Το τρίτο πρόσωπο: Ο Ταύρος σε παράλληλη σχέση

Ο Ταύρος δεν είναι ούτε αιθεροβάμων ούτε οπορτουνιστής, αντίθετα αρέσκεται από την ιδέα ενός ρομαντικού ειδυλλίου που θα του καλύπτει τις συναισθηματικοερωτικές ανάγκες

Το τρίτο πρόσωπο: Ο Ταύρος σε παράλληλη σχέση

Ο Ταύρος ανήκει στη γήινη τριάδα και ως εκ τούτου είναι προσγειωμένος και πατάει γερά στη γη. Παράλληλα, βρίσκεται υπό την κυριαρχία της Αφροδίτης, γεγονός που εξηγεί πέρα από τον φυσικό αισθησιασμό που τον χαρακτηρίζει και την αδυναμία του στις σαρκικές απολαύσεις και τις «γλυκές αμαρτίες».

Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων
Αν και αφιερώνει μεγάλο μέρος της ζωής του στη συγκέντρωση υλικών αγαθών αναζητά πάντα τον έρωτα και την εμπειρία ενός ρομάντζο. Η ανάγκη αυτή μπορεί να αποτελέσει αιτία για να πέσει θύμα των περιστάσεων, ιδιαίτερα αν η στάση του άλλου του δημιουργήσει την εντύπωση ότι μαζί του θα είναι ασφαλής ή διεγείρει τις ερωτικές αισθήσεις. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορεί το άτομο που θα θέλξει τον Ταύρο να ισοδυναμεί με το «κόκκινο πανί» που ερεθίζει τον ταύρο, δηλαδή να μην πατά καθόλου στη γη, να είναι εξωστρεφές, ζωηρό, ενεργητικό και πιθανόν να ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων της φωτιάς.

Πως το μαθαίνει
Ο Ταύρος από τη στιγμή που θα κάνει σχέση, προσηλώνεται σε αυτή και δημιουργεί μια καθημερινή ρουτίνα που περιλαμβάνει την επανάληψη επαφών και δραστηριοτήτων με τον/την παρτενέρ του. Έτσι από τη στιγμή που το άλλο άτομο είναι δεσμευμένο δεν θα μπορέσει για πολύ ή και καθόλου να προσαρμοστεί στην καθημερινή ερωτική ρουτίνα με συνέπεια. Ο Ταύρος είναι βραδύκαυστος και μπορεί να καθυστερήσει να βάλει σε μια σειρά τις «επίμαχες ασυνέπειες» όμως κάποια στιγμή θα κάνει το άθροισμα και δεδομένου ότι είναι καλός στους λογαριασμούς θα «κάνει ταμείο» στη σχέση. Μόλις αντιληφθεί ότι η σχέση του τον εξαπατά, προδίδοντας τον έρωτα του και διαψεύδοντας τις προσδοκίες του ....ωχ, ωχ, ωχ. Γίνεται έξαλλος από θυμό και οργή και οι φωνές του θα ακουστούν μέχρι το μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Διεκδικεί ή φεύγει
Ο Ταύρος θα αργήσει να αποδεχτεί ότι προδόθηκε από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε ένα κοινό μέλλον. Θα διεκδικήσει γιατί έχει πείσμα και δυνατή θέληση αν όμως δεν έχει την εξέλιξη και με τους ρυθμούς που την επιθυμεί τότε η σχέση θα «αργοπεθάνει» και αυτό γιατί ο Ταύρος μπορεί να θέλει την αποκλειστικότητα όμως δεν μπορεί να μεταπηδήσει από τη μια κατάσταση στην άλλη στο πι και φι.

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο
Ο Ταύρος ανήκοντας στο σταθερό σταυρό στου ζωδιακού, διαθέτει επιμονή και υπομονή που συχνά εκδηλώνονται με εμμονή και πείσμα και αν του μπει κάτι στο κεφάλι δύσκολα του το βγάζεις. Αν του «καρφωθεί» ένα πρόσωπο στο μυαλό πριν κάνει οτιδήποτε θα φροντίσει να ελέγξει τις πιθανότητες που έχει να μην χάσει τη βολή του και να ζήσει κάτι ωραίο εξασφαλίζοντας τόσο σταθερότητα όσο και ασφάλεια.

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου
Ο Ταύρος δεν είναι ούτε αιθεροβάμων ούτε οπορτουνιστής, αντίθετα αρέσκεται από την ιδέα ενός ρομαντικού ειδυλλίου που θα του καλύπτει τις συναισθηματικοερωτικές ανάγκες και βέβαια δεν θα θίγει τα οικονομικά του συμφέροντα. Αν επιλέξει το σύντροφο κάποιου άλλου αυτό έχει γίνει με τα παραπάνω κριτήρια και νιώθοντας σίγουρος για την επιλογή του. Άπαξ λοιπόν το πάρει απόφαση τίποτα δεν τον σταματά.

Πως κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα
Θα αφιερώσει πολύ χρόνο, θα αποφύγει τις βιαστικές κινήσεις, θα κάνει χατίρια διαρκείας και αντοχής στο χρόνο και θα φροντίσει κάθε στιγμή μαζί του να είναι κάτι παραπάνω από όμορφη. Μέρα με τη μέρα θα κάνει και κάτι παραπάνω προσφέροντας στον άλλο ο,τι επιθυμεί η ψυχή του. Θα επιμένει και θα λέει «Σ' αγαπώ» με τον τρόπο του απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή, ωσότου το πρόσωπο που λαχταρά πέσει στην αγκαλιά του.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή Από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή
Ο Ταύρος κυριαρχείται από συναισθήματα ζήλιας και αποκλειστικότητας ως εκ τούτου τα δίνει όλα για να βρεθεί από αναπληρωτής πρωταγωνιστής στην καρδιά και το κρεβάτι του/ της παρτενέρ του. Δεν θέλει να δανείζεται φιλιά ούτε να παίρνει αγάπη από ξένη τσέπη θέλει να είναι όλα δικά του. Επιμένει λοιπόν ότι «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωσή μας υπάρχει άλλος δρόμος, αυτός που προχωράμε οι δυο μας μαζί.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved