Αστρολογικά Tips αποπλάνησης

Όταν το σεξ γίνεται ένα διασκεδαστικό παιχνίδι

Αστρολογικά Tips αποπλάνησης

I Gotta Feeling that tonight is gonna be a good night! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα, θέλουμε να διασκεδάσουμε και να το ρίξουμε λίγο έξω! Η χαρά για τη ζωή έρχεται από την καρδιά μας και μας καλεί για ξεφάντωμα. Θέλουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Επειδή πρόκειται για μια Σελήνη που ευνοεί το φλερτ και το παιχνίδι, τι θα λέγατε για μια συναρπαστική ευκαιρία σεξουαλική τόνωσης;

Πρώτου ξεκινήσετε να θυμάστε ότι το σεξ με την Σελήνη στον Λέοντα είναι παιχνίδι. Το σεξ είναι διασκεδαστικό, είναι παθιασμένο και μερικές φορές είναι και δραματικό. Δημιουργήστε λοιπόν μια συναρπαστική νύχτα για εσάς και τον εραστή ή την ερωμένη σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε, εδώ είναι μια λίστα με μερικές ιδέες για τους δύο σας.

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy

1. Καταρχάς, αν σχεδιάζετε την βραδιά εντός σπιτιού διώξτε τους πάντες να μην σας ενοχλούν και καρφιτσώστε ένα ταμπελάκι only for VIPS, έξω από την κρεβατοκάμαρα. Είπαμε η βραδιά απαιτεί αποκλειστικότητα και πολυτέλεια για τον σύντροφο σας που πρέπει να νιώσει βασιλιάς/βασίλισσα. Φυσικά το δωμάτιο θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο μόνο, για τις αυτού εξοχότητες εαυτού σας, οπότε δημιουργήστε ένα χώρο πραγματικά λαμπερό. Αναδείξτε το μέγεθος του κρεβατιού, ενώ προτιμήστε ζεστά χρώματα όπως το τριανταφυλλί, σωμόν, κοράλλι που μπορεί να βγάλουν μια απαλή πλευρά του συντρόφου σας, ο οποίος θα πιο είναι προσεκτικός με τις ανάγκες σας, ενώ σχέδια animal print (Λέων) θα ξυπνήσουν την παθιασμένη τυχοδιωκτική φύση τους.

Fotolia 15556930 Subscription XXL

2. Σκεφτείτε να υποδυθείτε έναν ρόλο. Είναι μέρες που μπορεί ο εαυτός μας να υποδυθεί εύκολα έναν ρόλο. Γι' αυτό διαλέξτε ένα σεξουαλικό σενάριο. Είστε ένας σεΐχης που θέλετε να σας υπηρετούν, είστε μια σταρ του σινεμά που θέλει όλη την προσοχή και τον θαυμασμό ή μια διάσημη τραγουδίστρια- χορεύτρια που θα χορέψει μόνο για εκείνον; Ό, τι και αν διαλέξετε να θυμάστε το λιονταρίσιο σεληνιακό vibe φέρνει το αναιδές νταηλίκι στους άνδρες και τη ντίβα στις γυναίκες.

Fotolia 39910290 Subscription XL

3. Είναι η ώρα να δώσετε έμφαση στην «παράσταση». Τα εσώρουχα, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ θα πρέπει να συμμετέχουν σε αυτό. Διαλέξτε τα πιο ακριβά και φινετσάτα, τα oποία θα φαίνονται λαμπερά κάτω από τον κατάλληλο φωτισμό.

Σας είπα; Α δεν σας είπα! Τέτοιες ημέρες δεν κλείνουμε τα φωτά, όταν κάνουμε σεξ. Θέλουμε θέαμα και show και φυσικά τους προβολείς πάνω μας.

4_copy_copy_copy_copy_copy_copy

4. Επαινέστε τον τρόπο που περπατάει και αναπνέει. Τον τρόπο που είναι ντυμένος ο σύντροφός σας ή το ποσό όμορφος είναι γυμνός. Αντιμετωπίστε τον, σαν τον καλύτερο στο είδος του. Η σέξι διάθεση της Σελήνης στο Λέοντα έχει ανάγκη από λόγια θαυμασμού, κομπλιμέντα και ατέλειωτες φιλοφρονήσεις. Μουρμουρητά και λόγια επαίνου στο αυτί του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι must λοιπόν. Συμβουλή μου: Να είστε large!

Fotolia 50671172 Subscription XXL

5. Δώστε διαταγές και ζητήστε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα, υπάρχει μια δημιουργική έμπνευση στον αέρα και μπορούμε να ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον να λάμψει πιο έντονα. Προχωρήστε και μιλήστε για όλα αυτά που δεν τολμούσατε. Μιλήστε ερωτικά, βάζοντας δράμα και πάθος στις φαντασιώσεις σας. Εμπιστευτείτε τον εσωτερικό ηθοποιό μέσα σας και κάντε το κρεβάτι σας, την σκηνή σας!

Πάντως να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε ντροπαλοί, εκτός κι αν φυσικά είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα σας. Τα πάντα, κάτω από την Σελήνη στο Λέοντα είναι μέρος ενός παιχνιδιού. Και μην ανησυχείτε για το πώς σας βλέπουν ή πως θα δικαιολογηθείτε αργότερα. Δυστυχώς, η Αφροδίτη στην Παρθένο θα βάλει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σας. Οι άλλοι όμως, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα θυμούνται ακόμη τις λεπτομέρειες, γιατί πάνω απ' όλα είναι η επίδραση που έχει σημασία. Η αξία της ψυχαγωγίας. Είναι σαν ένα ταξίδι στο θέατρο, όπου μπορείτε να παίξετε τη σκηνή σας στο κοινό σας, η οποία έχει τους δικούς της ιδιαίτερους κανόνες και ήθη. Μπορείτε να πάρετε την εμπειρία γιατί ξέρετε ότι προσποιείστε και ότι θα τελειώσει. Και όσο περισσότερο θα επενδύσετε σε αυτό το μικρό κομμάτι του εξωπραγματικού, τόση περισσότερη διασκέδαση θα έχετε.

Με όλα αυτά κατά νου προγραμματίστε την ημέρα σας και ενσωματωθείτε στο πνεύμα μιας από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του μήνα για να εξερευνήσετε τη σέξι πλευρά της ζωής.

Υ.Γ Το τραγούδι μπορεί να συνοδέψει έναν από τους ρόλους σας. Ξέρετε εσείς... Go on! The show must go on!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved