Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Τι θα φέρει στις σχέσεις μας;

Η ποιότητα της ζωής μας αντανακλά την ποιότητα των σχέσεων μας!

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Τι θα φέρει στις σχέσεις μας;

Όπως γνωρίζουμε, κάθε Νέα Σελήνη, μας οδηγεί σε ένα νέο ταξίδι συναισθηματικής ωρίμανσης ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται. Ένα από τα μεγαλύτερα ταξίδια της ζωής μας είναι να κατανοήσουμε τις σχέσεις μας κι αυτή η Νέα Σελήνη στο Ζυγό τις φέρνει στο επίκεντρο.


Για να κτίσουμε όμως σωστές και υγιείς σχέσεις, πρέπει να ξεκινήσουμε πρώτα από την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Η Αφροδίτη, ως κυβερνήτης του Ζυγού, μας βοηθά να αφουγκραστούμε τις σκέψεις μας, μέσα από το τσάκρα της καρδιάς για να δούμε αν είμαστε αληθινοί με τους εαυτούς μας. Με την Αφροδίτη, θα πρέπει να εξετάσουμε τις καρδιές μας (η Αφροδίτη είναι η αρχετυπική ενέργεια που εξουσιοδοτεί τα τσάκρα της καρδιάς) για να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα από τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, κοιτάζοντας τα πιο σκοτεινά συναισθήματά μας και φροντίζει να εστιάσουμε στο πού νιώθουμε πληγωμένοι, μοναχικοί και ανίκανοι να συνδεθούμε. Ταξιδεύοντας μέσα από τον Κάτω Κόσμο, διεκδικεί τα γυναικεία τμήματα του εαυτού μας που κρατάμε κρυφά, φοβούμενοι ότι αν τα δείξουμε, μπορεί να απορριφτούν.

4102013MESA

Μας βοηθά επίσης να εξετάσουμε αυτά τα τμήματα που έχουμε απορρίψει και να κατασκευάσουμε νέες συναισθηματικές δομές που θα μας επιτρέψουν να τα φέρουμε στο φως. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι μόνο όταν αγκαλιάζουμε και το σκοτάδι μας, γινόμαστε ολοκληρωμένοι. Αναγνωρίζουμε λοιπόν την αλήθεια του ποιοί είμαστε, γιατί αυτό είναι που θα μας βοηθήσει να δούμε την αλήθεια των άλλων. Αυτή είναι η βάση όλων των σχέσεών μας.

Εάν είμαστε ελεύθεροι και ψάχνουμε για έναν σύντροφο, οι κεραίες μας θα είναι ευαισθητοποιημένες. Θα είναι χρήσιμο για εμάς να βγούμε από το σπίτι και να σμίξουμε, να κοινωνικοποιηθούμε και να δώσουμε στη ζωή μια ευκαιρία για να φέρει κάποιον για εμάς. Να γνωρίσουμε έναν νέο άνθρωπο που δίνει νόημα στη ζωή μας και να σταματήσουμε να κατηγορούμε τους άλλους για τον πόνο μας. Ο Δίας στον Καρκίνο ευλογεί το συναισθηματικό σώμα μας, το άνοιγμά μας σε νέες αντιλήψεις σχετικά με το τι χρειαζόμαστε τώρα για να αισθανθούμε πλήρεις. Μερικοί θα καταλάβουν ότι αυτό που μέχρι τώρα ψάχναμε, ίσως να μην είναι αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά.

4102013MESA2

Αν είμαστε σε μια σχέση, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δώσουμε την εκτίμηση, την ευγνωμοσύνη για την αγάπη που εχει φέρει στην ζωή μας και να αναζητήσουμε μαζί την ολοένα και βαθύτερη εμπιστοσύνη, την οικειότητα και την πραγματική αυτό-έκφραση.
Είναι σημαντικό να τα θυμόμαστε αυτά, γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί αν το χρησιμοποιήσουμε, μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε τα θέματα που υπάρχουν ανάμεσα μας. Ξέρουμε που στεκόμαστε. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξουμε να μην υπάρξει λεκτική ή σωματική κατάχρηση. Ενοχή, ζήλεια και πράξεις χειραγώγησης είναι ένας τρόπος του «εγώ» μας, που μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχό μας. Και αυτό σίγουρα δεν είναι αγάπη, είναι φόβος. Ας μην γίνουμε ένα εργαλείο που θα μας αναγκάσει να παραδώσουμε την εξουσία μας, επιτρέποντας άλλους να μας ελέγχουν. Να θυμόμαστε ότι η αλήθεια λειτουργεί. Αν κάτι δεν είναι αλήθεια, δεν θα λειτουργήσει για εμάς.

Αν πάλι βρεθούμε σε μια πάλη για την εξουσία σε οποιαδήποτε σχέση ή κατάσταση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε ειλικρινείς για το πώς αισθανόμαστε. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν συμβιβασμό.
Σχέσεις αγάπης/μίσους και σεξουαλικού πάθους θα μπορούσαν επίσης να μας δοκιμάσουν. Η ανάγκη για υπομονή, σαφήνεια και συμβιβαστικές λύσεις είναι αυτά που πρέπει να επιδιώξουμε τώρα, πάνω απ' όλα.

Αν όμως είμαστε ένα βήμα πριν τον χωρισμό και αισθανόμαστε εγκλωβισμένοι σε μια νεκρή σχέση, θα μπορούσαμε κάτω από αυτή την Νέα Σελήνη, να απεγκλωβιστούμε. Αυτό θα μας επιτρέψει να νιώσουμε και να επιστρέψει η χαρά μας, αφού πλέον έχουμε διεκδικήσει τα θέλω της καρδιά μας. Είναι σημαντικό να αγαπάμε περισσότερο, από την ανάγκη μας για μια σχέση.
Οι στενότερες σχέσεις μας λοιπόν, εκεί όπου όλες οι πληγές μας, η παιδική ηλικία και οι δομές της προσωπικότητας ενεργοποιούνται, μας θέτουν σε δοκιμασία. Είμαστε όλοι σε μια ολοένα και βαθύτερη αναζήτηση για να αποκτήσουμε περισσότερη ωριμότητα, σοφία και συνείδηση. Με αυτό κατά νου, όλες οι περιοχές που χρειάζονται θεραπεία στην καρδιά μας, όπως και η ικανότητά μας για πραγματική εμπιστοσύνη και αγάπη για ένα άλλο ον, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν.

Σας εύχομαι το καλύτερο της Νέας Σελήνης και πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να συλλάβουμε την αλήθεια, κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου που έρχεται, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για όμορφες ισορροπημένες σχέσεις.


Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.



*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved