Το τρίτο πρόσωπο: Ο Κριός σε παράλληλη σχέση

Ο Κριός κινείται αυτόματα και με ορμή χωρίς χρονοβόρους συλλογισμούς και προβληματισμούς

Το τρίτο πρόσωπο: Ο Κριός σε παράλληλη σχέση

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται

Ο Κριός συμβολίζει το πανίσχυρο ένστικτο που είναι προικισμένο όλο το ζωικό βασίλειο προκειμένου να αναπαραχθεί και το οποίο ελέγχει a priori την επιλογή του σεξουαλικού συντρόφου, κρίνοντας αν τα γνωρίσματα ενός πιθανού παρτενέρ τείνουν να εξασφαλίζουν γερούς απογόνους. Ως εκ τούτου, όταν το ένστικτο του σεξ ενεργοποιηθεί ο Κριός μπορεί να μην το συνειδητοποιεί όμως υπακούει στη βασική του αρχή που είναι «τρέξε να προλάβεις πρώτος». Έτσι, ο Κριός κινείται αυτόματα και με ορμή χωρίς χρονοβόρους συλλογισμούς και προβληματισμούς όπως «μήπως όμως είναι σε σχέση;» ή « αχ, όχι, είναι σε σχέση». Ως γνωστόν πρώτα δρα και μετά σκέπτεται...

Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων

Κριός και θύμα αποκλείεται, πρόκειται για δύο έννοιες εξ ορισμού αντίθετες. Μπορεί πάνω στην καψούρα του να την «πατήσει» καθώς τρέχει με χίλια, προκειμένου να μη χάσει το κελεπούρι όμως άλλο θύμα και άλλο απρόσεκτος. Είναι γεννημένος απερίσκεπτος, ανυπόμονος και αδιάφορος για τον κίνδυνο. Σημασία για αυτόν έχει ο πόθος της στιγμής, το ταξίδι, η περιπέτεια και δεν νοιάζεται για την κατάληξη.

Πώς το μαθαίνει

Αν η σπίθα του πάθους πάρει φωτιά τότε δεν σβήνει εύκολα και μια θα του πείτε, δεν μπορείτε, τη δεύτερη γίνεται θεριό ανήμερο και δεν μπορείτε να γλιτώσετε από το να πείτε την αλήθεια. Το αίμα θα του ανέβει στο κεφάλι, θα τον πιάσει πονοκέφαλος, θα τα πάρει κρανίο, θα εκραγεί και μετά θα συλλογιστεί αν θα μείνει ή θα φύγει.

Διεκδικεί ή φεύγει

Οι δικαιολογίες τύπου «είμαστε τυπικά μαζί», «έχουμε να κάνουμε σεξ από την μεταπολίτευση», «αν δεν ήταν το παιδί, θα είχα φύγει», «για το σκύλο μένω που έχει καλαζάρ» δεν αλλάζουν το γεγονός ότι εκείνος πήγαινε για το ρόλο του πρωταγωνιστή και τελικά καταλήγει να κόβεται ή να παίρνει τη θέση του αντικαταστάτη. Αμ δε! Θα σηκώσει μπαϊράκι, είτε επιτιθέμενος είτε πατώντας γκάζι και τρέχοντας προς άλλη κατεύθυνση.

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο

Τι και αν το άλλο πρόσωπο είναι σε σχέση! Ο Κριός δεν έχει πρόβλημα να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά εξάλλου για τον εκπρόσωπο του Άρη, στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Όπως για το σπερματοζωάριο είναι πρωταρχικής σημασίας να ενωθεί με το ωάριο έτσι και για τον Κριό πρώτη σε σειρά ενδιαφέροντος είναι η φλογερή του παρόρμηση και εναντιώνεται σε νόμους και κανόνες. Όταν διαλέξει παρτενέρ δεν πτοείται από τίποτα, λειτουργεί με νόμους ζούγκλας.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα

Ο Κριός είναι επιθετικός παίχτης και από τη φύση του κυνηγός. Βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και αυτό του επιτρέπει να αντιληφθεί τάχιστα πότε να ενεργήσει, πιάνοντας αμέσως την ευκαιρία από τα μαλλιά. Η σφοδρή του επιθυμία, ο ασυγκράτητος δυναμισμός του και οι ζωηρές του κινήσεις ξεσηκώνουν τον υποψήφιο παρτενέρ και τον παροτρύνουν να τολμήσει και να ξεσηκωθεί. Με τον Κριό να βρίσκεται πρώτος στη σειρά και να επωφελείται μιας βιαστικής κίνησης τα πάντα στη συνέχεια εξελίσσονται κεραυνοβόλα. Αν μάλιστα ο αντίπαλος του είναι λάτρης του ρητού «αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω» τότε ο Κριός θα νικήσει κατά κράτος.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή Από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή

Μπορεί ένας Κριός να γίνει το πρώτο βιολί σε ένα ερωτικό τρίγωνο για αρχή όχι όμως για πολύ. Δυο κοκόρια δεν χωράνε σε ένα κοτέτσι και όσο υπάρχει αντίζηλος ο Κριός δεν ησυχάζει, θα ζει για να βγάλει «νοκ ουτ» τον ανταγωνιστή του και να έχει τα πρωτεία.

*Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved