Ποια ζώδια δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις;

Μάθε ποια από τα ζώδια του ζωδιακού είναι δύσκολο και ποια εύκολο να «δέσεις»

Ποια ζώδια δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που «γεννιούνται» έρωτες. Άλλοι είναι μιας βραδιάς, άλλοι ίσως κρατήσουν όλη τη σεζόν και μερικοί ενδεχομένως για πολύ καιρό.
Αν λοιπόν έκανες μια γνωριμία που σε ελκύει ή θέλεις να δημιουργήσεις κάτι πιο μόνιμο, ένα δεσμό που θα κρατήσει και ψάχνεις το κατάλληλο άτομο, τότε διάβασε παρακάτω τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιό του.

Ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγός - Υδροχόος)

Από αυτήν την τριπλέτα, ο «σχεσάκιας» είναι ο Ζυγός. Είναι αυτός που θέλει να ανήκει κάπου, είναι ευτυχής σε μια σχέση, φροντίζει να υπάρχει ισοτιμία κι αρμονία και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει. Δεν έχει πρόβλημα με τη δέσμευση, ίσα-ίσα την επιζητά, είναι πρόθυμος να είναι μαζί σου συνεχώς, αρκεί να 'χει πάρει απόφαση να κάνει το βήμα. Αν δεν είναι έτοιμος, φλερτάρει, παίζει αλλά μέχρι εκεί.

Οι άλλοι δύο, δηλαδή, ο Δίδυμος με τον Υδροχόο είναι περισσότερο της... θεωρητικής κατεύθυνσης. Σαν ιδέα μια χαρά τους ακούγεται, η πράξη όμως τους χαλάει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχει μάθει να λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, οπότε του είναι δύσκολο να δεσμευτεί ή πολύ περισσότερο να συμβιβαστεί με κάποια δικά σου θέλω, αν δεν του αρέσουν. Ο Δίδυμος, από βαρεμάρα ή περιέργεια, θα σκεφτεί «γιατί όχι;» και ο Υδροχόος «οκ, ας το δοκιμάσω να δω που θα βγάλει», διατηρώντας όμως και οι δυο το κομμάτι της ατομικότητάς τους, αναλλοίωτα τα ενδιαφέροντά τους, την «παλιοπαρέα» που εσύ πρέπει να αποδεχτείς ντε και καλά, χωρίς ωστόσο να σου υπόσχονται ότι, ακόμα κι αν το κάνεις, δεν θα αποζητήσουν την ελευθερία τους γιατί θα νιώσουν ότι «πνίγονται».

Fotolia 56258339 Subscription L

Ζώδιο της Φωτιάς (Κριός – Λέων – Τοξότης)

Και τα τρία ζώδια είναι ερωτιάρικα. Ζουν, διασκεδάζουν, ενθουσιάζονται, παθιάζονται με την ιδέα του έρωτα κι όταν βρίσκονται σ' αυτήν την κατάσταση, ξανανιώνουν. Με τις δεσμεύσεις όμως καλά τα πάει μόνο ο Λέοντας και για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχει την πλήρη αποδοχή σου. Και πάλι όμως, δεν πρόκειται να τον έχεις σήκω – κάτσε (δεν εμπνέει και το στυλ του) ούτε μπορείς εύκολα να τον «σύρεις» οπουδήποτε δεν του ταιριάζει. Άντε να σου κάνει το χατίρι μια - δυο φορές, αλλά όχι συνέχεια, γιατί είναι μεν μεγαλόψυχος αλλά όχι αλτρουιστής.

Ο Κριός και ο Τοξότης, πάλι, είναι της ταχύτητας, της υπερβολής και της αμεσότητας. Σε θέλουν, στο δείχνουν, σε ερωτεύτηκαν, θα στο πουν αλλά το «αλυσοδεμένοι μαζί» και «αφήνομαι στα χέρια σου» ξέχνα το! Πρέπει να κάνεις συνεχώς πράγματα, τόσο για σένα όσο και για τη σχέση για να τους τροφοδοτείται το ενδιαφέρον, να τους προκαλείς, να τους έχεις στην τσίτα, και να μην τους δώσεις την εντύπωση ότι «σε έχουν» αλλιώς βαριούνται και πριν λαλήσει ο πετεινός θα την έχουν κάνει για μια καινούργια περιπέτεια. Και στους τρεις υπάρχει πάντως έντονο το εγωιστικό στοιχείο, που στον καθένα εκφράζεται διαφορετικά αλλά όπως και να 'ναι πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ο Εαυτός τους και μετά οι άλλοι.

Ζώδιο της Γης (Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως)

Παρότι και οι τρεις τους δείχνουν σοβαροί, σταθεροί και ιδανικοί υποψήφιοι, εντούτοις εξαιτίας του ότι κινούνται με γνώμονα τη λογική, υπάρχουν δύο περιπτώσεις που θα λειτουργούν. Η μία να είναι σαν τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται/παντρεύονται σε μικρή ηλικία, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους, βάζοντας τα όλα στον αυτόματο και πασάροντας συναισθηματικές ευθύνες στην άλλη πλευρά για να ασχοληθούν ξένοιαστα με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά τους οι άντρες και οι γυναίκες με το νοικοκυριό και τις ανάγκες του. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να κάνουν κριτική, αν κάτι δεν πάει καλά ή να κατηγορήσουν το έτερο ήμισυ ότι δεν συμπάσχει με τους κόπους και τις προσπάθειές τους για κάτι καλύτερο για τους δύο.

Η άλλη περίπτωση είναι να το ρίχνουν στις «αρπαχτές» και σε καθαρά σεξουαλικές σχέσεις γιατί δεν θα θέλουν να δεθούν συναισθηματικά με κανέναν, πριν ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, πετύχουν τους στόχους τους ή εξασφαλίσουν αυτά που θέλουν για να νιώσουν ικανοποιημένοι που αυτό συμβαίνει συνήθως σε μεγαλύτερη ηλικία. Το τελευταίο ισχύει περισσότερο για την Παρθένο και τον Αιγόκερω κι όχι τόσο για τον Ταύρο που χρειάζεται και το σεξ αλλά μαζί το αισθηματικό στοιχείο, ως παιδί της Αφροδίτης. Αν λοιπόν έχουν «τακτοποιήσει» όλα τα άλλα, τότε δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να δεσμευτούν και να παραμείνουν στο πλευρό κάποιου ατόμου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθύς)

The best of the best! Ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής τους σε κάθε του μορφή. Ταυτισμένα με το συναίσθημα και τα τρία ζώδια του Νερού δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε πρακτικά, ούτε λογικά αν υπάρχει έστω κι ένα αισθηματικό θέμα που τα απασχολεί. Το «θα σε αγαπώ για πάντα» και «μαζί ως το τέλος του κόσμου» μπορεί εύκολα να ειπωθεί από αυτά και μάλιστα να το εννοούν. Δεν κάνουν σχέση για μια νύχτα και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν τον άνθρωπό τους για να νιώθουν οικειότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και προστασία.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις για το άτομο που λατρεύει τις δεσμεύσεις και θα μείνει δίπλα σου εσαεί, τότε μάλλον πρέπει να διαλέξεις ένα από αυτά τα ζώδια. Εδώ όμως να σου επισημάνουμε ότι τουλάχιστον τα δύο από αυτά, ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, παρασύρονται εύκολα συναισθηματικά και γίνονται αρκετά ευάλωτα με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε πειρασμούς και να κάνουν την παρασπονδία, αν βρεθεί κάποιο άλλο άτομο που θα τους «εμπνεύσει» αλλά σπίτια και σχέση δεν «χαλάνε» και το πιο πιθανό είναι να μην το μάθεις ποτέ. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι δύσκολος στην προσέγγισή του, να είναι μυστικοπαθής και λιγομίλητος αλλά πολύ δύσκολα θα το κάνει (κι αν...) γιατί όπως σε όλα τα άλλα έτσι κι εκεί λειτουργεί απόλυτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved