Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 15° 07' 18" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 28° 24' 28" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 20° 39' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 10° 06' 11" ΙΧΘΥΕΣ
ΑΡΗΣ - 11° 00' 42" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΔΙΑΣ - 06° 40' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 26° 14' 11" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 00' 25" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 41' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 46' 03" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 08° 07' 42" ΤΑΥΡΟΣ R

Τα ζώδια που έχουν συνήθως σχέσεις αλληλεξάρτησης

Και πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν καν.

Τα ζώδια που έχουν συνήθως σχέσεις αλληλεξάρτησης

Όταν είναι σε μια σχέση, είναι πλήρως εξαρτημένα από το ταίρι τους και παράλληλα έχουν την απαίτηση να είναι και εκείνο το ίδιο εξαρτημένο με αυτά. Φυσικά, όπως καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη συμπεριφορά από τη μία είναι δύσκολα διαχειρίσιμη για την άλλη πλευρά καθώς την «πνίγει», ωστόσο κάνει το ίδιο ή και χειρότερο κακό στα άτομα αυτά καθαυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πρώτος στην σχετική μας λίστα και όχι άδικα. Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για το ζώδιο αυτό ότι είναι «κολλημένο» στην σχέση του, ότι «πνίγει» το ταίρι του και ότι δεν ξεκολλά από πάνω του. Για να είναι ένας Καρκίνος ευτυχισμένος θα πρέπει να είναι με τον/την άλλο/η «αυτοκόλλητος». Να είναι όλη μέρα μαζί και η ζωή του ενός να είναι άμεσα εξαρτώμενη από την ζωή του άλλου. Δεν υπάρχουν όρια για τον Καρκίνο γι΄αυτό και σχεδόν πάντα πληγώνεται ανεπανόρθωτα, μένει προσκολλημένος στο παρελθόν του και δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάτι νέο και διαφορετικό, παρά κάθεται και μιρλίζει για όσα άσχημα του συνέβησαν και «κλαίει τον μακαρίτη» για καιρό.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ο απόλυτος σχεσάκιας του ζωδιακού. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, φυσικά, ωστόσο πολλές φορές «χάνει» τον εαυτό του μέσα στην σχέση στην οποία βρίσκεται και υπερισχύει πάντα το «εμείς». Η ζωή του, η ευτυχία του και η καθημερινότητά του είναι συνυφασμένα με την ζωή, την ευτυχία και την καθημερινότητα του/της άλλου/ης. Ο Ζυγός ξεπερνά τα όρια και δημιουργεί μόνιμα σχέσεις αλληλεξάρτησης. Η τεράστια ανάγκη του να ικανοποιεί τον άλλο, να μην λέει ποτέ όχι, να προσπαθεί να υπάρχει ηρεμία και ισορροπία, είναι αυτά που τον κάνουν να μπαίνει σε σχέσεις όπου ο ένας έχει απόλυτη ανάγκη τον άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο ή πολύ ό,τι είπαμε πιο πάνω για τον Ζυγό και τον Καρκίνο, ισχύουν και για τον Ιχθύ. Μόνο που το ζώδιο αυτό είναι ακόμα πιο άβουλο μέσα στην σχέση του. Πολλές φορές θυματοποιείται, αλλά και θυματοποιεί το ταίρι του. Έχει τεράστια ανάγκη τον/την σύντροφό του και ταυτόχρονα θέλει να είναι άκρως απαραίτητος και στην ζωή του/ης άλλου/ης. Μπλέκει σε σχέσεις που αργά ή γρήγορα καταντάνε να γίνονται τοξικές, ακριβώς εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς του και των συνθηκών που δημιουργεί. Δεν το κάνει επίτηδες. Υποσυνείδητα όμως δημιουργεί συνέχεια σχέσεις αλληλεξάρτησης.

Διάβασε επίσης: 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved