Ποιό είναι το ιδανικό ζώδιο για να βγείτε ραντεβού;

Τι δείχνει το ζώδιό του για την συμπεριφορά του!

Ποιό είναι το ιδανικό ζώδιο για να βγείτε ραντεβού;

Η προσωπικότητά μας παίζει τον ουσιαστικό και κεντρικό ρόλο στην διαδικασία των ραντεβού. Είναι αυτό που εφιστά την έλξη μας σε ένα άλλο πρόσωπο και μας κρατά απασχολημένους με την παρουσία τους.
Υπάρχουν ορισμένες ιδιότητες που δεν θέλουμε για έναν πιθανό σύντροφο, ενώ υπάρχουν και άλλες που επιθυμούμε να έχουν. Το ζώδιό μας μπορεί να χρησιμεύσει ως δείκτης των χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας. Ας ρίξουμε μια ματιά πώς αυτά μπορούν να εφαρμοστούν κατά την διάρκεια των ραντεβού μας.

Κριός

Εάν πρόκειται να βγούμε ραντεβού με έναν Κριό, μπορούμε να βιώσουμε μια πραγματική συγκίνηση, καθώς αυτό το ισχυρό, με θέληση και τόλμη άτομο είναι άξιο θαυμασμού. Το κίνητρό του για να δουλέψει μια σχέση και η τολμηρή αποφασιστικότητά του, είναι σίγουρα σπουδαίες ποιότητες που κάποιος θα μπορούσε να έχει, αλλά κάτω από άσχημες συνθήκες, μπορεί να γίνει υπερβολικά ανταγωνιστικός και γρήγορα εκρηκτικός. Έχοντας μια τέτοια ιδιοσυγκρασία σε μια σχέση μπορεί να είναι αρκετά επιζήμιο, καθώς αυτός ο άνθρωπος δυσκολεύεται συχνά να παραδεχτεί τα λάθη του και του παίρνει πολύ χρόνο για να ζητήσει συγγνώμη. Ο Κριός είναι, ούτως ή άλλως, αυτάρκης και δεν χρειάζεται κάποιον άλλο να του φέρει την ευτυχία, καθώς είναι πρόκληση να κάνει κάτι μόνος του. Νομίζουμε ότι δεν μπορεί να βρει καλύτερο ταίρι από εμάς; Για να το ξανασκεφτούμε... Του αρέσει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση, οπότε να είμαστε προσεκτικοί προτού μας αντικαταστήσει.

Ταύρος
Ένας Ταύρος θα είναι ένα σπουδαίο λιμάνι να ρίξουμε άγκυρα, δεδομένου ότι είναι γνωστός για τη σταθερή και αξιόπιστη συμπεριφορά του. Τι περισσότερο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από έναν σύντροφο; Ακούγεται σαν να διαθέτει όλα τα τέλεια χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Το κακό είναι, ωστόσο, ότι μπορεί να είναι εξίσου αρκετά υλιστής και άπληστος από τη φύση του. Αυτό που είναι ακόμα χειρότερο, είναι ότι είναι το πιο επίμονο και άκαμπτο από όλα τα ζώδια. Χμμ, καλύτερα να το ξανασκεφτούμε προτού αρχίσουμε τα ραντεβού μαζί του. Πολλές φορές, αν και φαίνεται γλυκανάλατος και ήρεμος με την πρώτη μάτια, μπορεί γρήγορα να αλλάξει αν ένας καυγάς προκύψει.

Δίδυμοι
Ίσως ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια, ένας Δίδυμος θα προσφέρει πάντα υπέροχες στιγμές σε ένα ραντεβού, καθώς είναι γεννημένος για να συζητάει από κούνια και θέλει πάντα να είναι σίγουρος ότι και οι άλλοι το απολαμβάνουν. Ωστόσο, από την αντίθετη πλευρά, τείνει να έχει πολύ άστατο και ανήσυχο χαρακτήρα, που τον προκαλεί να αλλάζει συμπεριφορά στο δευτερόλεπτο. Πραγματικά, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε βρει κατά την διάρκεια του ραντεβού, γι' αυτό είναι σημαντικό να έχουμε επίγνωση αυτής της ασυνεπούς συμπεριφοράς του.

11112013 mesa

Καρκίνος
Η προσωπικότητα ενός Καρκίνου είναι ήρεμη και ήσυχη και ποθεί την αρμονία. Αυτές είναι σπουδαίες ιδιότητες για να έχουμε σε μια σχέση, καθώς είναι το πρόσωπο που θα περιορίσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στο ελάχιστο και μεταξύ του ζευγαριού. Δεν θα βγει έξω για να επιδείξει τα προσωπικά του, έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα πράγματα ειρηνικά. Είναι κάτι που ακούγεται θαυμάσιο, αλλά είναι επίσης γνωστός για την τάση του να είναι συναισθηματικός σε σημείο υπερβολής, κάτι το οποίο μπορεί να καταλήξει ασφυκτικό στις σχέσεις. Οι σχέσεις είναι πολύ σημαντικές γι΄ αυτόν και τις κάνει με την καρδιά του. Με κάθε καλό χαρακτηριστικό έρχεται σαφώς κι ένα άσχημο, αλλά στην περίπτωση αυτή τα θετικά υπερτερούν κατά πολύ των αρνητικών.

Λέων
Η προσοχή που αναζητά από την φύση του ο Λέοντας μπορεί είτε να χρησιμεύσει ως ένα τεράστιο συν στα ραντεβού του, είτε να απενεργοποιήσει τελείως την ρομαντική αίσθηση. Κατέχει μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού του και αποπνέει εμπιστοσύνη σε κάθε κατάσταση που βρίσκεται. Μερικές φορές όμως, αυτή η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό του μπορεί να φέρει και άσχημα αποτελέσματα, καθώς αισθάνεται πάντα την ανάγκη να είναι το κέντρο της προσοχής. Δεν ξέρω κατά ποσό μπορούμε να δεχτούμε τις συνέχεις απαιτήσεις για κολακεία και προσοχή και ότι θα θέλει πάντα να είναι ο κυρίαρχος. Οπότε το βάζουμε καλά στο μυαλό μας: Δεν θα προσπαθήσουμε ποτέ να κερδίσουμε μια αναμέτρηση μαζί του, δεδομένου ότι οι πιθανότητες είναι λιγοστές.

Παρθένος
Από τη μία πλευρά, ο Παρθένος έχει δεσμευτεί σε οποιαδήποτε κατάσταση απαιτεί πρόγραμμα και από την άλλη πλευρά, μπορεί να εξαρτάται από τους άλλους. Αυτό είναι το είδος του ατόμου που θα προσεγγίσει μια σχέση με έναν ανιδιοτελή τρόπο και θα βεβαιωθεί ότι είμαστε εξίσου ικανοποιημένοι. Θα δώσει όλο το είναι του για να δουλέψει το μεταξύ μας, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες, το οποίο είναι ένα πολύ επιθυμητό χαρακτηριστικό σε έναν σύντροφο. Διαθέτει επίσης μια ισχυρή αίσθηση του χιούμορ, κάτι που σε ένα ραντεβού μαζί του θα δώσει έξτρα πόντους.

Ζυγός
Ο Ζυγός κατέχει μια ισχυρή ηθική πυξίδα, το οποίο είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό για έναν παρτενέρ. Έχει μια ισχυρή αίσθηση του τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, καθώς είναι από τα άτομα που αγωνίζονται για την ισορροπία σε κάθε πτυχή της ζωής. Όταν διαφωνούμε με ένα Ζυγό, θα κρατήσει ένα χαμηλό επίπεδο και θα προσπαθήσει να δούμε κάθε πλευρά του προβλήματος με επιχειρήματα. Πέστε μου, δεν είναι αυτό μια ανάσα φρέσκου αέρα σε μια σχέση; Ακόμα καλύτερα, είναι εξαιρετικά κοινωνικός και εξωστρεφής. Το χειρότερο χαρακτηριστικό του είναι η απάθεια – αλλά το παρακάμπτουμε, γιατί το υπερκαλύπτουν οι δίκαιες τάσεις του.

11112013 mesaass

Σκορπιός
Ο Σκορπιός διαθέτει μερικές από τις πιο έντονες και περίπλοκες προσωπικότητες απ' όλα τα ζώδια, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του σε μια σχέση- πόσο μάλλον στα ραντεβού μαζί του- αρκετά κουραστική. Στερείται ανοχής, σε σημείο να συμπεριφέρεται με βάναυσο και αμυντικό τρόπο, ιδίως όταν αμφισβητούν τα κίνητρά του. Η θετική πλευρά του είναι ότι είναι πολύ ιδιωτικός και συναισθηματικός με τους ανθρώπους και αφοσιώνεται στις σχέσεις του.

Τοξότης
Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα πράγμα στο μυαλό του: την αγάπη. Ο Τοξότης είναι ίσως ο πιο βολικός και εύκολος απ' όλα τα ζώδια για να βγούμε ραντεβού. Έχει την καταπληκτική ικανότητα, που σχεδόν όλοι μας επιθυμούμε σε έναν σύντροφο, το να προσπερνά τις αρνητικές καταστάσεις, χωρίς να του επιτρέπει να περιορίσει τη διάθεσή του. Το μόνο μειονέκτημα σε έναν Τοξότη είναι ότι μπορεί να θυμώσει εύκολα.

Αιγόκερως
Ίσως η πιο αξιέπαινη ποιότητα που ο Αιγόκερως διαθέτει, είναι το γεγονός ότι έχει μια καταπληκτική εσωτερική δύναμη που του επιτρέπει να ανυψωθεί πάνω από κάθε εχθρότητα. Είναι εξαιρετικά λογικός, ακόμη και μέσα στο χάος, γεγονός που τον καθιστά έναν σπουδαίο σύντροφο. Αν και να πούμε, δεν είναι από τους πιο αυθόρμητους ανθρώπους σε μια σχέση, θα παραμείνει σταθερός και πιστός. Την προσοχή όμως στο γεγονός, ότι αν δεν είμαστε ένα εξίσου ισχυρό και με αυτοπεποίθηση πρόσωπο, ο Αιγόκερως δεν θα μας ανεχτεί για πολύ.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι γνωστός για τον «out of the box» τρόπο σκέψης, ο οποίος, αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι αρκετά συναρπαστικός στα ραντεβού. Το καλύτερο μέρος του χαρακτήρα του είναι όταν είναι σε μια συντροφική σχέση, θα δεχτεί τις αδυναμίες μας χωρίς να προσπαθήσει να μας αλλάξει. Ειλικρινά, τι περισσότερο θα μπορούσαμε να θέλουμε σε έναν σύντροφο, εκτός από κάποιον που μας δέχεται όπως αληθινά είμαστε;

Ιχθύς
Ο Ιχθύς κάνει το πιο κατάλληλο ταίρι για ραντεβού, δεδομένου ότι είναι πολύ υπομονετικός και ευαίσθητος. Φροντίζει με ευαισθησία, ιδεαλισμό και ρομαντισμό και επενδύει πλήρως σε όποιες σχέσεις αναμιγνύεται. Οι άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού με έναν Ιχθύ είναι τυχεροί, δεδομένου ότι θα φτάσουν και στην άκρη της γης, που λέει ο λόγος, για να τους δουν ευτυχισμένους.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved