Τρεις άντρες του ζωδιακού που είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο

Μην είσαι και πολύ χαλαρή μαζί τους

Τρεις άντρες του ζωδιακού που είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο

Οι παρακάτω τρεις άντρες του ζωδιακού έχουν μια πολύ κακή πλευρά, που θα τη φέρει στην επιφάνεια, όποια γυναίκα δεν τους φερθεί σωστά. Θα την τσακίσουν και μάλιστα με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά θα έχουν και δίκιο. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι κύριοι που πρέπει να φοβάται μια γυναίκα και να μην προσπαθήσει να τους ξεγελάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός, πρώτος και καλύτερος, σε καρφώνει με το βλέμμα, σε σκανάρει κυριολεκτικά, από πάνω μέχρι κάτω και είναι μια πραγματική απειλή για όποιον προδώσει την εμπιστοσύνη του. Το ένστικτό του δεν τον ξεγελά με τίποτα, όσο κι αν το αρνηθεί η άλλη, γνωρίζει πολύ καλά τι κι αν συνέβη κάτι, οπότε καλό θα ήταν να του μιλήσει ειλικρινά από ΠΡΙΝ, γιατί μετά θα βιώσει στο πετσί της τι σημαίνει η φράση «ο Θεός συγχωρεί, εγώ όχι». Τα λόγια και τις εξηγήσεις τα θεωρεί περιττά, περνάει κατευθείαν στη δράση και βοήθειά... της. Δεν θα σταματήσει, αν δεν κάνει το συγκεκριμένη γυναίκα... κουρέλι.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο δεύτερος άντρας που θα έπρπε να φοβάται κάποια γυναίκα είναι ο Αιγόκερως. Το αυστηρό, ενίοτε και παγωμένο, προφίλ του, δεν αφήνει περιθώρια για πολλά νάζια. Με το που θα σε συναντήσει θα σε μετρήσει από πάνω μέχρι κάτω, χωρίς να σηκώσει καν το φρύδι. Έχεις την αίσθηση ότι σε κοιτάει και ταυτόχρονα σκέφτεται «έλα, πες τη βλακεία σου και συ, να με φτιάξεις». Αν μια γυναίκα κάνει το λάθος να τον υποτιμήσει ή να θεωρήσει ότι με δυο γλυκόλογα και τσαχπινιές θα τον τουμπάρει, τότε τα θέλει ο οργανισμός της. Δυο κουβέντες θα της πει και αρκούν για να της κοπεί ο αέρας, τα ήπατα και να μετανιώνει για μια ζωή για το θράσος που έδειξε. Για να μην πούμε ότι θα εξαφανιστεί από προσώπου γης.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι το πραγματικό αφεντικό και δεν φοβάται να το δείξει. Λειτουργεί έτσι και στην ερωτική και την επαγγελματική του ζωή και μια έξυπνη γυναίκα θα πρέπει να το αντιληφθεί γρήγορα και να μην πάει να του πουλήσει μαγκιά γιατί στάνταρ θα φάει τα μούτρα της, αν όχι... το βρισίδι της ζωής της. Έχει αφοπλιστική ειλικρίνεια, μηδενική ανοχή στη βλακεία και την ψευτιά και δεν κολλάει πουθενά και μπροστά σε τίποτα. Αν κάποια τον προκαλέσει, τότε, κακό του κεφαλιού της γιατί θα την ξευτιλίσει όσο δεν πάει. Επίσης, μην ακούσει τη γνωστή φράση «δεν ξέρω τι θέλω» ή ψέμα γιατί γίνεται έξαλλος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved