Ταύρος-Λέων: Μεγάλες προσδοκίες

Τα ραντεβού των ζωδίων! Προσπαθούμε να καταλάβουμε την περίεργη έλξη, την ψυχική διέγερση και την πλήρη σωματική επαφή της κάθε ζωδιακής σχέσης - στείλτε μας τις εμπειρίες και τα σχόλιά σας!

Ταύρος-Λέων: Μεγάλες προσδοκίες

Η Μαρία, Ταύρος στο ζώδιο, είναι μια διακοσμήτρια με ένα καταπληκτικό μάτι για όμορφα, καλοφτιαγμένα έπιπλα και αξεσουάρ. Έχει μια υπέροχη αίσθηση του χρώματος και του σχεδίου, ενώ η τελευταία της δουλειά εμφανίζεται σε ένα δημοφιλές περιοδικό διακόσμησης, κάτι που αποτελεί μια πραγματική ώθηση ως προς την φήμη της. Σαν Ταύρος, είναι σκληρά εργαζόμενη, επειδή κατανοεί πως θα πρέπει να έχει χρήματα για να αγοράσει ωραία πράγματα και να ζήσει μια άνετη ζωή. Η αξιόπιστη και κλασική αίσθηση του στυλ της είναι μάλιστα αυτό που της έφερε και το επόμενο project της: την ανάληψη της διακόσμησης ενός εστιατορίου!

Ο Κώστας, επιχειρηματίας, εποπτεύει την διοίκηση σε ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Σαν Λέων στο ζώδιο, απολαμβάνει να χαιρετά και να κουβεντιάζει με τους πελάτες, ενώ το αρκετά ακριβό φαγητό και η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, το έχει αναδείξει στο πιο trendy μαγαζί. Μέχρι στιγμής η επιχείρηση είναι αρκετά κερδοφόρα και σύντομα θα ανοίξει μια άλλη παρόμοια, σε μια διαφορετική τοποθεσία. Η Λιονταρίσια φύση του, ξέρει πού θέλει να πάνε τα πράγματα στη ζωή. Θέλει ωραία πράγματα και από τη στιγμή που έχει βάλει ένα στόχο, θα παραμείνει στην πορεία μέχρι να καρπωθεί την επιτυχία.

20122013 mesag

Η Μαρία μάλιστα είναι ένας από αυτούς τους στόχους του. Την στιγμή που την πρωτοαντίκρισε στην πόρτα του εστιατορίου για το επαγγελματικό τους ραντεβού, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της, καθώς ήταν ιδιαίτερα όμορφη στο σμαραγδένιο πράσινο φόρεμα που τόνιζε τα καστανά γεμάτα μπούκλες μαλλιά της και το πορσελάνινο απαλό δέρμα της.
«Επιτρέψτε μου να σας προτείνω την σπεσιαλιτέ του σεφ: επιδόρπιο σοκολάτας με κρέμα βατόμουρου σε σχήμα τριαντάφυλλου», της προτείνει καθώς της τραβά την καρέκλα στο τραπέζι. Καθώς η Μαρία κάθεται απέναντί του, παθαίνει αλλεπάλληλα εγκεφαλικά σοκ στις αισθήσεις της: από την γλυκιά γεύση στο στόμα της και από την μεθυστική μυρωδιά του ανδρικού αρώματος που την τυλίγει. Μέσα στην ζάλη της, αρχίζει και τον περιεργάζεται με άλλο μάτι. Φαίνεται για τύπο πανέτοιμο να δαπανήσει χρήματα, που αγαπά την υλική άνεση, την πολυτέλεια και τα όμορφα φυσικά αντικείμενα, αν κρίνει από το χώρο, αλλά και από το ντύσιμό του που αποπνέει υπεροχή και αρχοντιά.

20122013 mesa5

Η ώρα περνά και η αντιμετώπιση του Κώστα με τους τόνους σεβασμού, τους καλούς τρόπους και την γενναιοδωρία, της προκαλούν ασφάλεια. Το μήνυμα στον εγκέφαλο της Ταύρου ελήφθη: εφόσον ικανοποιεί βαθύτατα τις φυσικές της αισθήσεις: όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση, ίσως θα μπορούσε να δοκιμάσει να ικανοποιήσει και την αφή της. Άλλωστε δεν της είναι καθόλου αδιάφορος, αλλά θα πρέπει πέρα από τον πολλά υποσχόμενο τραπεζικό λογαριασμό του, να μπορεί της αποδείξει ότι είναι και ένας αξιόπιστος εραστής.

Καθώς η επαγγελματική τους σχέση προχωρά, ο Κώστας σαν Λέων, δεν φοβάται να της δείξει τον ερωτικό θαυμασμό του και της συμπεριφέρεται θεατρικά για να προσελκύσει την προσοχή της. Τα ακριβά δώρα πηγαινοέρχονται, ενώ τα ατελείωτα βράδια με δείπνα από πανδαισίες γεύσεων είναι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα τους, ανάμεσα στις επαγγελματικές συζητήσεις. Επειδή σαν Λέοντας δεν του αρέσει να χάνει, δίνει αρκετό καιρό στην Μαρία να νιώσει ασφάλεια μαζί του. Κατανοεί ότι δεν πρόκειται για μια συναισθηματικά τσιγκούνα, αλλά το ότι φοβάται να χάσει τον έλεγχο και δεν τα έχει τόσο καλά με την συναισθηματική ευαισθησία. Οι Ταύροι, άλλωστε, δεν λειτουργούν καλά στα συναισθηματικά ή νοητικά μήκη κύματος, καθώς πρόκειται για φυσικά, υλικά, γήινα πλάσματα που νοιάζονται για τα χρήματα και την ασφάλεια και όχι για συναισθήματα ή αφηρημένες ιδέες. Μπορεί να τους πάρει καιρό για να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, αλλά αυτό γίνεται επειδή έχουν μια βαθύτερη ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

20122013 mesaa

Σε ένα από τα βράδια πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, η Μαρία βρίσκεται στο μαγαζί του Κώστα για να συζητήσουν τις τελικές πινελιές, για την διακόσμηση το βράδυ του Χριστουγεννιάτικου ρεβεγιόν.
Τον κοιτάζει από μακριά και τον βλέπει να παίρνει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, καθώς νιώθει πια τα βαθιά συναισθήματά της γι' αυτόν.«Είμαι χαρούμενη άραγε που είναι δικός μου απόψε... ή επειδή είμαι δική του;» Σκέφτεται από μέσα της...

...Του παίρνει ώρα να χαιρετήσει τους πάντες στη σάλα του εστιατορίου, καθώς ο καθένας συνεχίζει να κατευθύνεται σ 'αυτόν, για να του πει πόσο φανταστική δουλεία είχε κάνει στο μαγαζί. Όμως μόλις ο ίδιος έχει ένα δίκαιο μερίδιο στις φιλοφρονήσεις, ορμά κατά πάνω της με όλον τον ενθουσιασμό ενός ναζιάρικου γάτου και την μεταφέρει κυριολεκτικά έξω από την πόρτα. «Η προσοχή μου τώρα είναι πάνω σου... Πάμε στο αρχοντικό μου!» της λέει χαμογελώντας, μπροστά στο έκπληκτο πρόσωπο της.
Καταφθάνοντας στο σπίτι- βίλα του Κώστα είναι και οι δυο τόσο κουρασμένοι που ξαπλώνουν στον μαλακό άνετο καναπέ, επιλογή της Ταυρίνας, μπροστά στην φανταχτερή νέα τηλεόραση του. Φορούν και οι δύο τα ρούχα τους και η Μαρία ξαπλώνει στο στήθος του για να μυρίσει το άρωμα του. Παράλληλα, εκείνος προσπαθεί να της πάρει το τηλεκοντρόλ από το χέρι, έτσι ώστε να μπορεί να έχει το πάνω χέρι. «Αν κερδίσω», της λέει, «έχουμε σεξ». Η Μαρία, δεν μπορεί παρά με χαμόγελο να συμφωνήσει στην πρόκληση. Φυσικά, είναι καλύτερη σε αυτό το παιχνίδι, αν και ποτέ δεν το έχει σκοπό να του το πει αυτό. Στο τέλος, η Μαρία καταλήγει να κερδίσει, αλλά πριν μπορέσει να του το τρίψει στην μούρη, αυτός την έχει παγιδεύσει κάτω από το σώμα του στον καναπέ. Δαγκώνει το λαιμό της και καθώς βρυχάται μαλακά της λέει: «Ωραία, τώρα θα παίξω το παιχνίδι μου. Λέγεται: θα κερδίσω έτσι κι αλλιώς».


Πιστεύετε ότι ο Κώστας και η Μαρία έχουν μέλλον;
Τι κοινό τους δένει και τι τους χωρίζει; Μπορεί μια Ταύρος να συνυπάρξει με έναν Λέοντα για καιρό; Είχατε εμπειρίες με άτομα των ζωδίων του Ταύρου και του Λέοντα; Αν ναι, πέστε μας την άποψη σας!

Διαβάστε επίσης:

Ζωδιακά Ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού Τοξότη - Υδροχόου

Παρθένος - Ζυγός: Για δυνατούς λύτες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved