Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτός είναι ο λόγος που θα σε εγκαταλείψει

Υπάρχει αιτία που κάποιο από τα ζώδια του Νερού θα σου κουνήσει το μαντίλι

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτός είναι ο λόγος που θα σε εγκαταλείψει

Ένας άντρας μπορεί να δείχνει σίγουρος και κατασταλαγμένος μέσα σε μια σχέση, αυτό δε σημαίνει όμως ότι κατά βάθος δεν έχει ανασφάλειες και φοβίες, ώστε να αφεθεί στον έρωτα που νιώθει για μια γυναίκα! Άλλον τον φοβίζει μήπως χάσει τον εαυτό του, άλλον μήπως γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης! Ανάλογα με το στοιχείο που ανήκει ο καθένας, έχει και το δικό του φόβο, που μπορεί να τον κάνει να κουνήσει το μαντίλι στη σχέση. Αν ο καλός σου είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθύς, σου λέμε την αιτία για να καταλάβεις τι παίζει στο κεφάλι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φοβάται γιατί ξέρει ότι όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά. Δίνει την αγάπη του ολόψυχα χωρίς προσδοκίες. Και πολλές φορές καταλήγει πληγωμένος γιατί προδίδεται η εμπιστοσύνη του και η καλή του η καρδιά γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο άντρας φοβάται την προδοσία. Ξέρει ότι αν ερωτευτεί, θα είναι για μια ζωή. Θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε μια γυναίκα και το ίδιο θέλει να είναι κι αυτή. Αποκλειστικά δική του, μαζί του στα πάνω του και στα κάτω του. Κατά τη γνώμη του, η άλλη δύσκολα θα ανταποκριθεί και σύντομα θα τον παρατήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Συνήθως, κρατάει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, επειδή έχει την τάση να γίνεται υπερβολικά ρομαντικός και ευάλωτος. Ο φόβος του είναι να αφεθεί σε ακατάλληλα χέρια. Εφ' όσον γίνεται έρμαιο του έρωτά του, δεν μπορεί να ξεφύγει, με αποτέλεσμα να είναι σε μια σχέση που υποφέρει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved