Τα ζώδια που με κόλπα θα προσπαθήσουν να πάρουν το πάνω χέρι στη σχέση

Θα το φέρουν με... πλάγιο τρόπο

Τα ζώδια που με κόλπα θα προσπαθήσουν να πάρουν το πάνω χέρι στη σχέση

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων, που δε λένε ευθέως αυτό που θέλουν. Περισσότερο χρησιμοποιούν πλάγιες μεθόδους για να πάρουν ό,τι βάλουν στο μυαλό τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουν ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες στο να σε «φέρουν» εκεί που επιθυμούν και χωρίς καν εσύ να το καταλάβεις. Κοινώς… να σε χειριστούν. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ζυγό πρέπει να έχεις τον νου σου. Διότι είναι τόσο γλυκούλης, καλούλης, σου λέει σε όλα "ναι" και σε καλοπιάνει, ωστόσο να ξέρεις ότι μπορεί πάρα πολύ εύκολα να σε χειραγωγήσει και να σε πάει εκεί που θέλει. Εσύ ρίχνεις τις άμυνές σου και λίγο λίγο γίνεσαι έρμαιο στα χέρια του. Σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις το πάνω χέρι στην σχέση σας, ενώ στην πραγματικότητα είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και έχει τον απόλυτο έλεγχο.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αντίθεση με τον Ζυγό, όταν έχεις να κάνεις με έναν Σκορπιό, είσαι λίγο πιο υποψιασμένος/η. Ξέρεις ότι είναι ένα άτομο, που με κάθε τρόπο θα περάσει το δικό του. Αλλά, η αλήθεια είναι ότι όσο ψιλιασμένος/η και να είσαι με τον Σκορπιό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την πατήσεις. Γιατί έχει άπειρους τρόπους για να σε χειριστεί και να σε έχει υπό. Η ανάγκη του για έλεγχο και επιβολή είναι τεράστια, άρα να το θεωρείς δεδομένο ότι στη σχέση σας, το πάνω χέρι θα το έχει εκείνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και πάμε στην δεύτερη έκπληξη του άρθρου για σένα (μετά τον Ζυγό). Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Αιγόκερω. Ναι, δεν του το έχεις, αλλά να ξέρεις ότι και ο Αιγόκερως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει από σένα. Και θα το κάνει μέσω συζήτησης. Θα σου πει αυτό που έχει να σου πει με συγκεκριμένο τρόπο και θα σε κάνει να πεις το “yes sir”, πριν καν το καταλάβεις. Λειτουργεί με αυτό τον τρόπο μόνο στις ερωτικές του σχέσεις. Δεν τσακώνεται με τον/την σύντροφό του, αλλά πάντα θα έχει το πάνω χέρι στην σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved