Αυτά τα ζώδια θέλουν να υπάρχει μυστήριο στη σχέση τους

Το «άγνωστο» τα ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο

Αυτά τα ζώδια θέλουν να υπάρχει μυστήριο στη σχέση τους

Αν τους δώσεις κάτι στο πιάτο, τότε να ξέρεις ότι τα άτομα αυτά -είτε άντρες, είτε γυναίκες- ξενερώνουν και χάνουν άμεσα το ενδιαφέρον τους. Τα ζώδια λοιπόν για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, θέλουν να υπάρχει ένα μυστήριο στην σχέση τους. Θέλουν να είναι λίγο στην τσίτσα γενικά γιατί βαριούνται πολύ εύκολα.

Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός να ξέρεις είναι το κατεξοχήν ζώδιο που «κολλάει» με το φτύσιμο και το περίμενε. Όσο τον έχεις στην τσίτα και δεν είναι σίγουρος αν τον θες ή όχι, τόσο πιο πολύ σε γουστάρει και «κολλάει» μαζί σου. Αν του δώσεις κάτι στο πιάτο ξενερώνει. Θέλει να σε κυνηγήσει, να σε «ρίξει», να σε διεκδικήσει. Αν είσαι εύκολη λεία, θα πάρει μια μπουκιά και θα φύγει. Το μυστήριο γενικά στις σχέσεις του, τον εξιτάρει και κρατά το ενδιαφέρον του αμείωτο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος από την άλλη είναι ένας άνθρωπος που τρελαίνεται με το να λύνει μυστήρια. Αν τον έχεις στο «κρύο-ζέστη» και δεν ξέρει τι του γίνεται, τότε είναι που τον… «έχεις». Η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω σου και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λύσει το μυστήριο του τι τρέχει μεταξύ σας. Αν το θες, αν όχι, τι θες από εκείνον, τι είδους άνθρωπος είσαι κτλ. Όσο το μυστήριο συνεχίζεται, τόσο πιο πολύ φουντώνει και το ενδιαφέρον του. Αλλά πρόσεχε! Όλα έχουν ένα όριο. Μην τον «κάψεις» γιατί μετά το ghosting είναι δεδομένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρίτος της παρέας φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τοξότη. Μιλάμε για ένα άτομο που βαριέται απίστευτα εύκολα. Θέλει στη ζωή του να υπάρχει μυστήριο, σασπένς, ενδιαφέρον. Θέλει η σχέση του να εξιτάρει το μυαλό του και να μην «βουλιάζει» σε μια ρουτίνα. Αν τα έχει όλα στο πιάτο, νιώθει λες και τρώει μπάμιες κάθε μέρα. Τόσο ξενέρωτα…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved