Οι γυναίκες του ζωδιακού που αφήνουν τον άντρα να κάνει το κουμάντο στα οικονομικά

Δεν θέλουν να αναλάβουν αυτή την ευθύνη

Οι γυναίκες του ζωδιακού που αφήνουν τον άντρα να κάνει το κουμάντο στα οικονομικά

Προτιμούν να μένουν εκτός από ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά θέματα του σπιτιού. Βολεύονται με το να έχει ο άντρας τους την διαχείριση και να τους δίνει εκείνος χρήματα, όποτε του τα ζητήσουν. Οι γυναίκες αυτές του ζωδιακού για τις οποίες θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, αναλαμβάνουν τις ευθύνες του νοικοκυριού και των παιδιών και αφήνουν το «πορτοφόλι» της οικογένειας στον σύζυγό τους.

Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος είναι γεννημένη νοικοκυρά και ο ρόλος της κλασσικής μάνας που μένει στο σπίτι για να μεγαλώσει τα παιδιά της και να φροντίσει την οικογένεια της ταιριάζει πάρα πολύ. Το κάνει επειδή το θέλει και όχι επειδή κάποιος της το επιβάλλει. Απλώς το νιώθει. Μπορεί, ως ελεύθερη γυναίκα, να δουλεύει και να κάνει καριέρα, ωστόσο θα τα παρατούσε όλα για να αφοσιωθεί στο σπίτι της. Έτσι θα έδινε στον σύζυγό της την οικονομική διαχείριση και το «πορτοφόλι» της οικογένειας και θα μοιράζανε τις ευθύνες ως εξής: εκείνη το σπίτι και τα παιδιά κι εκείνος τα έσοδα και τις πληρωμές.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι γνωστό ότι οι Τοξότες δεν τα πηγαίνουν καλά με τις ευθύνες. Και τα οικονομικά ενός σπιτιού -κακά τα ψέματα- είναι μεγάλη ευθύνη. Η γυναίκα Τοξότης, λοιπόν, θα προτιμούσε να αφήσει την οικονομική διαχείριση και τις πληρωμές στον σύζυγό της. Θα του εμπιστευόταν το «πορτοφόλι» του σπιτιού και θα τον άφηνε να κάνει εκείνος κουμάντο. Σε περίπτωση όμως που τα πράγματα δεν πάνε καλά, θα του ζητήσει ευθύνες και αυτή θα είναι μια αφορμή για μεγάλους καβγάδες ή και χωρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γυναίκα Ιχθύς προτιμά να έχει στο πλευρό της έναν δυνατό και αποφασιστικό άντρα που θα καλύπτει τα δικά της κενά σε αποφασιστικότητα, πρωτοβουλίες, δύναμη και επιλογές. Με άνεση θα άφηνε την οικονομική διαχείριση του σπιτιού στον σύζυγό της και εκείνη απλά θα ακολουθούσε την δική του «γραμμή». Είναι ένα άτομο πιο πολύ φοβικό και ανασφαλές, οπότε το να πάρει ο άλλος την ευθύνη των οικονομικών, για εκείνη είναι μια ανακούφιση και το βλέπει ως ένα βάρος που φεύγει από πάνω της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved