαρή αισθησιακή ενέργεια λάμπει γύρω σου σαν νεραϊδόσκονη. Αν ονόμαζαν ένα άρωμα προς τιμή σου, θα το αποκαλούσαν «Αθωότητα», επειδή αποπνέεις την πιο αγνή ουσία της αθωότητας και του αισθησιασμού.

fdfdf

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι συναρπαστικό κάποιος να σε παρακολουθεί. Θα μπορούσε να ήσουν ένα pin up girl που χορεύει θαυμάσια, επειδή δεν περπατάς απλώς όταν μπαίνεις σ' ένα δωμάτιο, φαίνεται σαν να πατάς στον αιθέρα. Όταν χαμογελάς ή μιλάς, η ευαίσθητη προσωπικότητά σου λάμπει σαν ένα φωτεινό, ακτινοβόλο αστέρι. Αυτή η ρομαντική λάμψη σου έχει μια συντριπτική επίδραση στους ανθρώπους. Η ενέργειά σου τους τραβά κοντά σου και τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους. Αν ήσουν άρωμα, θα ήσουν το «Sensual Surrender» επειδή ο έρωτας δίνει ρυθμό στην ψυχή σου και φοράς το πάθος γύρω από το λαιμό σου, σαν ένα μαργαριταρένιο κολιέ.

Ερωτική Ανάλυση Σχέσης: Μάθε αν ταιριάζετε!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved