Οι γυναίκες του ζωδιακού που περιμένουν τον πρίγκιπα πάνω στο λευκό άλογο

Ονειρεύονται να ζήσουν κάτι μαγικό και παραμυθένιο

Οι γυναίκες του ζωδιακού που περιμένουν τον πρίγκιπα πάνω στο λευκό άλογο

Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού, είναι ρομαντικές, ευαίσθητες και κατά βάθος… «πριγκίπισσες» στην καρδιά και στην ψυχή. Από μικρά κοριτσάκια ακόμα, ονειρεύονται να γνωρίσουν έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να ζήσουν έναν έρωτα βγαλμένο από παραμύθι της Disney (και λίγα λέμε). Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι η πρώτη την οποία θα σου αναλύσουμε και όχι άδικα. Λατρεύει τα παραμύθια, ζει γενικά την ζωή της σε ένα «ροζ σύννεφο». Τα βλέπει όλα φορώντας «ροζ γυαλιά» και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει απόλυτη αίσθηση της πραγματικότητας γύρω της. Είναι ρομαντική, συναισθηματική και ονειροπόλα. Θέλει να έρθει στην ζωή της ένας άντρας με τον οποίο θα μπορέσει να ζήσει το παραμύθι της. Το πιστεύει ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ο «πρίγκιπάς» της, ο οποίος θα πάει να την πάρει με το λευκό του άλογο για να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι στο κάστρο του.

ΖΥΓΟΣ

Η δεύτερη γυναίκα του ζωδιακού που θα σου αναλύσουμε είναι η γυναίκα Ζυγός. Μοιάζει πάρα πολύ με την γυναίκα Ιχθύ στο κομμάτι αυτό. Ωστόσο, αυτό που θα λέγαμε πως ίσως την «σώζει» κατά κάποιο τρόπο και δεν ονειροβατεί τόσο, είναι το γεγονός ότι ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα και λειτουργεί αρκετά και με τη λογική του. Αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερο συναισθηματική ή ρομαντική. Η γυναίκα αυτή νιώθει πριγκίπισσα και θέλει να γνωρίσει τον δικό της Prince Charming που θα την πάρει καβάλα στο άλογό του για να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή στο παλάτι του με τα παιδιά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τρίτη και τελευταία γυναίκα του ζωδιακού στην σχετική μας λίστα, είναι η γυναίκα Καρκίνος. Είναι μια γυναίκα που το συναίσθημα και ο ρομαντισμός κυλούν στις φλέβες της. Είναι ζώδιο του νερού και είναι στο DNA της να βιώνει βαθιά συναισθήματα. Η γυναίκα Καρκίνος λοιπόν είναι εξίσου ρομαντική και ονειροπόλα με τις άλλες δύο κυρίες του ζωδιακού που σου αναφέραμε πιο πάνω. Από μικρό κοριτσάκι, ονειρεύεται τον εαυτό της ντυμένο πριγκίπισσα, να βλέπει τον πρίγκιπά της καβάλα στο λευκό του άλογο, να πηγαίνει για να την συναντήσει. Και, ναι, στις ερωτικές τις σχέσεις, θέλει να ζει τον απόλυτα παραμυθένιο έρωτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved