Τα οικογενειακά θέματα επηρεάζουν άμεσα τη σχέση αυτών των ζωδίων

Δεν γίνεται να μην τους «αγγίξουν»

Τα οικογενειακά θέματα επηρεάζουν άμεσα τη σχέση αυτών των ζωδίων

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην ζωή μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορα οικογενειακά θέματα. Υπάρχουν κάποια ζώδια που διαχωρίζουν την ερωτική τους ζωή από την εντελώς προσωπική και δεν μεταφέρουν τα προβλήματα που έχουν με τους δικούς τους στην σχέση τους και κάποια άλλα που δεν μπορούν να μην τα… «ανακατέψουν». Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια τέσσερα ζώδια αφήνουν τα οικογενειακά προβλήματα να κάνουν κακό στην αισθηματική τους ζωή:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι άνθρωπος της οικογένειας. Λατρεύει τους δικούς του ανθρώπους και κάθε πρόβλημά τους είναι και δικό του πρόβλημα. Το παίρνει προσωπικά και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το λύσει. Ο Ταύρος όμως δεν μπορεί να προστατεύσει την σχέση του από τα όποια θέματα αντιμετωπίζει με την οικογένειά του και τα μεταφέρει και σε αυτή. Θες-δεν θες, έρχεσαι και εσύ αντιμέτωπος/η με αυτά και η καθημερινότητά σας επηρεάζεται άμεσα. Ο Ταύρος δεν μπορεί να προσποιηθεί και δε το θέλει κιόλας. Αντιθέτως, ζητά τη βοήθειά σου και τη στήριξή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος και οικογένεια πάνε μαζί. Είναι η πρώτη του προτεραιότητα και τη βάζει πάνω και από τον ίδιο του τον εαυτό. Τα προβλήματά τους γίνονται αυτόματα δικά του και νιώθει την μεγάλη υποχρέωση να τα λύσει και να τα αντιμετωπίσει. Δεν αντέχει να βλέπει τους δικούς του να βασανίζονται. Αν έχει σχέση, τότε την κακή του διάθεση, τους προβληματισμούς του και κάθε τι αρνητικό, το μεταφέρει και στην ερωτική του ζωή. Κάνει το ταίρι του «συμμέτοχο» σε όλο αυτό, είτε το θέλει είτε όχι. Και αν δεν έχει σχέση, τότε πολύ απλά δεν ασχολείται καν με τα ερωτικά του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι υπερπροστατευτικός με όσους αγαπά. Ειδικά για την οικογένειά του, γίνεται θυσία και μπορεί να κάνει τα πάντα. Όταν οι δικοί του άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, τότε εκείνος το παίρνει προσωπικά και επικεντρώνεται στο να βρει λύσεις και να το αντιμετωπίσει. Είναι δυνατός, είναι ικανός για τα πάντα και θα τα καταφέρει. Ωστόσο, ρίχνει όλη του την ενέργεια στα οικογενειακά του θέματα και άνετα θα παραμελήσει το ταίρι του ή θα μεταφέρει και σε εκείνο όλο το «βάρος» που αυτός σηκώνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και ο Αιγόκερως είναι άνθρωπος της οικογένειας. Θεωρεί χρέος του και καθήκον του να την προστατεύσει, να την υπερασπιστεί και να την στηρίξει. Είναι ένα άτομο αρκετά υπεύθυνο που θα κάνει τα πάντα για να βρει την κατάλληλη λύση. Θα κινήσει γη και ουρανό! Δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα. Θα θυσίαζε ακόμα και την σχέση του, προκειμένου να αφιερώσει όλη του την προσοχή στο να βοηθήσει την οικογένειά του. Επίσης, αν δεν είχε σχέση, δεν θα σκεφτόταν καν να φλερτάρει ή να ασχοληθεί με την ερωτική του ζωή, καθώς όλη του η σκέψη θα ήταν στους δικούς του ανθρώπους και στο πώς θα τους βοηθήσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved