Ζώδια και σχέσεις: Μήπως η κατάσταση μεταξύ σας άρχισε και σοβαρεύει;

Πώς θα καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει περάσει στο επόμενο στάδιο

Ζώδια και σχέσεις: Μήπως η κατάσταση μεταξύ σας άρχισε και σοβαρεύει;

Έχεις αρχίσει και συναντάς αρκετά συχνά έναν άνθρωπο, βγαίνεις μαζί του, μιλάτε στο κινητό ή μέσω υπολογιστή σε σχεδόν καθημερινή βάση. Όλα κυλούν ομαλά μεταξύ σας αλλά υπάρχει ένα ερώτημα που σε βασανίζει: «Τώρα δηλαδή είμαστε επίσημα μαζί;». Ενδεχομένως να θέλεις να κάνετε μια συζήτηση για να δεις πως το βλέπει και το άλλο άτομο αλλά φοβάσαι μήπως σε παρεξηγήσει και πιστέψει ότι βιάζεις τα πράγματα. Πώς θα καταλάβεις λοιπόν ότι η σχέση σου έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο;

Εδώ είναι ένας οδηγός για το κάθε ζώδιο που θα σου δώσει να καταλάβεις, αν έχει αρχίσει να παίρνει τη σχέση σας στα σοβαρά.

Κριός: Ένας Κριός είναι ικανός να έρθει κατευθείαν και να σου πει ότι σε αγαπάει και πεθαίνει για σένα αλλά επειδή είναι παρορμητικός και ενθουσιώδης, μην το δέσεις κόμπο. Όταν αρχίσει να δέχεται τα πειράγματά σου χωρίς να τσαντίζεται ή να θίγεται και να σου τα ανταποδίδει, τότε σημαίνει ότι όντως είναι ερωτευμένος και θεωρεί ότι έχετε σχέση, αφού μόνο σε εσένα επιτρέπει να του φέρεσαι έτσι.

Ταύρος: Αν ένας Ταύρος κάνει σχέδια για μια συγκεκριμένη ημερομηνία πχ ένα μήνα μετά, αφού άρχισες να βγαίνεις μαζί του, τότε κάτι σημαίνει αυτό. Πιθανόν να σε προετοιμάζει έμμεσα ότι θέλει μια πιο ουσιαστική δέσμευση μαζί σου και ίσως προγραμματίζει ήδη μια ξεχωριστή βραδιά με λουλούδια, δείπνο και όλα τα σχετικά για να στο ανακοινώσει!

Δίδυμος: Κοίταξε προσεκτικά τα σημειώματα που σου αφήνει ο Δίδυμος γιατί είναι μια ένδειξη ότι έχει αρχίσει και πιστεύει ότι έχετε μια σοβαρή σχέση. Τα λόγια έχουν ιδιαίτερη σημασία γι' αυτόν, οπότε αν αρχίσει από ένα σημείο και μετά στο τέλος κάθε μηνύματος ή e mail να γράφει «σ' αγαπώ», τότε το εννοεί.

Καρκίνος: Μήπως ο Καρκίνος έχει αρχίσει και σου ζητά να βρίσκεστε σχεδόν κάθε μέρα; Τότε σίγουρα έχει κάνει το επόμενο βήμα γιατί δείχνει την αγάπη του, θέλοντας να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου. Κι αν δεν μπορεί να έχει καθημερινή επαφή, τότε θα σου τηλεφωνεί συνέχεια.

Λέων: Την πρώτη φορά μπορεί να σου έφερε λουλούδια ή να πλήρωσε για το δείπνο σας, αλλά όσο περνάει ο καιρός διαπιστώνεις ότι σου κάνει δωράκια όλο και συχνότερα και μερικά απ' αυτά ίσως να είναι και πιο ακριβά. Ο Λέων δεν προσπαθεί να αγοράσει την αγάπη σου, είναι χαρούμενος και γενναιόδωρος και σου δείχνει ότι έχεις κερδίσει την καρδιά του.

Παρθένος: Έχει ένα περίεργο τρόπο να λειτουργεί, ίσως γιατί δεν είναι πολύ εύκολο γι' αυτόν να εκφραστεί συναισθηματικά. Εκεί που κάθεστε παρέα, μπορεί να πετάξει κάτι του τύπου «πλάκα, πλάκα είμαστε μαζί δυο μήνες». Αυτό δε σημαίνει ότι δεν του αρέσει, ούτε ότι μετράει μία-μία τις ημέρες γιατί έχει βαρεθεί, μάλλον έχει αρχίσει να νοιάζεται πολύ για σένα. Οπότε αν αρχίσει να γκρινιάζει, δείξε συγκατάβαση αλλά μέσα σου χαμογέλα.

Ζυγός: Ο Ζυγός εύκολα καταλαβαίνεις ότι έχει πάρει στα σοβαρά τη σχέση σας γιατί θα αρχίσει να χρησιμοποιεί στις προτάσεις του Α' Πληθυντικό και όχι Ενικό. Από τη στιγμή που θα αρχίσει να μιλάει με το «εμείς» κι όχι το «εγώ», αυτόματα καταλαβαίνεις ότι σας βλέπει σαν ομάδα κι όχι ξεχωριστά σαν άτομα. Επίσης, γίνεται εμφανές ότι σε βλέπει σοβαρά όταν ρωτάει τη γνώμη σου ή μοιράζεται την άποψή του μαζί σου για επαγγελματικά ή άλλα προσωπικά θέματα.

Σκορπιός: Όταν ένας Σκορπιός ερωτευτεί έχει την τάση να λειτουργεί περίεργα και να γίνεται κάπως υπερευαίσθητος πχ σε πειράγματα ή αστεία όπου δείχνει ενοχλημένος, όχι επειδή θίγεται προσωπικά, αλλά γιατί πιστεύει ότι τον βλέπεις φιλικά κι όχι ερωτικά. Επίσης φαίνεται ότι έχει πάρει τη σχέση στα σοβαρά, όταν αρχίσει να απαιτεί αποκλειστικότητα του χρόνου και την παρουσίας σου.

Τοξότης: Ο Τοξότης είναι πιθανό να σου το πει, όταν έχει περάσει αρκετός καιρός και παραμένει δίπλα σου αλλά και πάλι θα το περάσει μέσα από το χιούμορ. Αν αρχίσει να κάνει αστεία και να μιλάει για γάμο και παιδιά, τότε μπορείς να στοιχηματίσεις ότι τα συγκεκριμένα θέματα είναι συνεχώς στο μυαλό του και έχει ήδη αρχίσει να φαντάζεται διάφορες σχετικές εικόνες.

Αιγόκερως: Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός Αιγόκερω γι' αυτό και τα σημάδια ότι έχει αρχίσει και σε θεωρεί αξιόπιστο/η είναι το έμμεσο μήνυμα που σου στέλνει ότι βλέπει τη σχέση σας πολύ σοβαρά. Αν διαπιστώσεις ότι σου επιτρέπει να δεις τον κωδικό πρόσβασης στο mail του ή το pin της κάρτας του, αυτό σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος και σε εμπιστεύεται απόλυτα.

Υδροχόος: Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος πότε ένας Υδροχόος βλέπει σοβαρά μια σχέση γιατί ούτε κι ο ίδιος δεν θέλει να το παραδεχτεί κι αν τον ρωτήσεις, θα σου απαντήσει ότι περνάτε καλά μαζί κι αυτό μετράει. Αν όμως τον αγνοήσεις και αποφύγεις κάθε κουβέντα γι' αυτό το θέμα μαζί του, σίγουρα θα σου ανακοινώσει πρώτος ότι όχι μόνο θέλει να δεσμευτεί μαζί σου αλλά έχει κάνει και σχέδια για το μέλλον.

Ιχθύς: Συνήθως είναι άτομο που λειτουργεί χαλαρά σε μια σχέση και δεν δίνει σημασία στις λεπτομέρειες. Αν αρχίσει όμως στα καλά καθούμενα να γίνεται κτητικός ή ζηλιάρης τότε αυτό σημαίνει ότι ήδη είναι ερωτευμένος μαζί σου και φοβάται μη σε χάσει. Θυμήσου ότι όσο πιο πολύ αγαπάει ένας Ιχθύς τόσο περισσότερο βασανίζεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved