Αφροδίτη στον Τοξότη - Στόχοι καρδιάς!

Καλπάζοντας πάνω στις οπλές του Κένταυρου (Τοξότης), η Αφροδίτη είναι πάντα σε επιφυλακή για μια νέα περιπέτεια

Αφροδίτη στον Τοξότη - Στόχοι καρδιάς!

H Αφροδίτη στέλνει τα θέματα της καρδιάς μας στον Τοξότη σήμερα. Η ερωτική μας ζωή χρειάζεται χώρο για να κινηθεί από την κρεβατοκάμαρα του Σκορπιού έξω στο φθινοπωρινό αέρα. Λοιπόν, θα μπορούσαμε να κάνουμε έρωτα όλη μέρα - εεε, με αυτό ασχοληθήκαμε τον τελευταίο μήνα - αλλά τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ειδύλλια γεμάτα από το κάλεσμα της άγριας φύσης και της περιπέτειας.

Για τον επόμενο μήνα μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, η αγάπη και ο έρωτας ανθίζουν σε μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα-πάρτι και μας ενθαρρύνει να αναμιχτούμε με τους ανθρώπους που έχουν κάτι ενδιαφέρον, εξωτικό και κάνουν το μυαλό μας να «στροφάρει». Απολαμβάνουμε λοιπόν την ποικιλία των προσωπικοτήτων και των συμφερόντων, που κάνουν τους άλλους ελκυστικούς στα μάτια μας.

utjp

Αυτό μάλιστα θα είναι πάρα πολύ εύκολο καθώς η Αφροδίτη εδώ, είναι ιδιαίτερα καλή στο να προσελκύει πληροφορίες και γνώσεις για τους άλλους. Μένουμε σε εγρήγορση και καλό είναι να γνωρίζουμε ότι οι πληροφορίες που αναζητάμε μπορεί να έρθουν από την έρευνά μας, αλλά και από μια τυχαία συνάντηση σε μια αίθουσα αναμονής, από την τηλεόραση, από ένα περιοδικό που πέφτει από το ράφι στα πόδια μας, κλπ. Έτσι... ας μην περιορίσουμε τον εαυτό μας.

Για τις επόμενες εβδομάδες, δεν θα θέλουμε να νιώθουμε δεμένοι κάπου και σαφώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεσμευτούμε σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Αν είμαστε ήδη σε μια σχέση, η ανάγκη μας για ελευθερία θα γίνει προτεραιότητα, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον σύντροφό μας, βεβαιώνοντας τον ότι δεν απειλείται από μια σειρά φίλους και γνωστούς μας.

futtttttttttttt

Και λέγοντας φίλους, το διάστημα αυτό, θα θελήσουμε μια ποικιλία ανθρώπων στην ζωή μας και πιθανό να κάνουμε φίλους από πολλά μέρη σε όλη την υδρόγειο. Όταν πρόκειται για τον έρωτα, θα θέλουμε η ερωτική μας ζωή να είναι μια περιπέτεια και θα προτιμήσουμε να είμαστε ενεργητικοί παρά παθητικοί. Οι σχέσεις μας θα είναι ένα βασικό συστατικό της επιθυμίας μας να διευρύνουμε την σφαίρα των εμπειριών μας, κατανοώντας ολοένα και περισσότερο τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Μπορούμε να διαλέξουμε να πάμε ένα ταξίδι κάπου μακριά, σε μια αναζήτηση για ένα ειδύλλιο που μπορεί να φαίνεται αδύνατο για ορισμένους. Αλήθεια πόσο μακριά πρόκειται να πάμε για την αγάπη; Ένα ταξίδι, είτε για λίγο, είτε για πολύ, θα μπορούσε να μας δώσει μια εντελώς νέα προοπτική στα θέματα της καρδιάς.

4102013 mesa5

Άλλωστε καλπάζοντας πάνω στις οπλές του Κένταυρου (Τοξότης), η Αφροδίτη είναι πάντα σε επιφυλακή για μια νέα περιπέτεια, μια κατάκτηση, μια αδελφή ψυχή με την οποία θέλει να συγχωνευτεί. Αν και οι σχέσεις που συνάπτονται αυτό το διάστημα, μπορεί να μην διαρκέσουν για πάντα, είναι πολύ συναρπαστικές και γεμάτες ενθουσιασμό. Ο στόχος τους είναι να μην είμαστε το ίδιο πρόσωπο μετά από τη σχέση, όπως ήμασταν πριν. Αυτή η μάθηση επεκτείνεται ανάμεσα στους συντρόφους κάνοντας τους λάτρεις της ιδέας για νέα ύψη στην προσωπική ανάπτυξη. Και πέστε μου, δεν είναι συναρπαστικό, να ταξιδέψουμε με νεανικό πάθος και ορμητικότητα για να συναντήσουμε την περιπέτεια;

Σεξουαλικά, θα απολαμβάνουμε την συναισθηματική και πνευματική ανταλλαγή ενέργειας. Θα θέλουμε, επίσης, τον ανταγωνισμό κάθε είδους και να βρούμε έναν ερωτικό παρτενέρ ο οποίος θα μας προκαλεί να είμαστε καλύτεροι.

4102013 mesa 1

Όσοι είμαστε ελεύθεροι, χαράς ευαγγέλια, καθώς θα απολαμβάνουμε το άθλημα του κυνηγιού. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, κρατεί το τόξο και το βέλος και βρίσκει το νέο «θήραμα», σαν τον λύκο που ξεχωρίζει ένα ελάφι. Μόλις εντοπιστεί το ερωτικό αντικείμενο, θα προσπαθήσει να επινοήσει ένα φευγαλέο σχέδιο επίθεσης. Ακόμα κι αν φαινόμαστε χαλαροί και με καλή διάθεση, κάτω από τη σάρκα μας υπάρχει μια σφιχτή «έκσταση», που απλά περιμένουμε να απελευθερώσουμε και να επιτεθούμε ξαφνικά με μία κίνηση ενθουσιώδους σύλληψης.

Έχετε κατά νου όμως, ότι πίσω από τα περιπλανώμενα μάτια των υποψήφιων «κυνηγών» αυτό το διάστημα, κρύβονται και φράσεις που ίσως να μη μας αρέσουν όπως: «Ζούμε μόνο μια φορά», «η ελευθερία μου είναι δική μου», ή «δεν μπορώ το κλουβί καρδιά μου». Το πιο σημαντικό πράγμα αυτήν την περίοδο είναι να ζούμε την στιγμή. Η κάθε δράση μας θα πρέπει να μας οδηγεί σε κάποιο ιδεαλιστικό, έντονο, παθιασμένο αποκορύφωμα, άσχετα αν είναι σωστό ή λάθος. Όλα τα ήθη, παραμερίζονται μπροστά σε αυτή την μακάρια στιγμή της σφοδρής επιθυμίας και της συγκίνησης.

ltqa

Οι σχέσεις που θα κρατήσουν κάτω από μια περίοδο Αφροδίτης στον Τοξότη είναι ισχυρές, αυθόρμητες, προκλητικές που μπορούν να κρατήσουν την προσοχή μας. Χρειαζόμαστε το μυαλό και τα συναισθήματα μας σε εγρήγορση και συντρόφους που πρέπει να είναι αρκετά πολύπλοκοι και προκλητικοί.

... Και τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από την αναρρίχηση στην πλάτη της αμαζόνας Αφροδίτης στον Τοξότη για ερωτικές περιπέτειες.

kqwed

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved