Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 14° 18' 52" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 18° 57' 58" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 19° 42' 26" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 06' 55" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 10° 49' 22" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 31' 03" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 08' 29" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 14° 59' 55" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 40' 22" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 44' 32" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 18' 37" ΤΑΥΡΟΣ R

Το τρίτο πρόσωπο: Η Παρθένος σε παράλληλη σχέση

Οι Παρθένοι είναι ρεαλιστές και ορθολογιστές και πιστεύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι ιδανικό

Το τρίτο πρόσωπο: Η Παρθένος σε παράλληλη σχέση


Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων
Οι εκπρόσωποι του ζωδίου της Παρθένου είναι άτομα προγραμματισμένα και διαθέτουν φίλτρο προστασίας από πάσης φύσεως «κακόβουλους» χρήστες. Έχουν οργανώσει και κατηγοριοποιήσει τα δεδομένα που μπορεί να απειλήσουν το καλά σεταρισμένο πρόγραμμα της ζωής τους κι η κατάσταση «σε δέσμευση» είναι ένα από αυτά. Κάθε όμως φίλτρο προστασίας διασφαλίζει εν μέρει την ακεραιότητα των δεδομένων και είναι πολύ πιθανόν το σύστημα τους να προσβληθεί από ένα χρήστη «σε δέσμευση» βρίσκοντας κενά ασφαλείας.

 

Πως το μαθαίνει
Οι Παρθένοι είναι σχολαστικοί και παρατηρητικοί. Σχεδιάζουν εκ των προτέρων κάθε κίνηση που θα κάνουν και συνάμα παρατηρούν και καταγράφουν κάθε κίνηση του άλλου. Έτσι αν ο άλλος αδυνατεί να δεσμευθεί σε κάτι για τις επόμενες μέρες, τα βράδια απαντά μόνο με μηνύματα, το ένα Σάββατο μπορεί να βγει και το άλλο έχει κάτι να κάνει, τότε παρεκκλίνει από το πρόγραμμα και στο σύστημα των Παρθένων θα χτυπήσει συναγερμός με μήνυμα «προσβολή από ιό».

 

Διεκδικεί ή φεύγει
Οι Παρθένοι είναι υπέρμαχοι της καθαριότητας και της υγείας σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να μην έχουν φιλοδοξίες, να μην ζητούν τα φώτα της προβολής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν σε μια σχέση – ιό που πρόσβαλλε τη λειτουργία του προσωπικού τους συστήματος. Στην αρχή ίσως τους πιάσει μια κρίση πανικού όμως γρήγορα θα καταφύγουν στη μέθοδο «φασίνα» την οποία θα ξεκινήσουν μανιωδώς. Θα κάνουν αυστηρή αυτοκριτική, θα αναβαθμίσουν το firewall τους με νέα δεδομένα και συγκεκριμένη μέρα και ώρα αφού θα έχουν φάει κάτι υγιεινό, θα έχουν κάνει μπάνιο, θα έχουν διαβάσει κάτι από Γκαίτε (κι αυτός Παρθένος) και με ύφος γιατρού, που βγάζει ιατρικό ανακοινωθέν, θα λήξουν τη σχέση. Είναι η μόνη γιατρειά.

 

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο
Οι Παρθένοι είναι ρεαλιστές και ορθολογιστές και πιστεύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι ιδανικό, η σχέση κάτι πραγματικό και η σύγχυση του ιδανικού με του πραγματικού δεν μένει ποτέ ατιμώρητη. Πράγμα που σημαίνει πως για να πουν «στους δυο ο Παρθένος χωρεί» τότε έχουν υπολογίσει όλα τα πιθανά σενάρια.

 

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου
Προτεραιότητα τους σε μια σχέση δεν είναι ούτε το σεξ ούτε η οικονομική εξασφάλιση. Αυτό που ζητούν είναι επικοινωνία και νοητική επαφή. Η ηδονή που επιδιώκουν συνίσταται στην πλήρωση ενός κενού που προέρχεται από τη μάθηση που έχουν αξιολογήσει ό, τι μπορεί να τους προσφέρει η εν λόγω σχέση.

 

Πως κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα
Με καλή προετοιμασία. Έχει παρατηρήσει ποιες είναι οι ανάγκες του επικείμενου παρτενέρ του και είναι εκεί με πράξεις. Εξ άλλου ο Παρθένος μπορεί να απολαμβάνει τις συζητήσεις και τις αναλύσεις όμως επί τω πλείστον αφήνει τα έργα του να μιλούν για το ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει

 

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή Από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή
Οι Παρθένοι απεχθάνονται την ακαταστασία και θέλουν όλα να είναι στη θέση τους. Μπαίνοντας εν γνώσει του σε μια παράλληλη σχέση ένας εκπρόσωπος τους δεν τον απασχολεί αν θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 1. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ότι έχει τη θέση του μέσα στο παιχνίδι κι αναμφίβολα την ιδρώνει τη φανέλα.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

 

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved