Ζωδιακά Ραντεβού!

Τα 12 ζώδια συναντούν το άλλο τους μισό, σε μια νέα στήλη που θα σας συγκινήσει!

Ζωδιακά Ραντεβού!

Τα ζώδια πάνε ραντεβού, ω ναι! Τα 12 ζώδια συναντούν το άλλο τους μισό και γίνεται το «έλα να δεις»!

Στις σελίδες του astrology.gr θα παρελάσουν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί -ένας κάθε εβδομάδα- σε μια προσπάθεια να καταλάβουμε την περίεργη έλξη, την ψυχική διέγερση και την πλήρη σωματική επαφή της κάθε ζωδιακής σχέσης.

Θα μάθουμε πώς μπορεί να αποπλανηθεί με πολυτέλεια ένας Λέοντας από μια Ταύρο. Πώς ένας Σκορπιός αποκωδικοποιεί τον μυστικό κόσμο μιας Ιχθύος. Και πως μια Παρθένος παίζει το παιχνίδι έλξης και απώθησης για έναν Τοξότη, χρησιμοποιώντας την τεχνική «εγώ–πρέπει-να-σε–έχω-ανάγκη».

Φυσικά, για οποιαδήποτε σχέση θα πρέπει να υπάρχει συμβατότητα (ιδανικά θα πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες που επιτρέπουν την ύπαρξη της αμοιβαίας, πραγματικής αγάπης).

Αυτές οι περιγραφές θα επιχειρούνται από τη σκοπιά του ζωδίου (του Ηλίου του ζωδιακού κύκλου), καθώς αυτό γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

koliopanoumikroeikonakigiasxesi

Το πιο ωραίο στην υπόθεση, όμως, είναι ότι εσείς θα έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο! Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά ένας «διαγωνισμός», που θα μας καθοδηγεί να μιλήσουμε για το συνδυασμό σχέσης που εσείς θα έχετε ψηφίσει σαν τον επικρατέστερο. Ο άτυπος αυτός διαγωνισμός θα ξεκινά το Σαββατοκύριακο και τα αποτελέσματα, μέχρι την Τέταρτη το μεσημέρι, θα έχουν αναδείξει το ζευγάρι που θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή!

Βέβαια το πιο σημαντικό είναι ότι θα θέλαμε να μοιραστείτε μαζί μας τις δικές σας εμπειρίες.

Να μας πείτε τη γνώμη σας για τις σχέσεις ή να προσθέσετε την δική σας εκδοχή στο σενάριο της σχέσης! Let the game begin!

Διαβάστε επίσης

Τοξότης - Υδροχόος: Γυμνή εγκεφαλική ευχαρίστηση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved