Τα ζώδια που κατά βάθος τρέφονται από την τοξικότητα στις σχέσεις τους

Είναι μόνο τρία από τα δώδεκα, γι’ αυτό έχε το νου σου…

Τα ζώδια που κατά βάθος τρέφονται από την τοξικότητα στις σχέσεις τους

Σαφώς και η τοξικότητα σε μια σχέση είναι πάρα πολύ κακή και θα πρέπει να αποφεύγεται με κάθε δυνατό τρόπο. Αλλιώς η σχέση δεν είναι «υγιής» και τα άτομα που είναι σε αυτή νιώθουν μόνο πόνο και ελάχιστη χαρά. Τρία από τα δώδεκα ζώδια πάντως να ξέρεις, θεωρούν την τοξικότητα… αλατοπίπερο στην σχέση τους και την προκαλούν. Στο μυαλό τους έχουν ότι με αυτό τον τρόπο η σχέση είναι πιο «ζωντανή» και ότι ανανεώνεται. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρώτος και καλύτερος, ο Σκορπιός. Είναι ο άρχοντας της τοξικότητας. Ο άνθρωπος που χωρίς τα στοιχεία αυτά σε μια σχέση δεν μπορεί με τίποτα να λειτουργήσει και φυσικά… φεύγει. Είναι γνωστό ότι ο Σκορπιός έχει μεγάλο θέμα με τον έλεγχο. Θέλει να γνωρίζει τα πάντα για σένα και θέλει να του δίνεις αναφορά για την κάθε σου κίνηση. Είναι καχύποπτος, δύσκολα θα σε πιστέψει, πάντα θα κάνει δεύτερες σκέψεις και πάντα θα σε αμφισβητεί. «Πνίγει» το ταίρι του με όλον αυτόν τον έλεγχο, την ζήλεια του και την στέρηση των ελευθεριών. Ο ίδιος όλα αυτά τα μεταφράζει ως πάθος, αγάπη, νοιάξιμο και βαθιά συναισθήματα. Το ταίρι του όμως, όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Και περνάμε στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού, τον Ταύρο. Οι δυο τους έχουν πολλές ομοιότητες στο πώς συμπεριφέρονται μέσα στην σχέση τους. Ο Ταύρος είναι ζηλιάρης, κτητικός, τσακώνεται με ένταση και είναι καταπιεστικός πολλές φορές. Είναι εγωιστής και ξεροκέφαλος. Θέλει να περνάει πάντα το δικό του. Δεν ακούει κανέναν και είναι αγύριστο κεφάλι. Επίσης όταν τσακωθεί με το ταίρι του, μετατρέπει αυτή την ένταση, τα νεύρα και τον θυμό σε… πάθος και προσπαθεί να τα ξαναβρούν με το σεξ. Αυτή όμως δεν είναι η λύση γιατί απλά κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και δεν τα αντιμετωπίζει για να τα λύσει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ο τρίτος της παρέας, αλλά περισσότερο θα λέγαμε ότι είναι το… bonus στην σχετική μας λίστα. Δεν είναι τόσο τοξικός όσο ο Σκορπιός και ο Ταύρος, αλλά δεν είναι και αθώα περιστερά. Και αυτό γιατί ο Κριός στην σχέση του έχει την τάση με την συμπεριφορά του να θρέφει τον ανταγωνισμό. Να δημιουργεί εντάσεις και να τσακώνεται. Για ένα μικρό διάστημα -κυρίως στην αρχή της σχέσης- τα κάνει όλα αυτά. Μετά κουράζεται και εκείνος και ηρεμεί ή χωρίζει. Ωστόσο στην αρχή, το βλέπει όλο αυτό ως διεκδίκηση και… αλατοπίπερο στο φλερτ, στην σχέση και στο σεξ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved