Οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από τους brutal άντρες

Όσο πιο… «άγριος» και αρρενωπός, τόσο το καλύτερο!

Οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από τους brutal άντρες

Γούστα είναι αυτά… Και σε κάθε γυναίκα σαφώς και αρέσει ένας διαφορετικός τύπος άντρα. Τα ζώδια λοιπόν για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έλκονται από άντρες που δείχνουν αρκετά σκληροί και αρρενωποί. Είναι γυμνασμένοι και έχουν έναν αέρα «άγριου αρσενικού». Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι γυναίκες του ζωδιακού που έλκονται από τους brutal άντρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος έλκεται από άντρες δυναμικούς. Ψάχνει στον σύντροφό της στοιχεία που λείπουν από τον δικό της χαρακτήρα. Το να έχει ο άλλος πυγμή, δυναμισμό και να είναι ο «σκληρός» της υπόθεσης, την κάνει να τον θέλει ακόμα πιο πολύ. Δίπλα του νιώθει μια σιγουριά και σαφώς ασφάλεια. Θεωρεί ότι ο άντρας με τα brutal χαρακτηριστικά θα την προστατεύσει και θα βγει μπροστά για να «καθαρίσει» εκείνος για πάρτη της.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΖΥΓΟΣ

Από τους brutal άντρες έλκεται πολύ και η γυναίκα Ζυγός. Επειδή εκείνη είναι η ρομαντική ψυχή, η ευαίσθητη και γλυκιά, θέλει ο άντρας να είναι το ακριβώς αντίθετο και να καλύπτει όλα όσα της λείπουν. Ένας άντρας με brutal χαρακτηριστικά την κάνει να νιώθει ότι στα χέρια του μπορεί να αφεθεί και ότι θα είναι ασφαλής. Ότι θα την προστατεύσει, θα αποφασίσει εκείνος και για τους δυο τους, θα πάρει πρωτοβουλίες και γενικότερα θα «καθαρίζει» για όλα. Θα είναι ο αρχηγός στην σχέση και εκείνη θα τον ακολουθεί πιστά και αδιαμαρτύρητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς νιώθει σαν τις πριγκίπισσες στα παραμύθια που περιμένουν τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο για να τις σώσει. Και φυσικά αυτός ο πρίγκιπας δεν είναι κανένας… μαλθακός τύπος. Είναι ο ατρόμητος πολεμιστής με την λαμπερή στολή και το ύφος του σκληρού άντρα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο και κάθε «τέρας». Ακριβώς λοιπόν επειδή η γυναίκα Ιχθύς είναι χαμηλών τόνων, ρομαντική και άκρως συναισθηματική, τρελαίνεται για άντρες με brutal χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα στοιχεία που λείπουν από εκείνη. Και κάπως έτσι εξισορροπείται και η σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved