Ως πότε θα σε αγαπά ο Κριός, ο Λέων ή ο Τοξότης;

Πού φτάνουν τα όρια των ζωδίων της Φωτιάς;

Ως πότε θα σε αγαπά ο Κριός, ο Λέων ή ο Τοξότης;

Είναι πολύ εύκολο σε κάποιον, όταν ο έρωτας τον χτυπήσει κατακούτελα, να σου πει μεγάλα λόγια και να σου δώσει υποσχέσεις. Πιθανότατα όμως ελάχιστα από αυτά θα κρατηθούν και το «σ' αγαπάω» σιγά-σιγά θα αρχίσει να χάνει τη μαγεία του. Μη σου πούμε ότι θα έχει σύντομη διάρκεια, αν καταπατήσεις τα νοητά όρια που έχει βάλει ένας άντρας στο μυαλό του.

Εμείς σου παρουσιάζουμε, χιουμοριστικά, ως πότε θα σε… αγαπά το κάθε ζώδιο της Φωτιάς, αλλά -όπως και να το κάνουμε- η αλήθεια κρύβεται κάπου ανάμεσα!

ΚΡΙΟΣ

... μέχρι να βαρεθεί

Δεν φταις εσύ, σε πολλές περιπτώσεις μόλις μπει κάποιος σε σχέση, αρχίζει να γίνεται βαρετός και να επαναλαμβάνεται, οπότε, λογικό είναι να χάσει το ενδιαφέρον του ο Κριός σου!

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΛΕΩΝ

... μέχρι να τον δεις σαν Δώρο θεού

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι είναι ο Ένας και Μοναδικός και δε τον έχεις βασιλιά της καρδιάς και του σπιτιού σου δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι μαζί του... Κι εννοείται ότι δε χρειάζεται να σου το πει! Έπρεπε να το καταλάβεις από μόνη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

... μέχρι να αρχίσεις να του κάνεις παρατηρήσεις

Δεν κατάλαβα; Έτσι δεν ήταν, όταν τον γνώρισες, όταν σου την έπεσε; Γιατί να γίνει κάτι άλλο τώρα και να τον πρήζει με τα «μην» και τα «δε»... Όχι, αγάπη μου! Εκεί είναι η πόρτα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved