Ποια ζώδια τα βρίσκουν καλύτερα με τους Λέοντες;

Ποια ζώδια έλκουν και ποια απωθούν τα Λιοντάρια;

Ποια ζώδια τα βρίσκουν καλύτερα με τους Λέοντες;

Πώς θα είναι η έκβαση της σχέσης ενός Λέοντα με κάθε ζώδιο, ποιό να αποφύγει και με ποιό θα ήταν ιδανικό ζευγάρι;


Ας σημειωθεί εδώ ότι αναφερόμαστε στο συνδυασμό των ζωδίων κι όχι στη σχέση δύο ωροσκοπίων, τη συναστρία δηλαδή δύο ατόμων.


ΛΕΩΝ – ΚΡΙΟΣ

Φωτιά με φωτιά! Άψογος συνδυασμός για έντονη σεξουαλική σχέση αλλά είστε αρκετά εγωιστές και οι δύο, οπότε το να βρείτε τις ισορροπίες θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς πότε ο ένας και πότε ο άλλος θα αλληλοκατηγορείστε για έλλειψη προσοχής.

ΛΕΩΝ – ΤΑΥΡΟΣ

Στο μάτι δείχνετε αταίριαστοι, αφού ο Ταύρος προτιμάει την απλότητα σε σχέση με εσάς που είστε της χλιδής αλλά ίσως τελικά να είναι κι αυτό που σας δένει. Η μουρμούρα ότι σπαταλάτε πολλά λεφτά πάντως θα υπάρχει αλλά κατά βάθος σας εκτιμά κι έτσι κάπου τα βρίσκετε.

ΛΕΩΝ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η... σβούρα του ζωδιακού μπορεί να σας σπάσει τα νεύρα. Όχι μόνο δεν πρόκειται να σας πάρει στα σοβαρά αλλά κι εσείς δεν θα ανεχτείτε την αστάθειά του που σας τρελαίνει. Καλύτερα φίλοι.

ΛΕΩΝ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να λειτουργήσει μόνο (κι αν) έχετε σκοπό το γάμο και με τον όρο, αν συμβιώσετε, να επιλέξετε εσείς τη διακόσμηση του σπιτιού. Εκεί, μπορεί να φάτε τα μουστάκια σας. Υπάρχει πιθανότητα να σας ταράξει στη γκρίνια και να θέλετε να τον κτυπήσετε!

ΛΕΩΝ – ΛΕΩΝ

Έχετε τόσα κοινά που όση κατανόηση και να υπάρχει άλλη τόση θα είναι και η κόντρα σας. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα, που όμως κανείς από τους δύο δε θέλει να κάτσει πίσω και να φανεί ο άλλος. Ίσως πάει παραπέρα η βαλίτσα, αν διαχωρίσετε τους τομείς... επιρροής σας.

ΛΕΩΝ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας ξενερώνει απίστευτα, όταν σας βάζει ερωτήματα τύπου «γιατί να κάνεις αυτό;» ή «σε ποια λογική στηρίζεσαι...;». «Γιατί έτσι θέλω», «γιατί μπορώ» θέλετε να φωνάξετε εσείς κι ίσως το κάνετε κάποια στιγμή και την κάνετε κιόλας....

ΛΕΩΝ – ΖΥΓΟΣ

Είναι συνδυασμός-διαφήμιση! Χαμόγελα, στυλ, μοναδικές εμφανίσεις! Κυκλοφορείτε μαζί και όλοι σας προσέχουν. Σας κάνει το image του και επιδεικνύετε με καμάρι το σύντροφο Ζυγό και εκείνος κορώνα στο κεφάλι του σας έχει. Από τις καλύτερες περιπτώσεις.

ΛΕΩΝ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παθιασμένος συνδυασμός με ζήλειες και εντάσεις, κυρίως από την πλευρά του Σκορπιού που δεν πολυσηκώνει το δικό σας τουπέ, το ύφος σαράντα καρδιναλίων και ότι τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας. Από την άλλη εσείς χαλιέστε λίγο με την εσωστρέφειά του αλλά το σεξ μαζί του είναι κορυφή, οπότε....

ΛΕΩΝ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλος ένας συνδυασμός-φωτιά που όμως σας προσγειώνει λίγο απότομα, αφού ο Τοξότης δεν είναι των τύπων και της διακριτικότητας. Πολλές φορές θα σκεφτείτε ότι σας κάνει ρεζίλι με την έλλειψη τρόπων συν το ότι θα σας χτυπάει συνεχώς ότι είστε δήθεν. Αν δείτε τη σχέση σαν παιχνίδι με συγκεκριμένους ρόλους ίσως...

ΛΕΩΝ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι συνδυασμός υπεροχής! Η αυθεντία συναντά τη μεγαλοπρέπεια. Και οι δύο συμπαγείς προσωπικότητες που όμως ο Αιγόκερως αρκείται στο ότι κερδίζει λόγω εμπειρίας το σεβασμό και έτσι δε νιώθετε ότι σας κοντράρει. Το ύφος του λίγο να μην ήταν αυστηρό σαν να σας δικάζει, όταν υπερβάλετε ή δραματοποιείτε μια κατάσταση κι όλα θα ήταν υπέροχα.

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυφοεγωιστής και ο Υδροχόος θέλει ντε και καλά να σας πείσει να αποδεχτείτε ότι το παν είναι το «εμείς» κι όχι το «εγώ» κι εσείς ότι το συναίσθημα είναι πάνω από το μυαλό. Εσείς έντονα παθιασμένοι, αυτός αρκετά εγκεφαλικός προκαλεί σε σας απανωτά εγκεφαλικά λόγω νεύρων. Παρ' όλα αυτά σας έλκεστε σαν μαγνήτης.

ΛΕΩΝ – ΙΧΘΥΕΣ

Τον βλέπετε σαν υπήκοο. Σας φροντίζει, σας νοιάζεται, έτοιμος να σας υπηρετήσει. Στα μάτια του φαντάζετε θεοί επί γης και θεωρούν εαυτούς τυχερούς που τους προσέξατε. Από ένα σημείο και μετά όμως όλη αυτή η προθυμία του και το ότι θα εμφανίζεται μόνιμα το θύμα της σχέσης θα σας κουράσει.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved